עבור לתוכן

עזרה| בעיית אדמיניסטרטור בויסטה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי ווינדוס, חוקי לחלוטין!!, אך משום מה הוא דורש ממני לעיתים תכופות לאשר כל מיני דברים.

לדוגמא: אם למשל אני מפעיל ווינאמפ הוא מציג לי שאלה עם הסימן של המגן הזה מחשיך מעט את המסך ומבקש שאאשר את התוכנה, אני יודע שאתם יודעים איך זה ניראה אני רק מפשט את הבעיה.

הסתכלתי בסטיקי בשביל לראות מה קורה עם בעיות הרשאה ומצאתי משהו שם תחת כותרת של אם יש בעיות הרשאה להתקין את taskfix manger עשיתי זאת ועכשיו ווינאמפ לא עולה בכלל!, מדוע?

אשמח אם תעזרו לי כאן

תודה מראש

אוריה

פורסם

קודם כל ההודעה שקופצת לך זאת לא בעיית הרשאות זה ניקרא UAC, אנשי הלינוקס מכירים זה את עוד הרבה לפני שמיקרוסופט החליטה לשים את זה.

בכל אופן זאת לא בעיית הרשאה וחבל שאתה מתעסק עם תוכנות צד שלישי בשביל הרשאות.

יש לך פה קישור לעוד מידע בנושא http://en.wikipedia.org/wiki/User_Account_Control

פורסם
  • מחבר

אז ככה, קודם כל תודה רבה על התשובה אך לתשומת ליבך מספר הערות

אני יודע שזה לא בעיית הרשאה כזו או אחרת כי לאחר בירורים קצרים במקביל הבנתי מה הבעיה, אך לא הבנתי את התשובה שלך, אולי אני כי מצאתי אותה מעט מתנשאת או מתחכמת עבורי, כי הרי אני לא משתמש לינוקס אך איני יודע מה זה בעיות הרשאה וכולי וכולי

תראה, זה אולי יישמע לך קצת מוזר, אך מישהו שואל שאלה זה אחת מכמה סיבות, או שהוא לא יודע בדיוק במה מדובר והוא רוצה לדלות מידע מאנשים שיודעים, או שהוא רוצה לדעת כיוונים אחרים של אותה הבעיה בשביל לדעת יותר ובכך לפתור אותה, הרי ידע זה כוח!

מה שאני מנסה להגיד הוא, אל תענה לשאלה שלי בעוד שאלה או בעיה אחרת, אלא הגד לי מהי הבעיה בה אני נתקל, אבל כמו שהבנת אני כבר הבנתי מה הבעיה.

תודה בכל מקרה.

אוריה

עריכה: התוכנות צד שלישי כמו שאתה קורא להן, אלו שזקוקות לעניין של ההרשאה התמידית, היא לא יותר מwinamp המוכר והאהוב המלווה אותנו כבר שנים מזמן של windows 98

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים