עבור לתוכן

בעיה בהתקנת XP על PAVILION DV4

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

חבר שלי הביא לי להתקין לו XP על המחשב הנ"ל.

המסך הכחול הראשוני של ההתקנה עולה אבל קצת אחרי שהוא רושם משמאל למטה WINDOWS START

הוא מקפיץ את המסך הכחול הזה:

img0904t.th.jpg

ניסיתי להחליף את הדיסק לדיסק אחר וזה גם לא עוזר

עכשיו, נירא לי שההרדיסק תקין כי הוא מריץ ויסטה עכשיו, ולא נירא שיש בעיות

גם בדקתי את הזיכרונות בMEMTEST ואין תקלות.

אז אני פתוח להצעות ואשמח לעזרה. תודה מראשCM

פורסם

תראה נראה לי שזה יום המזל שלך.

אתמול ניסיתי להתקין על הנייד שלי את הXP וקרה לי בדיוק אותו מקרה כמו אצלך. אפילו יש לי את הצילום של המסך והוא אחד לאחד כמו אצלך.

גם אני חשבתי לשלוח הודעה בפורום אבל אמרתי לכדאי לשנות משהו בהגדרות בביוס שנראה לי קצת חשוד.

בביוס ישנה הגדרה שקובעת איך להתייחס לכונן קשיח, כACHI, או כIDE. בדיפולט זה היה מוגדר אצלי כACHI, אז אמרתי ננסה לשנות לIDE.

ונחש מה, המסך הכחול לא הופיע שוב וההתקנה הסתיימה בהצלחה. נסה את זה, אני מאמין שזה יצליח (בעיקר כי הייתה לי אותה הבעיה בדיוק).

פורסם

כל העניין זה סה"כ שחסר להתקנת XP דרייבר SATA כדי להמשיך.

למיטב ידיעתי בDV4 אין אופציה בביוס לשנות את המצב לIDE, המחשב גם לא אמור לעבוד עם XP, אין לו דרייברים. (אם כי יש מספיק פתרונות ברחבי הרשת).

אתה צריך לתת להתקנה דרייבר SATA כשהיא תבקש (F6)

או ליצור התקנה עם NLITE שכוללת את הדרייבר.

בהצלחה.

בכל אופן מנסיון עם הDV4, ווינדוס 7 עובדת עליו מצויין, לשיקולך.

פורסם

שלום לכולם גם לי יש מחשב HP DV4 1109EJ התקנתי עליו XP עם דרייברים בתוכו של SATA והכל עובד חלק מצאתי את כל הדרייברים חוץ משל הכרטיס קול שהתקנתי איזה עידכון ולאחריו הוא מצא את הדרייבר של הHD והבעיה שלי שלאחר הפעלה מחדש הדייבר נעלם ונדלקת נורה אדומה של השתקה וכל פעם לאחר העידכון הקול חוזר ונעלם לאחר הפעלה מחדש אשמח לשמוע פיתרון....בתודה מראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים