עבור לתוכן

Altec Lansing VS2621 - חוות דעת

Featured Replies

פורסם

בהמשך לאשכול הקודם שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=440637 ואחרי שהחלפתי את הVS2421 המאכזבים, החלטתי לתת ביקורת על הדגם החדש של אלטק שהושק לא מזמן.

altec_lansing_vs2621.jpg

יתרונות:

לכל החוששים לרמקולים האלה אין שום רעשי רקע בניגוד ל2421 שהרעשים שלו עשו לי כאבי ראש ובגלל זה החלפתי אותם. ה2621 קטנים יותר מהדגם הקודם, גם הסאב וגם הרמקולים עצמם. הרמקולים איכותיים יותר - שומעים שהצליל "נקי" יותר, פשוט כיף לשמוע איתם מוזיקה.

3 כפתורים על הרמקול הימני - ווליום, כפתור "TONE" שלמעשה זה טרבל, ואחד יציאה שאמורה

להיות כניסה למכשירי MP3 (להפתעתי גיליתי שזה גם חיבור לאוזניות, בחיים לא שמעתי על כניסה שהיא גם IN וגם OUT, הסברים בהמשך)

חסרונות:

אין כפתור שליטה על הבאס, לא בעיה כי אפשר דרך האקולייזר של הכרטיס קול.

כפתור כיבוי והדלקה נמצא מאחורי הסאב, למרות שניתן להמניך את הרמקולים למינימום וככה בעצם לכבות אותם כמו בATP3.

נטייה קלה בעוצמה לטובת הרמקול הימני אך ניתן לסידר דרך הכרטיס קול, פשוט עשיתי שתהיה נטייה לרמקול השמאלי וככה הם נהיו שווים.

אין שלט - בהתחלה חשבתי שיפריע לי שהכפתור ON/OFF לא נמצא לידי אבל אחר כך התרגלתי, ככה זה שלא צריך לכבות ולהדליק את הרמקולים כל שנייה כי אין רעשים מעצבנים :)

משהו מוזר שגיליתי: (הבטחתי הסברים בהמשך ;D)

ברמקול הימני ישנו כניסה שאמורה להכניס מידע ע"י חיבור נגן MP3 או כל דבר אחר, להפתעתי גיליתי שאם אני מחבר את האוזניות שלי בחיבור רופף הם מתחילים לעבוד פתאום! אם אני מחבר אותם עד הסוף הם מפסיקים לעבוד, אה וצריך להמניך את הווליום למינימום כדי שרק האוזניות ינגנו ולא גם הרמקולים. (אין שליטה על האוזניות דרך הרמקולים)

לסיכום:

רמקולים מומלצים של אלטק, בתחילה חששתי לקנות אותם בגלל הביקורות על הדגמים הנמוכים שלהם ועל שלל בעיותייהם, למזלי מאלה יצאתי מרוצה :D

ציון: 9/10

במחיר שלהם אני לא חושב שיש רמקולים יותר טובים, אולי לוג'יטק יפתיעו עם הסדרה החדשה שלהם..

תמונות בהמשך שתהיה לי מצלמה

פורסם

במחיר שלהם :s05:

בכמה קנית אותם :s05:

פורסם
  • מחבר

לא קניתי אותם, כתבתי שהחלפתי אותם בVS2421 בגלל בעיית רעשי הרקע שלהם.

את המחיר בערך אפשר לראות בזאפ

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=737512

פורסם

משום מה הסאב ניראה לי קטן מידי, זה 4 אינץ ?

פורסם
  • מחבר

הסאב באמת קטן מהרגיל, אפילו קטן יותר מזה שבVS2421 שגם הוא נחשב קטן יחסית :lol:

לא מדדתי אותו במדויק אבל לי אישית לא מפריע הגודל כי לדעתי הוא מספיק איכותי למחירו..

פורסם

כמה עלה לך? ואיך הם ביחס לATP3 האגדיים?

פורסם

הם בערך אותו מחיר של האיי טי פי 3 אבל אין מה להשוות כניראה ( כניראה )

פורסם

מדדתי עכשיו עם מטר את הסאב של ה VS24221.

בערך 12 ס"מ (12/2.54 ) יוצא קצת יותר קטן מ 5 אינטש

פורסם

הם בערך אותו מחיר של האיי טי פי 3 אבל אין מה להשוות כניראה ( כניראה )

מה זה אומר? שהATP3 עדיין מתעלים על הרמקולים המודרניים בטווח המחיר הנ"ל?

פורסם
  • מחבר

את הATP3 הפסיקו לייצר כבר יותר משנה אז ההשוואה לא רלוונטית וגם אף פעם לא יצא לי לשמוע אותם ככה שאני לא יודע.

החלפתי את הרמקולים בRSM כפר סבא, איפה שקניתי את ה2421 ואת כל המחשב שלי, עכשיו אני שם לב שהם נמכרים שם ב308 ש"ח מחיר ממש משתלם ואפילו יותר זול מהדגם הקודם שלו.

אגב כמה לדעתכם כדאי לשים את הטרבל? אני שם על המקסימום הצליל הכי "נקי" ככה יותר כיף לשמוע

פורסם

זה רלוונטי עבור אנשים שיש להם ATP3 [כמוני למשל].

ברמקולים שלי אני שם הכל מאוזן, וכאשר אני שומע פינק פלויד אני מעלה מעט את הטרבל בכדי לשמוע את הגיטרה של גילמור יותר נקי :cool2:

כמובן שזה תלוי בסגנון המוזיקה אותו אתה שומע, במוזיקה שחורה אתה לא תעלה טרבל עד הסוף

ותוריד את הבאסים שכן היא מתקיימת על באסים כמעט בלעדיות :nixweiss:

פורסם

על פניו נראה שה2421 יותר כדאיים

למה שיש לך אין שלט + אין שליטה על הסאב...

פורסם
  • מחבר

חחח ה2421 ממש לא יותר טובים ואני מדבר כאחד שהיה לו את שנייהם.

את הסאב אתה יכול להנמיך בקלות דרך האקולייזר של הכרטיס קול,

ושלט זה פחות משמעותי כי בתכלס בשביל מה אתה קונה רמקולים, בשביל כל התכונות שלו או בשביל הסאונד עצמו, ה2621 נשמעים יותר טוב ובלי רעשי רקע וזה כל מה שאני רוצה מרמקולים שעולים 300 שקל...

אלטק הוציאו דגם ש"יחליף" את הATP3 ובהתחלה הוא נראה כזה עם כל המאפיינים שלו אבל הרבה שקנו אותו (כמוני) התאכזבו.. עכשיו הם השיקו דגם בלי הרבה רעש והוא מעולה לפי דעתי.

פורסם

אתה צודק , גם לי יש את ה 2421 ואני מצטער על כל רגע שקניתי אותם בגלל הרעשים האלו..

אם לא קשה לך תוכל לבדוק לי מה קוטר הסאב?

עוד שאלה , יש להם כניסה דיג'?

פורסם
  • מחבר

אין לי מטר לידי ככה שאני לא יכול לבדוק, אבל פשוט תקח את הסאב של ה2421 ותוריד ממנו ס"מ-שתיים כי בסך הכל הם מאוד דומים.

ואם הרעשים כל כך מפריעים לך פשוט תממש אחריות, אם קנית מיבואן רשמי קרט לא צריכה להיות שום בעיה...

ולא אין להם כניסה דיגיטלית, אתה יכול לראות אותם מכל זווית כאן

http://www.newegg.com/Product/ImageGallery.aspx?SpinSet=36-113-027-SS&ISList=36-113-027-S02%2c36-113-027-S03%2c36-113-027-S04%2c36-113-027-S05%2c36-113-027-S06%2c36-113-027-S07%2c36-113-027-S08%2c36-113-027-S09%2c36-113-027-S01%2c36-113-027-S10%2c36-113-027-S11&S7ImageFlag=1&Item=N82E16836113027&Depa=0&WaterMark=1&Description=ALTEC%20LANSING%20VS2621%2028%20Watts%20RMS%202.1%20Speaker%20System[br]פורסם בתאריך: 10.12.2009 בשעה 19:43:53

עריכה:

מצאתי בקובץ הPDF שהיה בדף המוצר באתר של אלטק את המידות של הסאב, תהנה צילמתי:

51937307.png

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים