עבור לתוכן

שאלת מחיצות בחלונות 7

Featured Replies

פורסם

התקנתי חלונות 7 על מחשב חדש. במחשב כונן אחד של טרה. הופתעתי לגלות שבזמן ההתקנה לא היתה לי אפשרות להגדיר מחיצות, והגדרתי מחיצות לאחר מכן. כמה שאלות:

הגדרתי את המחיצות דרך ה disk management, כלומר עשיתי shrink ל:C לחצי טרה, ובמה שנשאר הגדרתי מחיצה חדשה.

1. למה הוא לא נתן לי לבחור את האות D?

2. הכוונה היא שכונן אחד יהיה לתוכניות ושני לDATA. כל הDATA, כולל מוסיקה, תמונות, וידאו, מסמכים... כרגע, ב:C יש את הספריות המיוחדות עבור מסמכים, מוסיקה, תמונות וסרטים. איך אני משנה את ההגדרות כך שזה יהיה בכונן השני?

מה זה primary? second? זה חשוב להגדיר את זה?

תודה :)

פורסם
  • מחבר

אף אחד כאן לא יודע כלום ע מחיצות? מזה primary ?second?

פורסם

לגבי ה Primary ו Secondary אם אתה מתכוון ל Primary ו Extended בהגדרת Partitions אז אתה צריך להגדיר אותו כ Primary

בגדול אני לא לגמרי בטוח שאני זוכר נכון אבל דיסק יכול להיות מחולק ל 4 מחיצות (Partiotions), במידה ואתה רוצה או צריך יותר אתה מגדיר את הדיסק כ Extended Partition - אפשר להגדיר רק אחד כזה על דיסק - ועליו אתה מגדיר כמה כוננים לוגיים שאתה רוצה.

בכל מקרה שוב, אתה צריך להגדיר Primary אלא אם כן יהיו לך יותר מ 4 מחיצות על הדיסק הזה

לגבי האות כונן זה יכול לקרות מכל מיני סיבות, יש משהו שתופס / תפס את האות הזאת בזמן האחרון? צורב או כוננים של Deamon Tools?

כנס ל regedit -> HKLM\System\MountedDevices ותראה אם כונן D כבר מופיע שם

פורסם

Schaap, את לא מאתמול פה.

אל תקפיץ דיונים לפני שעברו 24 שעות.

פורסם
  • מחבר

לגבי ה Primary ו Secondary אם אתה מתכוון ל Primary ו Extended בהגדרת Partitions אז אתה צריך להגדיר אותו כ Primary

בגדול אני לא לגמרי בטוח שאני זוכר נכון אבל דיסק יכול להיות מחולק ל 4 מחיצות (Partiotions), במידה ואתה רוצה או צריך יותר אתה מגדיר את הדיסק כ Extended Partition - אפשר להגדיר רק אחד כזה על דיסק - ועליו אתה מגדיר כמה כוננים לוגיים שאתה רוצה.

בכל מקרה שוב, אתה צריך להגדיר Primary אלא אם כן יהיו לך יותר מ 4 מחיצות על הדיסק הזה

לגבי האות כונן זה יכול לקרות מכל מיני סיבות, יש משהו שתופס / תפס את האות הזאת בזמן האחרון? צורב או כוננים של Deamon Tools?

כנס ל regedit -> HKLM\System\MountedDevices ותראה אם כונן D כבר מופיע שם

אני ברמה הרבה יותר בסיסית ממה שאתה חושב. אין לי מושג בכלל מזה primary, מזה extended ומזה כונן לוגי. כל מי שאני מדבר איתו, "מקלל" אותי במונחים האלה. בצורה פשוטה ( :) ) - מה ואיך להגדיר, כך שכונן אחד יהיה למערכת ההעלה + תוכנות, וכונן (מחיצה) שני יהיה לנתונים?

תודה :)

Schaap, את לא מאתמול פה.

אל תקפיץ דיונים לפני שעברו 24 שעות.

צודק ShyGuy.gif
פורסם

ליצור את הכונן פחות או יותר כמ שעשית,

אפשר לראות כאן בדיוק איך לעשות את זה:

http://www.sevenforums.com/tutorials/2674-partition-volume-create-new.html

אבל נראה לי שאת כבר אחרי השלב הזה, בכל מקרה ב Windows 7 אם אני לא טועה בשביל ליצור Partition חדש אתה בעצם יוצר New Simpe Volume

שכבר יוצר את הכונן כPrimary Partition

לגבי הספריות המיוחדות,

תלכי ל : c:\users\user name

כפתור ימני ו Properties על התקייה שאת רוצה להעביר (למשל My Documents)

ללכת לטאב Location ולשנות שם לספריה החדשה (למשל e:\My Documents)

לעשות אותו הדבר גם לספריות מוזיקה תמונות וסרטים

לגבי האות כונן תבדקי שוב אם את יכולה לשנות מה disk management ל "D"

אם לא תבדקי אם יש כוננים אחרים שכבר תופסים את האות הזאת ותכתבי כאן את התוצאות

ואגב זה את או אתה?

פורסם

ב-7 יש את כל נושא ה-Libraries, ואני לא יודע אם עדיין מופיעה האופציה של location.

מה שאני עשיתי אצלי, היה להוסיף לכל library קישור נוסף (לחצן ימני על ה-library->proerties->Include a folder, ואז לבחור בו גם עם Set as save locations. ואז ברירת המחדל לשמירת מסמכים היא במיקום החדש, למרות שאם יש מסמכים שמורים ב-C, עדיין רואים אותם תחת אותו ה-Library.

עריכה: מסתבר שזאת ההודעה ה-200 שלי מאז הצטרפותי לפורום. מזל טוב לי :)

פורסם

קודם כל מזל טוב :yelclap:

לגבי ה Location, זה קיים ב7

לגבי ה - Libraries, הם שכבה מעל ככה שאפשר לשנות את המיקום של כל ה My Documents וכו' וזה ישפיע גם על ה Libraries

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים