עבור לתוכן

נער רצח אחיו בארה"ב: רציתי להיות כמו 'דקסטר'

Featured Replies

פורסם
אנדרו קונלי, בן 17, נאשם שחנק למוות את אחיו קונר, בן 10, והשליך את גופתו בגן ציבורי. הוא הודה בחקירתו שהיה לו דחף לרצוח כמו "אדם רעב הרוצה המבורגר" ושהוא ביקש לחקות את הרוצח הסדרתי מסדרת הטלוויזיה "דקסטר"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3815593,00.html

:kopfpatsch:

פורסם

טיפש, הוא לא יודע שאת דקסטר לא תופסים?

פורסם

דקסטר אשם!

תעשיית הסרטים והכבלים רצחה עוד ילד תמים!

זה מה שבטח יגידו, אחרי תעשיית המשחקים יעברו לסדרות בכבלים.

פורסם

עד כמה מפגרים, מושפעים ופשוט בולי עץ האמריקאים האלה. אני נדהם כל פעם מחדש.

חוץ מזה הוא לא יודע שאין ים באוהיו, וגן ציבורי זה לא בדיוק המקום לבחור בו בשביל גופה. טוב נו, בפעם הבאה.

פורסם

אין ים אבל יש אגם שיותר גדול מכל מדינת ישראל ואורך החוף שלו במדינת Ohio הוא 500KM (להשוואה אורך החוף של ישראל עם הים התיכון הוא 185KM) כך שבסופו של דבר מחסור בים זה לא הדבר שיפריע לו להיות כמו דקסטר :smile1:

בכל מקרה הבן אדם היה אמור להיות בטיפולים ממזמן, ואין לזה שום לזה שהוא אמריקאי או לדקסטר.

פורסם

עכשיו הוא יחיה בסדרה אחרת.. אוז או משהו דומה בתפקיד זונה של מישהו

פורסם

חחחחח

פורסם

עכשיו הוא יחיה בסדרה אחרת.. אוז או משהו דומה בתפקיד זונה של מישהו

אכן, גם שם יש להם דחף לאנוס כמו "אדם רעב הרוצה בורקס פטריות".

פורסם

רק שלא תתחיל מחאה נגד דקסטר

אני אוהב את הסדרה :-X

פורסם

אחרי שהוא רצח כמו "דקסטר", הוא ייכנס לכלא כמו ב"אוז" ולאחר מכן ינסה להימלט משם כמו "נמלטים". אם כבר לחקות את הטלוויזיה אז עד הסוף!

פורסם

ההבדל הוא שהסדרה שלו תגמר בעונה הראשונה של נמלטים כשהוא יחטוף כדור בראש מאחד השומרים.

פורסם

אחרי שהוא רצח כמו "דקסטר", הוא ייכנס לכלא כמו ב"אוז" ולאחר מכן ינסה להימלט משם כמו "נמלטים". אם כבר לחקות את הטלוויזיה אז עד הסוף!

אבל הוא טיפש.. במקום לחנוק סתם איזה עובר אורח תמים הוא חנק את אחיו וככה אין מי שיציל אותו מהכלא :-\

תכלס אני חושב שצריכים לשלוח אותו למוסד סגור הוא די חולה נפש .. הוא צריך טיפול.. תורופות.. רעל עכברים.. משהו!

פורסם

אולי אחיו היה רוצח סדרתי נתעב והוא עשה לעולם טובה? ;D

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר
אנדרו קונלי היה בן 17 כשרצח את אחיו קונר, בן 10. המושבעים במשפטו שמעו את הקלטת החקירה, שבה סיפר על המאבק האלים, על תחינתו של קונר הקטן וכיצד חנק אותו במשך 20 דקות ארוכות: "הוא בעט, חבט וצעק בבקשה שאפסיק"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3955234,00.html

פורסם

רק אותי זה ממש מצחיק שהוא ג'ינג'י? xD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים