פורסם 2009 בדצמבר 1115 שנים מישו יודע מה זה עושה? ישלי את זה..עדדין לא הבנתי מה זה עושה..אני יודע שזה משדר לטוויטרים אבל צד שני יש לו woofer והוא לא מוציא באסים אלא בידיוק מה שנכנס אליו.. זה הקופסה הזאת באמצע..יש שם שני סלילים ו6 יציאות שמחולקות ל2 2-טוויטר 2-input 2-woofer שאני מחבר את היציאה מהמגבר לינפוט ומחבר טוויטר למקום זה עובד.. אבל שאני מחבר סאב לוופר זה משמיע מוזיקה כאילו זה לא עובר דרך הדבר הזה.. אז מזה עושה בכלל?
פורסם 2009 בדצמבר 1115 שנים מזאת אומרת משמיע מוזיקה כאילו זה לא עובר דרך הדבר הזה?מה שקרוסאובר עושה בעצם זה חותך תדרים לשם ולשםזאת אומרת נכנס לי 25~2500 הרץ (סתם מספר, אני ממש לא יודע אם זה נכון)אז הוא יחלק נניח 25~1000 לוופר ו 1000~2500 לטוויטריםהתוצאה הסופית כל רמקול משמיע מה שהוא מתוכנן להשמיע, או מה שהוגדר לו על ידי הקרוסאובר
פורסם 2009 בדצמבר 1115 שנים מחבר אז מוגדר לו להוציא וופר והוא מוציא רגיל..אני מחבר את החוט שיוצא לרמקולים לינפוט
פורסם 2009 בדצמבר 1115 שנים לאיזה מגבר אתה מחבר ? כי אם אתה מחבר למגבר של הרמקולים של המחשב אז להם יש קרוס פנימי ככה שזה מוציא לך רק מיד-היי
פורסם 2009 בדצמבר 1115 שנים רק תשים לב שיש הבדל בין וופר לסאב וופר זה לא אותם תדרים ככה שאני לא יודע אם אתה יודע מה זה רגיל ומה זה לא התדרים הנכוניםאגב אני מחזק את מה שנאמר מעליי, לדעתי זו הבעיה שלך.. לפי התמונה אני מניח שיש לך רמקולים בתצורת סאב עם מגבר + כמה סאטלייטיםואתה חיברת מהיציאה של המגבר שבסאב חוט שעובר דרך הקרוסאובר שלך ומגיע לוופר ולטוויטר אז שתדע שהסאב יש בתוכו קרוסאובר (קיצוני למדיי הייתי אומר) שיוציא לך כל טיפה של באסים מהתדר
פורסם 2009 בדצמבר 1115 שנים מחבר זה לא וופר תלוי זה היה רמקול רגיל.. הרבה דברים השתנו מאז..הרמקולים האלה בתיבות מסודרות והסאב בנפרד ותודה על התשובות עזרתם מאוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.