עבור לתוכן

הכיבוש החרדי והדתי מתחיל להתפשט - המדינה הולכת לקיבינימט !!!

Featured Replies

פורסם

לאט לאט אבל בטוח, כמו סרטן אגרסיבי, הלפיתה של ( שימו פה איזה כינוי שבא לכם ) הולכת ומתהדקת.

לאט לאט אבל בטוח, החיים של כלל אזרחי ישראל החילוניים הולכים לקיבינימט,

והישראלים ... עם הראש בתחת, פשוט נותנים לזה לקרות.

זה התחיל בתקומת המדינה, עם ההחלטה המפגרת של בן גוריון - תורתם אומנותם - וממשיך עד היום ללא מעצורים.

ימים שחורים ( כן, משחק מילים מעניין ) באים עלינו.

הנה הפנינה העדכנית :

" בקרוב: ועדת הכספים תקבל עצות מרבנים "

http://news.walla.co.il/?w=/3/1620692

פורסם

מה, כאילו, אין מספיק דיוני התלהמות בעד\נגד היהדות שפתוחים כרגע?

פורסם

מה, כאילו, אין מספיק דיוני התלהמות בעד\נגד היהדות שפתוחים כרגע?

מה הקשר ליהדות ולמה הדיונים נגד היהדות?

ממתי שיטות הסחטנות ותועבת ההתנהלות של החרדים מייצגים משהו שקשור ליהדות?

השיטה הזו של האשמת הטוענים בהתנכלות ליהדות כאשר טוענים כנגד ערוות הבזיון של התנהגות החרדים, היא אחת השיטות של מי שיודע שאין לו תשובות טובות יותר.

כך גם הטענות על שנאת יהודים, שנאת יהדות ושאר שטויות דומות.

את התיעוב כלפיהם הרוויחו החרדים ביושר בזכות ובשקדנות ובדין בזכות התנהגות מנהיגים המייצגים אותם.

היהדות היתה יכולה להיות מאד יפה אלמלא החרדים שחמסו אותה מהחלק השפוי של עם ישראל.

פורסם

באמת שכתבתי את התגובה הזאת ממקום ניטרלי (ואם תקרא בין השורות אני לא ממצדדי החרדים) ולא כדי להתחיל להתפלמס ולפתוח כאן עוד שרשור שאורכו כאורך הגלות.

פורסם

לכך אסכים איתך.

פורסם

אולי עכשיו לרוני ירד האסימון שזו לא בעיה אישית שלי עם החרדים, אלא הסלידה המשותפת של הרוב מהרעיון שהחרדים ינהלו פה את העסק.

פורסם

אוף נמאס לי, למישהו יש איזה אישור שהייה בארה"ב לסדר לי?

פורסם

אני נוסע לארהב בקרוב אז מי רוצה גרין קארד? :cool2:

פורסם

חובה להיכנס - m424.com

אתר אחד המצחיקים שקיימים, יורד על הכול בערך ומזהיר מפני מלחמת גוג ומגוג וטביעת ארה"ב בים (???). ישנן כתבות מדהימות שם...

הערה: אין לי בעיה עם דתיים (חוץ מכפייה דתית), כותב האתר הזה לא כל כך קשור אליהם והוא פשוט משוגע :P

פורסם

אני מקווה שכתבת דתי לא התכוונת לדתיים לאומיים

פורסם

למה אתה מקווה ככה?

אין לי הרבה מה להגיד כנגד הדתיים הלאומיים, אבל כמו שאומרים - מי שאינו חלק מהפתרון הוא חלק מהבעיה. אז נכון, רובם המוחלט נגד כפייה דתית, הם עובדים למחייתם ומשרתים בצבא, אבל הם עדיין מאמינים כי יש אלוהים וישנה התורה וחוקיה הם מעל לכל חוקי האדם. בפעם האחרונה שבדקתי, שר המשפטים נאמן איננו חרדי, וראו מה הוא אמר לעיני המצלמות והמקרופונים. ראו מה קורה ביחידות של ישיבות ההסדר, וראו מי המפקדים האמיתיים של היחידות הללו (ואני אומר זאת בחשש רב, וזאת למרות שאני תומך בלב שלם ב"סרבנות" לפנות ישובים ע"י אנשים שנשבעו להגן על המדינה ולא להרוס אותה).

זה לדעתי גרעין הבעיה, והגרעין הזה משותף לחרדים ולדתיים הלאומיים. נכון, הם אינם כופים ואינם פרזיטים, ובלי ספק אעדיף אותם על פני החרדי הממוצע, אך לדעתי הם בכל זאת חלק מהבעיה: גם הם מקבלים פקודות מה"נציגים" של ההוא מלמעלה.

פורסם

קצת סתרת את עצמך חבר..

אתה נגד כפייה כביכול אבל מה שאתה אומר הוא די קרוב לכפייה.(חילונית)

יש כזה דבר חופש דת וכל אחד רשאי להאמין במה שהוא רוצה איש באמונתו יחיה..

אף אחד מהציבור הדתי לאומי לא מחייב אותך להתפלל כל בוקר ולאכול כשר (למרות שכדאי לך אחרת תישרף בגיהנום,סתם)

אני מתנצל בשם הציבור הדתי לאומי שלא רב את ריבך כי הוא עסוק בדברים אחרים כרגע לצערנו(הקפאות הפשרות וכד')

בעניין ישיבות ההסדר ,אם אתה חילוני אתה לא באמת מכיר את כל ישיבות ההסדר וראשי הישיבות ומה הדעות של כל רב ורב.

אתה מקבל לדלת את הכותרות שכמה רבנים עושים ומקטלג את כל הישיבות ישר באותה קטגוריה של סרבנות...

פורסם

אני בעד חופש דת כל עוד יש הפרדה מוחלטת בין דת ומדינה. ארועי התקופה האחרונה מראים שגם עבור הדתיים הלאומיים, הפרדה מוחלטת שכזו אינה אפשרית. מכאן, שהם חלק מהבעיה.

אני לא מתיימר להגיד להם במה להאמין ובמה לא. אני כן קורא להם לשמור את אמונתם מחוץ לשרשרת הפיקוד צבא ומחוץ למוסדות המדינה.

פורסם

למה אתה מקווה ככה?

אין לי הרבה מה להגיד כנגד הדתיים הלאומיים, אבל כמו שאומרים - מי שאינו חלק מהפתרון הוא חלק מהבעיה. אז נכון, רובם המוחלט נגד כפייה דתית, הם עובדים למחייתם ומשרתים בצבא, אבל הם עדיין מאמינים כי יש אלוהים וישנה התורה וחוקיה הם מעל לכל חוקי האדם.

צודק, על הפתרון הסופי כבר שמעת? יאללה בוא נזרוק אותם למשרפות כבר. בכל זאת, אנשים מאמינים, איך הם מרשים לעצמם?

אין לי כח לקרוא הכל לפרטים ואני גם בטח לא אעקוב אחרי כל התגובות בדיון הזה אבל הצביעות שלכם כל כך מגעילה אותי...

לחשוב שאנשים שמתלהמים פה הם אותם אלה שמתקוממים נגד ביטויי גזענות,לדבריהם, כנגדם זה פשוט בדיחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים