פורסם 2003 בספטמבר 2422 שנים אני היום מזמין מחשב מבוסס AMD Barton 2500,... (שמגיע בגירסת הtray - בלי מאוורר)אני לא מתכנן אוברקלוק בתקופה הקרובה.. אבל ייתכן שיום אחד אני יעשה.אני שואף להגיע לטמפ' נמוכות בלי שום קשר לאוברקלוקינג... וחשוב לי שהוא לא יהיה יותר מדי רועש.הוצעו לי 2 HSF's... ואני ממש לא יודע במה לבחור:ThermalTake Volcano 10+ (ב-80 ש"ח)או AeroCool DP-101 (Deep Impact) - ב160 ש"חהאם האירוקול שווה את המחיר?המון תודה.
פורסם 2003 בספטמבר 2422 שנים Vantec AeroFlow ייתן לך את הביצועים הטובים ביותר מבין ה-2 האלה, וגם בשקט מופתי.
פורסם 2003 בספטמבר 2422 שנים יש לי את ה-Aero Flow, ובמארז פתוח, בלי מאווררים, לא שומעים אותו. הוא שקט לגמרי.
פורסם 2003 בספטמבר 2422 שנים מחבר תודה על התגובות.....החלטתי ללכת על הDP-101...יש עליו ביקורת פה באתר, והוא נראה לא רע בכלל... במיוחד כשאתם אומרים שהוולקנו 10 על הפנים (לא מצאתי עליו ביקורות בכלל...)המון תודה.
פורסם 2003 בספטמבר 2422 שנים יש לי את ה-Aero Flow, ובמארז פתוח, בלי מאווררים, לא שומעים אותו. הוא שקט לגמרי. באיזה מהירות הוא מסתובב? כי זה שאצלי ממש לא שקט.. : כמובן שיכול להיות ששקט זה עניין סובייקטבי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.