עבור לתוכן

החלפת קבלים לכרטיס מסך שאלה.

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי כרטיס מסך PCI-E GE 6600

התנפחו לו 4 קבלים.

אני לא יכול להשיג קבלים בקיו כאלה אני יכול להשיג קבלים רגילים (אלה שעטופים בסוג של ניילון. לא יודע מה ההבדל בניהם)

אם אני לא ימצא קבלים בדיוק כאלה איזה קבלים אחרים אפשר לשים?

תודה מראש.

dscf6637u.jpg

פורסם

מה שיש לך שם זה קבלים אלקטרוליטיים רגילים למדי, הם פשוט חסכו על עטיפת הפלסטיק...

בכל מקרה, רוב הסיכויים שכל הקבלים דפוקים. זה שרק 4 התנפחו זה כי היה להם חם יותר.

פורסם

אני מאמין שבסופו של דבר זה קבל רגיל רק בצורה יותר יפה.

ולא צריכה להיות לך בעיה להשיג את הגדלים האלו, ואם תפספס קצת זה לא נורע.

נ.ב.

נגמרה האחריות?

פורסם
  • מחבר

הממ אפשר לדעת למה אתה חושב שכולם דפוקים?

כדאי להחליף את כל הקבלים? :nixweiss:

פורסם

כי קבל שהולך, לא הולך לבד, אלא עם חברים :) מנסיון.

אגב, אלו שלא נראים מפוצצים הם הכי מסוכנים; אתה גם לא חושד שהם לא תקינים.

פורסם

האמת לא נשמע הכי ריאלי להחליף את כל הקבלים של הכרטיס.

זו עבודה קשה ואם נתקע לך רגל בלוח זה סיפור להוציא אותה. ואפשר לעשות ככה יותר מידי נזק.

יש דרך לבדוק את את הקבלים לפני שמוציאים אותם?

פורסם

זו עבודה קשה ואם נתקע לך רגל בלוח זה סיפור להוציא אותה. ואפשר לעשות ככה יותר מידי נזק.

זה קבלי SOLID אלקטרוליטי בעקרון עם יש לך שם חורים לקבל רגיל ואתה יודע מה אתה עושה

אז אפשרי להחליף לקבל קוטבי רגיל לא צריכה להיות ואין עם זה בעיה ...

פורסם

מדריך החלפת קבלים שאני כתבתי

http://www.instructables.com/id/Replace_capacitor_in_computer_board/

אתה אמור להחליף את כל הקבלים כך ואתה אמור להשתמש בקבלים מסוג LOW ESR (מקובל לעשות אותם אם פלסטיק בצבע מטאלי או שהאותיות כתובות אליו בצבע מטאלי אבל זה לא תמיד נכון). אם אלה קבלים מלוח כללי של מחשב או כרטיס מסך אחר הם אמורים להיות LOW ESR

קבל פוליאסטר 104 או יותר גדול מחובר במקביל לקבל אלקטרוליטי (מאחוריי הלוח) יכול להקטין את העומס אל הקבל הגדול כי יש לו התנגדות נמוכה יותר

פורסם
  • מחבר

איפה אני מוצא קבלים LOW ESR? יש בת''א ליד התחנה המרכזית? מה המחיר שלהם? תודה.

פורסם

אין לי שמץ איפה / כמה זה עולה - את כל הקבלים שלי אני מפרק מחומרה דפוקה אחרת

סימני היכר של קבל LOW ESR

החלש ביותר - צבע

בקבל רגיל הפלסטיק והכתב שעליו עשויים בצבעים רגילים - שחור אפור כחול וכו. בקבל LOW ESR מקובל שהרקע או הכתב יהיה בצבע מטאלי מבריק

קיימים מלא קבלים LOW ESR שעשויים בצבעים רגילים ויש קבלים רגילים (לא LOW ESR) שעשויים בצבעים האלה - אז הכלל הזה תופס רק ב 'רוב' המקרים אבל ממש לא תמיד

יותר חזק - מאיפה הקבל הגיע

אם זה קבל שפירקת מתוך לוח או כרטיס מסך - איפה שמשתמשים בקבלים LOW ESR - כנראה שגם הקבל הזה הוא LOW ESR

הכי חזק - דפיי נתונים (אם תמצא)

פורסם

הייתי אומר שקצת נסחפת. עם קצת נסיון אפשר להחליף קבל ב20 שניות. אני מחדש את כל הקבלים בלוח-אם סטנדרטי תוך רבע שעה. אם מצטיידים במלחם טוב ושואב בדיל, זו לא עבודה קשה.

לשאלתך, יש מכשיר לבדיקת קבלים בתוך מעגל ESR meter שמו. ניתן לבנות דגמים פשוטים שלו מדוגמאות ברשת, וניתן גם לרכוש כזה מוכן, מ70$ לאחד פשוט, ועד 400$ שנותן תוצאה מידית בלי צורך בחישובים.

פורסם

לא ניתן לבדוק אותם לפניי שמוציאים

הם מחוברים במקביל במעגל - כשאתה בודק אחד אתה בודק את כולם + רכיבים נוספים לא קשורים במעגל + יכול לדפוק רכיבים אחרים (אם המתח של המודד גבוה מדיי)

פורסם

אפשר לבדוק אותם.

נתק את הכרטיס מהכל.

חבר מד התנגדות לקבל, חכה כמה שניות ואז תעביר למצב מד מתח, אם המתח נופל בהדרגה ל 0 קבל תקין, אם אין מתח בכלל קבל לא תקין.

פורסם

אפשר לבדוק אותם.

נתק את הכרטיס מהכל.

חבר מד התנגדות לקבל, חכה כמה שניות ואז תעביר למצב מד מתח, אם המתח נופל בהדרגה ל 0 קבל תקין, אם אין מתח בכלל קבל לא תקין.

שטויות.
פורסם

ממש הבאת טיעון לשלול את מה שאמרתי, אני אפילו לא אתווכח איתך ילד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים