פורסם 2003 בספטמבר 2422 שנים כידןע, השבוע נפתחה לציבור תערוכת ה Computex ביפן, בה מוצגים מיטב השכלולים הטכנולוגיים של החברות המובילות בתחומי המחשבים.משהו בסגנון ה-CeBiT הגרמני...תראו את המוצג העיקרי של זלמן ! מין רדיאטור ענק שפועל, ככל הנראה, על קרון פשוט - הוא מכיל מים, ומפזר את החום מדפנותיו המתכתיות.האובייקט אכן דומה נורא לשיטת פיזור חום המים של ה bong, אך כאן אני חושב שזה יותר פשוט, כלומר הוא רק מכיל מים כמיכל.
פורסם 2003 בספטמבר 2422 שנים איזה יופי! ממש קירור שקט! עכשיו רק שימצאו משאבה שלא תעשה רעש וסוגרים עניין!
פורסם 2003 בספטמבר 2422 שנים כבר המציאו משאבות שקטות(מאוד)*cough*eheim*cough*...וה"דבר" הזה נראה פשוט schweet,ולנסות לשלב אותו בתוך מארז יהיה שולט עוד יותר!
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים האובייקט אכן דומה נורא לשיטת פיזור חום המים של ה bong, אך כאן אני חושב שזה יותר פשוט, כלומר הוא רק מכיל מים כמיכל.למה זה כמו BONG? אני לא מצליח לראות קשר..... :-\
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים מחבר הצורה של האובייקט, הגובה שלו והקוטר שלו....דיברתי על הצורה, לא על העקרון פעולהbong, אם אתה יודע על מה מדובר, דומה לו במבנה.זלמן יכלה לעשות את אות האובייקט, רק כמשטח רחב מאוד, והיה לזה אותו עקרון בדיוק
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים BONG אכן דומה לו בצורה אבל עיקרון הפעולה שונה לגמרי.במקרה הזה הזלמן משמש מאין HS ענק לקירור המים בצורה פסיבית לטמפרטורת החדר....ב-BONG הקירור הוא אקטיבי.
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים אין מה להגיד זלמן עשו את זה שובלפי דעתי הם פשוט גאונים בכל מה שקשור לקירור פסיבי
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים מחבר כן, רק הבעיה שלפעמים צריך פתרונות קירור קצת פחות פאסיביים, וחבל שזלמן לא מספקת את הנ"ל
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים הדבר הזה לא נראה לי יעיל בכלל! יש לזה מעט מדי שטח פנים.אני לא רוצה להעליב אותך אבלאתה עיוור? הדבר הזה בגודל של מארז מידי+ או יותר מזה, מה זה אין לא מספיק שטח פנים.
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים אני לא רוצה להעליב אותך אבלאתה עיוור? הדבר הזה בגודל של מארז מידי+ או יותר מזה, מה זה אין לא מספיק שטח פנים.ציניות בנאדם >.<
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים בכל רדיאטור, אפילו הקטן הזה שמוכרים ב-EMP יש כמה מטרים של צנרת, והמון המון Fins' אשר יוצרים שטח פנים גדול הרבה יותר מכמה עשרות הפינים יש בדבר הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.