עבור לתוכן

Radeon 5770 - רכישה קבוצתית

Featured Replies

פורסם

לצורך פרויקט אישי, אני מעוניין לארגן רכישות קבוצתיות למוצרים שונים.

זה אומר שאני דואג למשא-ומתן עם החנויות השונות ולכל מה שמסביב לרכישה עצמה, לכם רק נשאר לקנות במחיר טוב ;D

ראשית, אני אדגיש ואציין שאני עובד כשכיר בחברת היי-טק במרכז ואינני מקושר בשום אופן לשום חנות. הפרויקט הנ"ל, הוא פרויקט אישי של חבר ושלי.

החלטתי להתחיל בארגון רכישה של כרטיס המסך Radeon HD5770, מכיוון שזהו כרטיס חדש שנותן יחס טוב של עלות-תועלת וכנראה גם כרטיס שיהיה מבוקש פה בפורום.

מחיר המינימום עפ"י רפרוף בחנויות הוא 800 ₪ עבור כרטיס מחברת Force3D, 883 ₪ עבור כרטיס מחברת HIS ו-900 ₪ עבור כרטיס מחברת Sapphire.

השאיפה שלי היא להוריד לפחות כ-10-12% מהמחיר.

כמובן שככל שיהיה שיתוף פעולה גדול יותר, הסיכוי לקבל מחיר טוב יותר עולה.

אם אתם מעוניינים לארגן קבוצה עבור כרטיס אחר או מוצר אחר אני אשמח לשמוע.

קובי

• תגובות 30
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

-

פורסם
  • מחבר

תודה :)

קיבלתי מנעה מחשבים את הצעות המחיר הבאות:

1. עבור 10 קונים נוכל לקבל כרטיס מסך מחברת Force3D שעולה 800 ש"ח במחיר 750 ש"ח - הנחה סבירה-.

2. עבור 15 קונים נוכל לקבל כרטיס מסך מחברת Sapphire שעולה 900 ש"ח במחיר 800 ש"ח - הנחה לא רעה בכלל.

כמובן שעל רוכשים נוספים, נקבל הנחה נוספת.

מחר אני אעשה בדיקות מול חנויות נוספות.

פורסם

זהו מעשה מבורך ביותר קובה, ח"ח על היוזמה.

בקשר לדיון עצמו אז לי לפחות החברה המייצרת לא משנה כלל (העיקר שתהיה אחריות ל 3 שנים).

ואם יהיה משהו אטרקטיבי באמת אני אקפוץ על העגלה ;)

עריכה:

כדאי לבדוק בחנויות שהן גם היבואניות של המוצר, כך שהרווח שלהם גדול מספיק בשביל לתת לנו הנחה משמעותית קצת יותר.

פורסם
  • מחבר

יתכן שיצרן מסויים מרכיב גוף קירור פחות איכותי מאחר.

אבל בכל מקרה, מבחינתי הרוב קובע. 8)

ואני אשמח אם תוכל לפרט לגבי חנויות שהן יבואניות של חברות מסוימות.

פורסם

-

פורסם

לא נראה לי.. אל תהייה כלכך שלילי, אם יפנו אליהם ברצינות ועם מספר נכבד של קונים פוטנציאלים 15+ לדעתי תהייה עיסקה בכל זאת המטרה של היבואן היא להכניס כסף. זה עסק תראה לי עסק שיסרב להכניס כסף..אלא אם זה אסור מבחינת חוק.

אם זה מסתדר בשבוע הקרוב יש מצב טוב מאוד שאני בפנים.. הכל תלוי במחיר הסופי :D

פורסם

לא הבנתם אותי כהלכה. לא התכוונתי לפנייה ליבואן (למרות שאם יש פה מישהו שנקרא "דילר" אז זאת יכולה להיות אחלה אופציה),

אלה התכוונתי לפנות לחנויות שהם גם היבואן וגם החנות עצמה למשל KSP, או אייבורי שמייבאות לבד את רוב המוצרים שלהם.

ובקשר לגוף קרור, אז מדובר בגוף קרור רפרנס של ATI, כך שאני לא רואה עם זה בעייה, ואפילו די מחבב את הגוף קרור הנ"ל.

בברכה,

מיכאל ;)

פורסם

נעה מיבאים את FORCE3D והם נתנו לו הצעה (למרות שלא מרשימה במיוחד).

ל HD5770 יש 2 גופי קירור, הגירסה ה-"ישנה" שמגיעה עם קירור כמו של HD5800 רק קצר יותר והגירסה ה-"חדשה" שמגיעה עם הקירור של HD5750 שהוא קירור זול בהרבה וגם לא ניראה טוב במיוחד. המאוורר של HD5750 מפזר את האוויר החם במארז, פחות יעיל וגם רועש יותר, ATI עשו את זה בשביל להוזיל את עלות הכרטיס, בפועל המחיר נשאר זהה ו AMD ו ATI חוגגות על חשבון מי שקונה את הגירסה החדשה.

פורסם

נעה מיבאים את FORCE3D

שיערתי שהם מייבאים את זה, אבל FORCE3D לא מופיע ברשימה באודות שלהם.

בכל אופן, לא אטרקטיבי מספיק בינתיים..

פורסם
  • מחבר

איזה מחיר הייתם מגדירים כמחיר אטרקטיבי?

כרגע Mickel ו-Jackoo בפנים (Sort of)

את האמת?

חשבתי שיותר אנשים יקפצו על העגלה.

הכרטיס הנ"ל אמור להיות מהיותר אטרקטיביים והמבוקשים שיש כיום, לא?

פורסם

כרטיס עם הקרור הישן, כל עוד מדובר בחנות ידועה והאחריות היא ל 3 שנים.

700 ש"ח הייתי קונה.

וגם אני הייתי בטוח שתהיה יותר התעניינות :/

פורסם

ראיתי ביקורת על הקירור החדש, הוא מקרר את הכרטיס בצורה טובה יותר אבל מחמם את שאר המארז ופוגע בקירור של חלקים אחרים, בנוסף ניראה לי שהוא גם רועש יותר.

לדעתי חבל לקנות עכשיו כרטיס מסך, יכול להיות שאני לא היחיד ובגלל זה אין רשימה של קונים. אני הרגשתי שגנבו ממני מאוד שקלים אחרי שקניתי 8800GTS 320MB, אני לא הולך לעשות צעד כזה שוב, אם יש רק חברה אחת בשוק עדיף לחקות עד שהחברה השניה תחזור. כל מי שיש לו HD4670 (או כרטיס חזק יותר) לא צריך בכלל לחשוב על שדרוג מה שגם מצמצם מאוד את רשימת הקונים.

פורסם
  • מחבר

יתכן שזאת תקופת מעבר בדיוק כפי שהייתה עם סדרה 8 ומעבר ל-DX חדש.

גם אני קניתי את ה-8800GTS והצטערתי על כך מאוד.

מקסימום נחכה עם הרכישה כשהשוק באמת יתעורר לחיים.

בכל מקרה ההצעות של נעה מחשבים עד עכשיו היו הכי אטרקטיביות לאחר שביררתי מול TMS, ZIGZAG, IVORY ועוד.

אולי יהיה אפשרי להוריד אותם בעוד כמה שקלים ולא יותר מכך.

אם מישהו מעוניין לארגן רכישה לכל רכיב אחר שיכול להיות פופולרי אתם מוזמנים ליצור איתי קשר בפרטי.

פורסם

האוויר החם שיוצא מהכרטיס בקירור FREE FLOW לא מספיק לעבור סירקולציה במארז ולא מחמם שום רכיב אחר באופן משמעותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים