פורסם 2009 בדצמבר 1115 שנים אני לא מצליחה להתקין את מצלמת האינטרנט שלי כל פעם שאני מתקינה מופיעה לי אם אני עושה המשך למרות זאת הוא מסיים לי את ההתקנה אבל כשאני ניכנסת למצלמה זה כותב לי THIS IMAGE CANNOT BE PREVIEWED PORPELY המצלמה של חברת XCOM
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים XCOM זו לא חברה , זה סתם שם מדבקה למוצר סיני בכל אופן... הדרייבר שאת מנסה להתקין הוא הגיע על דיסק? או משהו שמצאת ברשת ?למרות שXCOM זה סתם שם מדבקה כאמור..מצויין שם אולי דגם ?שאלה נוספת מאוד חשובה, היא עבדה מתישהו?תבדקי בהתקנים אם יש סימן קריאה על ההתקן של המצלמה(אם את לא יודעת איך מגיעים לזה תכתבי אני ידריך אותך)..אם אין וזה עדיין לא עובדיכול תמיד להיות בהנחה שאת לא יודעת אם היא תקינה הוא לא , שהמוצר תקול או שיש עליה כפתור הדלקה .מוצרי מדבקה הם עפ"י רוב בעייתים בכל הקשור לדרייברים ..הסיכוי הכי טוב שלך זה למצוא את הדגם המדוייקומישהו שיש לו את מצלמה זהה שכן עובדת ייתן לך את הדרייבר שלו..או לפנות חנות/אתר שקנית את המוצר ממנובהנחה שזה לא היה לפני הרבה זמן... ולבקש עזרה בנושא (הפנייה לאתר עם דרייברים,או כל סוג של תמיכה)
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים ...תבדקי בהתקנים אם יש סימן קריאה על ההתקן של המצלמה(אם את לא יודעת איך מגיעים לזה תכתבי אני אדריך אותך)?
פורסם 2009 בדצמבר 1315 שנים חשוב להבהיר כי כאשר מתקינים מצלמה יש להתקין קודם את הדרייבר ורק לאחר מכן לחבר אותה פיזית. אני לא יודע מה עשית קודם...אם חיברת אות המצלמה קודם ורק אח"כ התקנת את הדרייבר יכול להיות שזו הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.