פורסם 2009 בדצמבר 915 שנים שלום,יש לי 7 על המחשב ומאז שהתקנתי אותו האינטרנט לא זז...יש לי לפ-טופ עם VISTA ושם לדוגמא אין שינוי במהירות הכל כרגיל משמע יש משהו ב-7...האם מישהו מכיר בעיה כזו?תודה!
פורסם 2009 בדצמבר 1415 שנים מחבר ז"א כשאני גולש באתרים המהירות היא סבירהאבל כשאני מוריד קבצים הוא לא עובר את ה 10KB...משהו בהגדרות לא טוב...אני עובד עם ראוטר של לינקסיס וביטלתי את הפיירוול של WIN 7...מה עוד אפשר לעשות...?WIN7 32BIT
פורסם 2009 בדצמבר 1415 שנים תחזיר את ה - fireall של windows 7באיזה תוכנת אנטיוירוס אתה משתמש?אתה משתמש בתוכנת דירוג אתרים למשל: mcafee site advisor?תיכנס לאתר של ספקית האינטרנט של ותנסה להוריד משםמהירות ההורדה תקינה/לא תקינה?
פורסם 2009 בדצמבר 1415 שנים מחבר אם אני יחזיר את הפירוול לא תהיה התנגשות עם ז ל הראוטר?בבדיקה אצל ספקית האינטרנט הריד על מהירות נורמלית של 250 בממוצע...אין לי אנטיוירוס ואין לי תוכנה למניעת פופ אפים...
פורסם 2009 בדצמבר 1515 שנים מחבר עשיתי בדיקה גם בספידטסט ושמה יצא על הפנים עשיתי את אותה בדיקה בלפטופ שלי שמריץ ויסטה ויצא בסדר גמור...זה משנה הBULID של הוינדוס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.