פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים שווה ועוד איך!הוא עולה 130 שקל והוא ממש מעולה! יש עליו ביקורת במנטור תקרא
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים מחבר לא אני לא צריך קרור לכרטיס מסך אני צריך למארז כולו פשוט הוא אמר לי זה למארז ולא צריך לקדוחוהוא עושה רעש??? ואיפה הביקורת מזה "מנטור? ??? "
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים בבקשה מישהו מוכר לי אותו ב 50 שקל הוא שווה? לקירור המארז אני רוצה אותו NO!
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים למעןמ האמת היתרון אולי היחדי שלו.. הוא שהוא לא עושה רעש..אבל בהתאם הוא גם לא מזיז ממש אוויר.
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים מחבר אוקי זה ממש לא נראה לי עכשיו בכלל שכחו מזה תפסיקו להגיב אני לא יקנה את זהאולי מישהו יכול להמליץ לי על מאורר בלא יותר מ100 שקל שיעזור לי לקרור המארז? ושקט !!(מאורר שלא יעשה הרבה רעש)
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים למעןמ האמת היתרון אולי היחדי שלו.. הוא שהוא לא עושה רעש..אבל בהתאם הוא גם לא מזיז ממש אוויר.תגיד לי...... קראת את הביקורת?דווקא שם הם ממש התלהבו ממנו
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים מאורר כזה בחיים לא יגיע לרמה של מאורר "אמיתי" (אפילו של 80מ"מ).כי מאוררים כאלו דוחפים אוויר בכמויות גדולות בהרבה, ומקררים את המארז בהתאם.
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים עדיף לך לקנות מאורר 80מ"מ טוב ולשים אותו במארז (מקדימה או מאחורה) במקום לקנות את הדרעק הזה.מאורר טוב של 80מ"מ דוחף הרבה יותר אוויר מהדבר הזה ויקרר את המארז (והמעבד) שלך בצורה טובה הרבה יותר.
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים מחבר שמע אחי דיברתי עם מישהו שטיפה מבין באי סי קיו ויש לי תקציב של איזה 50 שקל אז הוא אמר לי שאני יכול לקנות בכל חנות כמעט (אני לא רוצה באונלין) מאורר טוב של thermalTake אז סבבה נכון כי אני הולך לקנות מחר!!ואולי בכל מקרה אני יקנה גם את המאורר הזה הוא לא יכול להזיק אבל אני רוצה לדעת אם הוא עושה רעש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.