פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים לפני כחודש קנו לי כמתנה את ה-AKG K430 שכלל לא מתאימות למטרה הנ"ל (ולכן מוצעות כעת למכירה, חדשות באריזה המקורית למי שמעוניין).אני מחפש אוזניות שיתאימו בעיקר לריצה (על מסלול - לא בחוץ) עד 300 ש"ח:1. קלות ונוחות ככל האפשר2. עמידות לזיעה ולחות3. איכות אודיו טובה עם דגש על אטימת רעשים מבחוץ.תודה מראש,גונן.
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים לא בנושא:יש לי הרגשה שהAKG נקנו בבאג, אתה יודע שאם הן סגורות הרמטית אתה יכול להחזיר אותן ולקבל זיכוי..
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים בדוק את הSennheiser PMX80הן מצויינות לספורט, בקטע של האטימות לא הייתי הולך על אוזניה אטומה לספורט בגלל שבעת פעילות ספורטיביתזה עלול ליצור לחץ לא נעים באוזניים
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים מחבר ^נראות מצויין ומבראנד שחביב עלי מאוד. תודה.ב"אטומות" אתה מתכוון IN EAR, נכון?
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים 3. איכות אודיו טובה עם דגש על אטימת רעשים מבחוץ.הדגש האחרון שנתת, אטימת רעשים מבחוץ לזה התכוונתי, האוזניות האלה לדעתי הכי נוחות שיש לספורטוהן גם מסוככות מחומרים שלא רגישים לרטיבות שנוצרת מלחות\זיעה
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים לדעתי אוזניות קשת לספורט זה סיוט.. אני רץ עם ה-refrence 220 של JBL (יש להם מתאמים מיוחדים לריצה)הם עושים אחלה עבודה, גם אטומים לרעש וגם מסתדרים עם הריצה והזיעה והכלאם כבר, תבדוק את ה-OMX80, הבעיה שבמחיר שלהם ה-JBL עדיפים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.