עבור לתוכן

התחילו לשווק 1201n בארץ.. מחירים בשמיים

Featured Replies

פורסם

לא מסכים. למרות המעבד החלש הION הוא סביר למשחקים ברמה נמוכה-בינונית.

מצד שני, אני בכלל לא הייתי קונה את הION בשלב הזה, לא כשהION 2 בדרך.

פורסם

מיקל,

אם גם הN330 של ה- 1201N הוא כפול-ליבה, וגם ה- UL2300 של ה- UL20 הוא כפול ליבה - איזה עדיף, אם אני מחפש מחשב חזק יותר?

היי, אני חייב להודות שהייתי ממש סקפטי כשראיתי את המפרט של הUL20 בהתחלה.

אבל אתמול נפל לי האסימון אחרי שראיתי אחד בעיניים (עובד בבאג), המחשב פשוט יפיפה שחבל לכם על הזמן. אחד העובדים בסניף ליד חטף אותו לעצמו.

ותכלס, המחשב פשוט שווה, חזק יותר מהאטום כפול הליבה בהמון. ואם אסוס ע"פ המסורת נותנת אוברקלוק מובנה (super high performace) אז המחשב אמול להגיע לאזור ה1.7 לכל ליבה, ואז הוא יכול להריץ HD והכל. העובד שקנה את המחשב גם גולש כאן לפעמים, אם הוא יכנס אז כנראה כבר יכתוב משהו יותר מקיף.

בכל מקרה, מחיר לא גבוה מידי, מחשב קל ויפה ממש. ממליץ לראות למי שמתלבט..

אבל הדבר היחיד הוא שזה לא למשחקים, למשחקים קחו את המחשבי הION, אפילו הHP 311 הזול יהיה מהיר בעשרות מונים במשחקים..

פורסם

משחקים על מסך 12 אינצ'?? למה??? :facepalm:

אולי כדאי שתבינו ש-ION זה לא איזה כרטיס מסך שיריץ משחקים כאילו הוא כרטיס שולחני..

לצד זה, הרעיון לשחק על מסך 12 אינצ' זה מגוחך! וכבר עדיף מחשב שיהיה חזק על כרטיס מסך טיפה עדיף

ראשית כל, אפשר תמיד לחבר למסך/מקלדת חיצונית ולשחק (עד כדי כמה שהמחשב מאפשר)

ושנית, גם האיפון עם יכולות התלת מימד שלו הוא צעצוע (מלשון משחק) נחמד, אז בטח שגם מחשב אולטרה נייד יכול להעביר לפעמים את הזמן עם תלת מימד קליל ונחמד (לאו דווקא משחק כבד, אבל כמעט הכל היום מבוסס DirectX/3D שכן מנצל את ההאצה של הכרטיס מסך.

ולתגובה של MICKEL - יופי ל UL שהוא מריץ וידיאו HD (לאו דווקא בזכות המעבד, אלא בזכות הכרטיס מסך), אבל אין לו HDMI, אבל המעבד כן משמעותית טוב מה ATOM העלוב. חצי נחמה.

ושוב לגבי משחקים, אתה טועה בכך שאתה שוכח שכרטיס מסך זה לא הכל, מעבדי ATOM די עלובים, ותרומת הכרטיס הגרפיי לעומת המעבד לדעתי זניחה. היתרון היחיד שלו מתבטא בוידיאו (שזה יתרון גדול ואני ממש לא מזלזל בו).

חד משמעית עדיף להשקיע ב UL, לשדרג למחשב רציני יותר, או לחכות שהמחירים יצנחו.

אני חושב שאם ה 1201 היה עולה אלפיה פחות, הוא היה מחשב כדאי (כלכלית ביחס לתמורה)

פורסם

יש לכם הערכה מתי אפשר יהיה להשיג את ה UL30A-A2 במחיר סביר בישראל? איך זה שהוא עולה ב- Q-SYS אלף ש"ח ויותר (4700 ש"ח) ?

ובכלל - מה הסיפור עם המחירים האלו? לא עדיף לקנות בארה"ב ולהביא לפה עם חברים שטסים בחזרה? להוסיף מקלדת בעברית זה עניין יקר?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

כל סידרת ה- UL הזו נראית לי שווה בהרבה מכל נטבוק. סוללה מטורפת, מעבד חזק הרבה יותר, מסך גדול במשקל נמוך יחסית.. יש פה אחד בפורום שהביא UL30 ב- 2800 ש"ח מחו"ל, אוכל את כל הנטבוקים היקרים החדשים האלה.

פורסם

חח אוקי נראה לי שמתנהלים שני ת'רדים באותו נושא במקביל -

כן, puffush, גם אני תהיתי בדיוק אותו דבר

אני הוא האחד שרכש את ה-UL30A-A2 מאמזון בעזרת מישהו מהעבודה שמגיע לארץ שבוע הבא

מזלי התמזל במיוחד כיוון שהוא בדיוק זכאי החודש (ממש עד ה-31) למשלוחים מהירים (תוך יומיים) חינם!

גם מהר, גם חינם, גם חצי מחיר מהארץ... בקיצור חתיכת הזדמנות

בכל אופן, אני דיברתי עם רונלייט היבואנים שאמרו לי שאין מה לדבר בכלל "בחודש הקרוב" על דגמים אחרים (כולל לא ה-UL30) -

הם עצמם לא מייבאים אותו בכלל, ואין לי מושג איך QSYS השיגו אותו. החנות עצמה אמרה לי שאין אותו כרגע במלאי אבל אפשר להזמין והוא "יגיע תוך כמה ימים" מה שאומר שכנראה יש מישהו אחר שמייבא ASUS מלבד רונלייט...?

הדגמים היחידים של אסוס UL שנמכרים כרגע בארץ הם UL20A ו-UL50AG. אם תשאל אותי - זה בגלל שיש תפיסה מעוותת כזו בארץ שהישראלי תמיד מחפש את "הכי" (אולי זה נכון?) הכי קטן - או הכי גדול... וכאילו לא מסוגל להתפשר על משהו באמצע, אז הם מוכרים ספציפית את ה-UL20A כי הוא נראה להם כמו נטבוק, וזרקו פנימה גם את ה-UL50A כדי "לנסות את השוק" או סתם כי יש ביקוש גבוה ל-15 אינץ', מי יודע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים