פורסם 2009 בדצמבר 815 שנים שלם לכולם. בעיה מוזרה ומציקה שהתעוררה אצלי לאחרונה במחשב - בתיקיית השירים שלי,התצוגה הפסיקה לאחרונה להראות את הפרטים של קבצי האודיו כגון: bitrate, title artist וכדומה. הפרטים היחידים שווינדוס עדיין מראה הם שם הקובץ משקלו והתאריך בו נוצר הקובץ, זה נראה כך: כמו שאתם יכולים לראות שם הקובץ משקלו ותאריך היווצרותו מופיעים בסדר, אבל שאר הפרטים פשוט נעלמו. מישהו אולי מכיר את הבעיה הזאת או יודע איך ניתן לפתור אותה? :s05: אודה לעזרתכם.
פורסם 2009 בדצמבר 815 שנים עד האמצע הוא עוד הציע דברים שקשורים לבעיה, שווה לנסות :http://www.technologyquestions.com/technology/windows-xp/29764-music-file-properties-have-disappeared-windows-explorer.htmlאם יש לך אנטיוירוס שך McAfee שווה לעצור אותו לכמה דקות ולראות אם זה פותר את הבעיה
פורסם 2009 בדצמבר 815 שנים מחבר אחי אתה פשוט ענק!!! איך מצאת את זה בכלל? ישבתי על הגוגל איזה שעה עד שהתייאשתי ופתחתי את התרד הזה. בכל מקרה אני ממש מודה לך. הפתרון שהציע שם הבחור פתר לי את הבעיה START>RUN ושם כתבתי: regsvr32 shmedia.dll וזהו, הבעיה הסתדרה(למזלי זה לא נתן לי שגיאה כמו לבחור חסר המזל שבמקור פתח שם את התרד,מסכן הוא הסתבך שם חבל על הזמן...)
פורסם 2009 בדצמבר 815 שנים מחבר אבל זה הפתרון.לא ידעתי שזה מה שאני צריך לחפש.הרצתי ים של חיפושים על כל מיני צירופים בסגנון:windows xp folder audio details ודברים בסגנון, הכי רחוק שהגעתי זה כמה אנשים עם אותה בעיה והצעות פתרון שלא עבדו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.