פורסם 2009 בדצמבר 1115 שנים טוב אז ככה גיליתי לא כל כך מזמן שאחי הקטן לא צפה באף סרט מסדרת הסרטים רוקי ומכוון שהוא בצבא ורציתי לצפות איתו התחלתי לצפות בסרטים שחוץ מרוקי בלבואה הסרט האחרון בסדרה לא צפיתי בהם שנים וזה לקח כמה חודשים עד שמצנו את הזמן לצפות בכולם עכשיו לפני שאני יתחיל את הדיון אני רוצה להגיד שרוקי הראשון ורוקי בלבואה קימים גם בגרסאות HD -לא יודע אם האחרים גם יצאו בHD אבל זה כן מוסיף הרבה לסרטים כי רואים את כל הרחובות באיכות גבוה וזה מוסיף לאווירה בכל מקרה אני יתן את הדעות שלי על הסרטים אחרי שראיתי אותם בעיין יותר בוגרת כי את חלקם ראיתי שהייתי ילדון ואני מקווה שאנשים יצתרפו לדיון בכל מקרה הסרט הראשון ובלי ספוילרים - הסרט מספר על רוקי מתאגרף בדרג נמוך עני ובודד שיום אחד מקבל הזדמנות לילחם על אליפות העולם סוג של סיפור סינדרלה בכל מקרה אני יסכם את הראשון והשני ביחד כי השני המשך ישיר הסרט השני העלילה מהסרט הראשון ממשיכה בכל מקרה הסיכום שלי -היום חרשו על סיפורים כמו ברוקי בסדרות אנימה בהאבקות הבידורית ועוד ככה שמי שצופה היום אולי פחות יעריך אותם חוץ מזה זה הרבה יותר סירטי דרמה מסירטי אגרוף אבל בכללי לדעתי הסרט הראשון והשני הם בגדר חובה כי גם מי שלא אוהב סרטים בסגנון צריך להבין שהם השפיעו וממשיכים להשפיע על הרבה דברים בתעשית הבידור לדוגמה בהרבה אירועי ספורט יש מוזיקה שהייתה חלק מרוקי יש כל מיני צחוקים על המאמן של רוקי וכו וכו וכו ככה שכמו מלחמת הכוכבים הטרילוגיה הישנה לדעתי גם רוקי 1-2 הם חובה בכל מקרה אני אוהב את 2 הסרטים ולדעתי הם הטובים ביותר בסדרה דרך אגב אני מעריך שהדמות של אפולו קריד שהוא הרע בסרט הראשון והשני מבוסס על מוחמד אלי ואני מבסס את זה על דברים כאלו - והדמות של רוקי בלבואה אני מעריך מבוססת על רוקי מארצינו שגם מוזכר לפעמים בסדרת הסרטים טוב נעבור לרוקי 3 רוקי רוצה לפרוש אבל אז מגיע מר T (לא זוכר את השם של הדמות בסרט) וגורם לו לחזור לזירה בסך הכל סרט נחמד יש אפילו חלק אם אלק הוגן אבל זה כבר מרגיש שהתחילה ירידה באיכות הסרטים רוקי 4 עשו את זה כמו ארצות הברית נגד רוסיה שרוקי כמובן מיצג את ארצות הברית באותה תקופה הייתה יותר מתיחות בין הארצות אבל כסרט זה ניראה כאילו נגמרו להם הרעיונות הביאו את Dolph Lundgren בתור הדמות דרקו וDolph Lundgren השתתף בעוד סרטים ולדעתי מצוין כשחקן סירטי פעולה והדמות שלו ברוקי 4 מפחידה אבל במכלול של הסרט הסרט בסדר אבל לא יותר מיזה ולא הלכו יותר מידי קיצוני לטובת ארצות הברית רוקי 5 רוקי אפך למאמן אגרוף ואחד מהתלמידים שלו עזב אותו ושהקהל שורק לו בוז בקרבות וצועק רוקי הוא רוצה להוכיח שהוא טוב יותר מרוקי בכל מקרה לדעתי הסרט הכי חלש בסדרה והסרט הכי מיותר אחי אהב את הסרט וזה לא סרט גרוע כמו שחשבתי שיהיה -אבל גם לא כל כך טוב אני בכל זאת ממליץ לצפות בו כי הוא סוג של הכנה לרוקי 6 שמגיע הרבה יותר מאוחר רוקי 6 אם אני יגיד את התקציר זה יקלקל חלק מהסרט למי שלא צפה אני ממליץ לא לקרוא אליו כלום ולצפות בו רק אחרי כל הסרטים הקודמים לטעמי וזה די הפתיע אותי הסרט מקום שלישי בסדרה בכל מקרה אני מדרג אותם ככה הסרט הראשון והשני הכי טובים רוקי 6 אחרי זה אחרי זה 3 4 ו5 אבל כמו שאמרתי עדיף לצפות בכולם כדי שהסרט ה6 יהיה טוב מבחינת סדר צפיה ברוקי זה לא בעיה כי אין סרטים מקדימים וכל מיני שטויות אז צופים לפי הסדר הממוספר רק לזכור שרוקי בלבואה זה רוקי 6 ולא רוקי 1 לסרט הראשון קוראים רוקי וזהו בכל מקרה למעריצי הסדרה אני ממליץ לצפות בזה - http://www.cinemassacre.com/new/?p=1752 ויש גם חלק שהוא הולך למקומות שצילמו שם את סירטי רוקי אבל תצפו בזה רק אחרי הצפיה בסרטים כי יש ספוילרים
פורסם 2009 בדצמבר 1115 שנים מחבר WEREWOLF אתה אומר את זה על הסדרת סרטים או על מה שכתבתי ? כי אם זה על הסדרת סרטים מר T בדרך אליך אני מרחם על הטיפש שמזלזל בסדרת הסרטים של רוקי ;D
פורסם 2009 בדצמבר 1115 שנים WEREWOLF אתה אומר את זה על הסדרת סרטים או על מה שכתבתי ? כי אם זה על הסדרת סרטים מר T בדרך אליך אני מרחם על הטיפש שמזלזל בסדרת הסרטים של רוקי ;D
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים WEREWOLF אתה אומר את זה על הסדרת סרטים או על מה שכתבתי ? כי אם זה על הסדרת סרטים מר T בדרך אליך אני מרחם על הטיפש שמזלזל בסדרת הסרטים של רוקי ;Dעל סדרת הסרטים ניסיתי כמה וכמה פעמים לראות אותם ומעולם לא הצלחתי
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים מחבר על סדרת הסרטים ניסיתי כמה וכמה פעמים לראות אותם ומעולם לא הצלחתי סתם ברצינות הם סרטים שבעיקר דרמה אני חושב שאם תישב עד הסוף בסרט הראשון כבר תרצה ליראות את האחרים בגלל הדמות של רוקי הסרט הראשון בעצם בונה לך את הדמות ואם אתה צופה בנארוטו (גם אני) גם שם הפרקים הראשונים הציגו את הדמויות ולקח זמן לאהוב אותם
פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים אם קרירין ממליץ על משהו- זה חייב להיות משהו שווה. [בדרך כלל ] הסרטים הראשונים הכי טובים לדעתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.