עבור לתוכן

המלצה לרמקולים ניידים

Featured Replies

פורסם

אהלן, אני כרגע בחיפושים אחרי רמקולים ניידים לN85 שלי.

אני מחפש רמקול עם עוצמה טובה, וגם איכות, אבל שיהיה קומפקטי ולא משהו ענק (שיהיה באמת נייד)

אני חשבתי על Jbl on tour Xt או JBL on tour הרגיל, אבל אני לא מכיר את השוק הזה ולכן אני פתוח להצעות אחרות.

התקציב שלי הוא 700 ש"ח (אם יש משהו באמת ששווה אני יוכל לחרוג קצת)

פורסם

נייד= סוללה פנימית נטענת/ סוללות רגילות או בעל שקע לחשמל?

באיזה סדר גודל אתה רוצה שהרמקולים יהיו? כי זה מתחיל מגודל קומפקטי של קופסת גפרורים, עד לגודל של קופסת נעליים.

אם אתה מעוניין ברמקולים חזקים אך בעליי אייכות מזוויעה (לדעתי יותר משל פלאפונים), אתה יכול לקנות רמקולים סינים ב-10 דולר באיביי, כולם אותו הדבר פחות או יותר (הם מאוד פופלארים היום בשוק הישראלי ויצא לי לשמוע כמה כאלה והם ממש חזקים ביחס לגודלם, אבל הסאונד.. :-X).

כך בחשבון כי ככל שהרמקולים יותר חזקים- הצריכה עולה וככה זמן הסוללה קטן! ;)

נ.ב-

זה תחום אפור למדי לדעתי ואין בו מספיק בחירה ואייכות טובה שלדעתי תצדיק את המחיר שלה ביחס לאייכותה.

פורסם
  • מחבר

בקשר לשאלה הראשונה זה לא משנה לי

גודל של קופסת גפרורים אני לא רוצה, כי בטח העוצמה בהתאם.. קופסת נעליים גם לא, כי בשבילי זה לא יהיה נייד.. אז משהו באמצע. (אם זה עוזר, JBL ON TOUR זה גודל טוב, אני יוכל להסתדר גם עם משהו טיפה יותר גדול)

ואני רוצה רמקולים שלא צריכים להפציץ בסאונד למשל אם יהיו אצלי חברים בבית ויהיה טיפה רעש עדיין נשמע כמו שצריך את המוזיקה (וגם שהמוזיקה תהיה איכותית- זה חשוב לי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים