עבור לתוכן

הודעה קופצת באמצע שולחן העבודה , חלונות XP לא יכול לעבוד

Featured Replies

פורסם

אהלן

התקנתי חלונות לסבא שלי ופתאום צצה לו איזשהי הודעה על שולחן העבודה , ההודעה מופיעה ישר בעליית חלונות, ניסית להכנס לטסק מנג'ר אבל אני לא יכול כי זה רושם לי הודעה שהאדמינסטרטור נעל את האפשרות, מנסה להכנס לאינטרנט אין גלישה, עשיתי סריקת וירוסים לא מוצא כלום, ניסיתי להכנס למצב בטוח ולהעיף את זה דרך שם אז בתפריט של הבחירה של המצב בטוח אני לא יכול לבחור במצב בטוח כי המקלדת לא מגיבה משום מה .

אני מצרף תמונה של ההודעה המוצגת לי, אשמח לדעת איך ניתו להתגבר על הבעיה .

תודה

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא יודע בקשר להודעה, נשמע כמו וירוס, נסה לעדכן אנטי וירוס או אנטי וירוס אחר.

בקשר למקלדת, נסה לחבר מקלדת בחיבור PS ולא USB.

תן יותר פרטים, איזו מערכת הפעלה, איזה מחשב וכו'

פורסם
  • מחבר

חלונות XP SP2 מחשב חדש רק אתמול הרכבתי אותו, אין אפשרות להתחבר לאינטרנט ככה שאני לא יכול לעדכן שום אנטיוירוס, זה שזה איזה סוג של וירוס או רוגלה משהו כזה הבנתי כבר על הרגע שראיתי את זה , בהודעה רשום איזה משהו על צפייה כלשהי ושאחרי 6 שעות של שימוש חינמי צריך לשלם, בכדי לשלם צריך לשלוח את המספר שמופיע שם בהודעת SMS למספר שיש שם ואז מתקבל קוד שאותו יש להקיש בתיבה הריקה ורק אז ההודעה תעלם.

פורסם

malware קלאסי תוצרת רוסיה שבא הכל מיני גרסאות שונות שהכולן אתה צריך לשלוח SMS,שעולה בטח לא מעט כסף, כדי לקבל קוד הסרה.

בקיצור תריץ סריקה ב safe mode עם אנטיוירוס מעודכן.

הדיון מועבר לפורום תוכנה.

פורסם
  • מחבר

לא מצליח להכנס לסייף מוד המקדלת לא מגיבה שאני במסך בחירה של מצב עליית החלונות

פורסם

אם זאת מקלדת USB תדאג שהאפשרות enable USB keyboard מאופשרת בביוס.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה אני אקח את זה לתשומת ליבי, בכל אופן עשיתי סריקת רוגלות ומצאתי וסידרתי את הבעיה, כרגע ההודעה לא מוצגת יותר, בעיה מוזרה זה שאני מנסה להכנס לטאסק מנג'ר אני לא יכול ומופיעה לי הודעה שמנהל המערכת לא מאשר , משהו בסגנון הזה ,פעם ראשונה שנתקל בבעיה זו, איך אני מבטל את זה ככה שאני כן אוכל להכנס לטסק מנג'ר .

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים