עבור לתוכן

100% cpu usage בעקבות svchost.exe ו system idle process

Featured Replies

פורסם

יש לי xp דבר ראשון, והבעיה היא שהשימוש במעבד הוא בעקביות על 80%-100% והכל בגלל svchost.exe שהוא בעקביות על 50% והsystem idle process שהוא משתנה מ30% ל-50%...

הבעיה היא שכל המחשב זוחל בצורה נוראית ואי אפשר לעשות כלום. לא סרטים, משחקים, מוזיקה לא כלום.

חקרתי קצת והגעתי לזה שהsvchost הספציפי הזה הוא DCOM server process launcher. אחרי כמה חיפושים בגולל מצאתי שבוויסטה זה בעיה דיי מוכרת שנגרמת בגלל דרייברים של הכרטיס קול או משהו כזה, אז אני מוריד דרייברים חדשים לכרטיס אבל ההורדה זוחלת והיא תיהיה מוכנה עוד כמה שעות.

יש הצעות עד אז?

פורסם

אני לא מאמין שבן אדם עם 1200 הודעות בפורום מחשבים שואל שאלה כזאת.

פורסם
  • מחבר

אני לא מאמין שבן אדם עם 1200 הודעות בפורום מחשבים שואל שאלה כזאת.

שמע אין לי כוח לפרמט במיוחד שהדיסק של הווינדוס שלי עדיין אצל חבר שלי המניאק שגר בנתניה ולא החזיר לי אותו כברה חצי שנה.. :P

פורסם

מה פשר התגובות האלו?

איך הגעת פה לפירמוט ואיך כמות של הודעות בפורום קשורי לתחומי ידע?

לפותח הדיון: כל מה שכתבת בכלל לא קשור לביצועים. אני מציע לך לבדוק את הדיסק הקשיח שלך ולהריץ בדיקות מאמץ+זכרונות.

פורסם

כאשר אתה נמצא בפורום מחשבים אני מזכיר לך ולא פורום כללי אתה מצפה שידעו פה כולם ש system idle process הוא לא תהליך פעיל אלא מראה כמה משאבים פנויים יש.

פורסם
  • מחבר

מה פשר התגובות האלו?

איך הגעת פה לפירמוט ואיך כמות של הודעות בפורום קשורי לתחומי ידע?

לפותח הדיון: כל מה שכתבת בכלל לא קשור לביצועים. אני מציע לך לבדוק את הדיסק הקשיח שלך ולהריץ בדיקות מאמץ+זכרונות.

אני פשוט כתבתי את הבעיות שצצו לי פתאום ואת המידע שהיה לי על המסך.

אף פעם עד היום לא היה לי USAGE של 100%-80% ושמתי לב שהתהליך הזה זה מה שגורם לבעיות, בכל מקרה ב process explorer מופיע לי DLL אחד שנראה שזה מה שלוקח 50%, kernel32.dll נראה הגורם לזה. קיצר אם יש למישהו מידע על הדבר הזה שיעזור לי ואני מריץ עכשיו בדיקות ונראה עוד מעט מה קורה.

כאשר אתה נמצא בפורום מחשבים אני מזכיר לך ולא פורום כללי אתה מצפה שידעו פה כולם ש system idle process הוא לא תהליך פעיל אלא מראה כמה משאבים פנויים יש.

כן אני יודע מה התהליך הזה עושה, לא אמרתי שזה הגורם היחיד לבעיה אבל אצלי הוא תמיד היה על usage נמוך ועכשיו פתאום הוא קפץ, אז חשבתי להזכיר את זה, בכל מקרה אם אין לך מה להוסיף לדיון אז פשוט אל תגיב.

פורסם

מדובר על תהליכים של המערכת.

תבדוק אם זה קורה גם ב safe mode או לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים