עבור לתוכן

המדינה תקים חברת תשתיות לאספקת אינטרנט

Featured Replies

פורסם

לדעתי:

הילדים שלי יגידו סוף סוף!

פורסם

כמו שאמרתי בדיון השכן

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=442687.0

כן, בטח

ופרות יכולות לעוף

פורסם

זה יפה וטוב, אבל איך זה הולך לפתור את בעית העומס לחו"ל?

סיבים אופטים ישירות לתוך המחשב לא יעזרו בכלום אם הקווים לחו"ל עמוסים.

פורסם
  • מחבר

זה יפה וטוב, אבל איך זה הולך לפתור את בעית העומס לחו"ל?

סיבים אופטים ישירות לתוך המחשב לא יעזרו בכלום אם הקווים לחו"ל עמוסים.

ההתפחות צריכה להתחיל ממקום כלשהו, תשתיות פנים-ארציות הן דבר טוב להתחיל בו.

פורסם

:lol:

צר לי אבל התוכנית הזו ידועה כבר מליפני חמש שנים ( לפחות לי בלי שחצנות ) יכול להיות שהיא טובה יכול להיות שהיא רעה , מבחינת תעבורת נתונים היא מצויינת אבל , מה שאתם לא שמים לב לזה שברגע שתשתית האינטרנט תהיה בידיי הממשלה ( בצורה כזו או אחרת ) יחד עם המאגר הביומטרי , בית כלא אחד ענקי , חבל"ז ,

שימו לב גם מי מקדם את החוק , אריאל אטיאס , הוא מאילו שתומכים בצנזורה על האינטרנט ובוא נשים את הקלפים על השולחן , כוחם הולך וגדל , כך שצר לי להוריד גשם על המצעד שלכם , אולי תקבלו פס רחב יותר , אבל זה יהיה לשידורים של הרצאתו השבועית של המרן , כך שכוסיות במהירות האור לא יהיו אבל רבנים עבדקנים יהיו גם יהיו , רק לדמיין את זה , תוכנית הבידור תהיה עם האמנון יצחק :facepalm:

אירן here we come :lol:

פורסם

דביל יקר, המדינה לא מלאימה את האינטרנט. במידה והפרויקט הזה יצא לפועל, תהיה לך אפשרות או להתחבר לרשת האינטרנט הממלכתית, או לאחת החברות הפרטיות. הבחירה נשארת שלך, אבל אני מניח שלמרות שיתקעו לך את העובדה הזו בפרצוף עוד הרבה פעמים, אתה לא תבין את זה, כי תהיה עסוק בלבנות הררי דמגוגיה על הכלא האיראני החדש בשם ישראל ומה לא.....

על דבר אחד לפחות אנחנו מסכימים, אם ובמידה שיהיה פרויקט הזה, הרבנים ידאגו שכל אתר עם disclaimer של גיל 18 ומעלה יחסם, בלי שום קשר לתוכן.

פורסם

לדעתי אתם מפספסים נקודה חשובה אחת: כמה שנים אחרי שהרשת הזאת תוקם, היא כמובן תופרט. וכך, עוד חברה שציבור משלמי המיסים השקיע מליונים בהקמתה תמכר לידיים פרטיות (ועשירות) בגרושים.

פורסם

מר סקרוטום היקר

היכן אני אמרתי שהמדינה מלאימה :screwy:

על החתום

דביל :smile1:

פורסם

:lol:

צר לי אבל התוכנית הזו ידועה כבר מליפני חמש שנים ( לפחות לי בלי שחצנות ) יכול להיות שהיא טובה יכול להיות שהיא רעה , מבחינת תעבורת נתונים היא מצויינת אבל , מה שאתם לא שמים לב לזה שברגע שתשתית האינטרנט תהיה בידיי הממשלה ( בצורה כזו או אחרת ) יחד עם המאגר הביומטרי , בית כלא אחד ענקי , חבל"ז ,

תשתית האינטרנט לא תהיה בידי הממשלה, בשום צורה. תהיה להם תשתית שלהם, אתה יכול לבחור אם להשתמש בה או לא.

פורסם

בצורה כז או אחרת

פורסם

יש!!!!!!!!

תודה תודה תודהההה!

יש אלוהים! ברוס לי אתה תותח!!!

פורסם

לדעתי אתם מפספסים נקודה חשובה אחת: כמה שנים אחרי שהרשת הזאת תוקם, היא כמובן תופרט. וכך, עוד חברה שציבור משלמי המיסים השקיע מליונים בהקמתה תמכר לידיים פרטיות (ועשירות) בגרושים.

לשם שינוי אני מסכים איתך :smile1:.

עכבישון, קצת הבנת הנקרא - בנוסף למה שנאמר, אריאל אטיאס במשך כהונתו הלך במדיניות הפוכה ממדיניות תשתית בידי המדינה - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3816425,00.html.

בזבוז זמן וכסף, עדיף לקדם חקיקה ותקנות שישפרו את השירות לצרכן ע"י הספקיות, מכיוון שחברות כמו בזק וHOT הן הבעיה הקטנה ביותר (למשל, הידעתם שלטענת טכנאי בזק לפחות, הסיבה שבחיפה לא מוקמת תשתית NGN בחלקים גדולים מהעיר היא החלטה של ראש העיר לאסור על הקמת קופסאות של בזק ברחובות? כדאי שקודם המדינה תבדוק שראשי הערים לא מונעים את יישום ההחלטות שלה, למשל).

פורסם

רק רגע

אינטרנט על תשתית חשמל, יעבוד עם חייגן כמו בבזק? או ששוב אני אהיה חייב להפוך עולמות כדי להחליף איי פי?

פורסם

^ איזה תשתית חשמל? התשתית היא סיבים אופטיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים