עבור לתוכן

כרטיס קול למערכת logitech z5500

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכם

קניתי מערכת קולנוע ביתי למחשב סוג logitech z5500

ואני מחפש כרטיס קול מצויין למוסיקה וסרטים בעיקר.

האם החיבור האופטי זה נותן קול יותר טוב?

אם כן שיהיה כרטיס עם חיבור אופטי.

תודה

פורסם
  • מחבר

אין תגובות :xyxthumbs:

פורסם

תקציב ?

פורסם

קודם כל מאיפה קנית ובכמה? (אם מהקבוצתית של הפורום אז את תגיד את המחיר כי הם ביקשו שלא לפרסם)

אופטי לא נותן קול יותר טוב, אבל הוא חיבור עדיף!

ההגדרה של קול יותר טוב לא נכונה, פשוט האופטי והקואקסילי הם דיגיטליים והPL3.5 אנאלוגי. מה זה אומר? אני לא ממש יודע, אני לא זוכר בדיוק... אבל בעיקרון ב90% מהמקרים (אם לא 100%) דיגיטלי עדיף על אנאלוגי (לפי מה שאני יודע...)

גם במסכים לדוגמה עדיף לחבר בDVI מאשר בVGA בדיוק מאותה סיבה (DVI דיגיטלי, VGA אנלוגי).

הרעיון הוא שהקול יוצא אותו דבר, השאלה היא איך הוא יעבור. אם תעביר קול באיכות זוועתית הוא לא יישתפר באופטי...

פורסם

קודם כל מאיפה קנית ובכמה? (אם מהקבוצתית של הפורום אז את תגיד את המחיר כי הם ביקשו שלא לפרסם)

אופטי לא נותן קול יותר טוב, אבל הוא חיבור עדיף!

ההגדרה של קול יותר טוב לא נכונה, פשוט האופטי והקואקסילי הם דיגיטליים והPL3.5 אנאלוגי. מה זה אומר? אני לא ממש יודע, אני לא זוכר בדיוק... אבל בעיקרון ב90% מהמקרים (אם לא 100%) דיגיטלי עדיף על אנאלוגי (לפי מה שאני יודע...)

גם במסכים לדוגמה עדיף לחבר בDVI מאשר בVGA בדיוק מאותה סיבה (DVI דיגיטלי, VGA אנלוגי).

הרעיון הוא שהקול יוצא אותו דבר, השאלה היא איך הוא יעבור. אם תעביר קול באיכות זוועתית הוא לא יישתפר באופטי...

שאתה מחבר את המערכת לחיבור אופטי אז אתה מדלג על הפיענוך שלך הכרטיס קול והמערכת עצמה מפענחת אותו
פורסם
  • מחבר

לא הצעתם לי כרטיס

פורסם

לא צינת תקציב

פורסם
  • מחבר

כרטיס מינימום מתאים למערכת זו

פורסם
  • מחבר

אני הולך על כרטיס

Creative X-Fi Titanium

מה דעתכם?

פורסם

מיותר

גם ככה אתה מחבר בחיבור אופטי שמדלק על הפיענוח של הכרטיס קול והמערכת עצמה עושה את הפענוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים