עבור לתוכן

עבודות שירות.. מה כדאי?

Featured Replies

פורסם

אמרתי לבית הספר לא מספיק למדינה אני מקריב את החיים שלי בשלוש שנות שירות קרבי אני גם צריך לתת מעצמי בזמן הבית ספר.

איפה בחורי הישיבות שלא תורמים למדינה בצבא וגם לא עושים מחוייבות אישית.

אל תגלוש לדברים שלא קשורים

• תגובות 59
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

"...אין לי בעיה עם זה..." - u wish.

תאמין לי, זה לא כמו ב-Postal 2.

כמו שאמרתי, ראיתי כבר דברים גרועים, אין לי בעיה עם זה.

פורסם

כולכם כאן חיים באשליה!!!

אני כבר מתנדב קרוב ל 4 שנים (ח - יא' השנה) וזה פשוט כיף להיות שם !!!!

יש אחלה של ילדים ומדריכים שהם כולם חברים שלי והמנהלת ממש סחבקית עד הסוף למרות שהיא בת 50+

אני עשיתי שירות של מדריך מחשבים ( על מי אני עובד ??? הילדים כול הזמן שיחקו במקום ללמוד על המחשב ) וזה פשוט היה כיף !!

אחרי שעשיתי קרוב ל 110 שעות התקבלתי במצמוץ עין לעבוד שם בתור מדריך בקייטנה בחופש בתשלום וגם לתוכנית שנותנת לי יחידה שלמה של 100 לבגרות אם אני עושה 60 שעות כול שנת לימודים וגם את פרס ראש העיר למצטיינים המחוייבות האישית

בקיצור אני לא יודע המ איתכם אבל אני די נהנה שם ומרוויח מזה כמה פעמים

פורסם

אני עשיתי את המחויבות שלי (בכתה ט') במקם שנקרה "מרכז תקשורת". זה איזה גוף שדואג לצלם כל מני אירועים בעיר, לי אישית אין מושג למה העירייה מממנת כזה דבר. בכל מקרה, היה מאוד כיף להיות שם, לצלם, לעוך סרטים ומה לא. אני מתנדב שם עד היום.

פורסם

י'.

פאק. אני קורא את הנושא הזה ופתאום מוצא מהדואר מכתב מ'מכבי שירותי בריאות' שבו מציעים לי "להשתמש בשנת המחויבות האישית שלך כערך עליון כדי לעזור לאנשים", קיצר מד"א או משהו בסגנון.

הביצפר לא אמר לנו שום דבר על זה בינתיים, האמת.

אבל Let's cut to the chase.

איך נפטרים מהחרא הזה ?

אשמח לקבל כל דרכים (כשרות/לא כשרות) להיפטרות מ"הערך העליון" הזה.

אה, כן. חוץ מלהתאבד.

פורסם

אני לא מכיר הרבה דרכים להתחמק.. לדבר עם המרכז שכבה..

אם יש ל בעיות בבית, אויל ה יכול לעזור ( צריך לעבוד בשביל לפרנס, תריך לעזור בבית הרבה, וכו)

פורסם

בשביל לקבל תעודת בגרות אפשר נכשל אחד לא פחות מ 45 !!! כולל ספורט וכולל כל מקצוע מסכן אחר.

וכל אלה שמספרים פה סיפורים שלא עשו מחויבות אישית זה בולשיט לא עושים את זה לא מקבלים תעודת בגרות !!!

חבר שלי היה במד"א והם לומדים שם דיי הרבה... היה לו קלסר שלם שהוא היה צריך ללמוד.

פורסם

אני עושה אצל המאמן שלי 8)

ואני לא עושה שום מד"א וכלום.

פורסם

די מעצבנים אותי הדיונים של איך להתחמק מזה... מה בסה"כ מבקשים ממך? לתרום שעתיים בשבוע לקהילה? שעתיים פחות לשחק במחשב/ לראות טלויזיה? מה הבעיה? עוד שלוש שנים אתה הולך לתת למדינה שלוש שנים שבהן כמעט ולא יהיה לך בכלל זמן לדברים שאתה אוהב לעשות היום, ושם יכולים להגיד לך בדיוק מה לעשות ומתי לעשות את זה. כאן נותנים לך לבחור כמעט הכל - מתי, איפה, איזה סוג של עבודה...

פורסם

Kך לגדנ"ע אוויר, זה כיף וזה פתור.

פורסם

וכל אלה שמספרים פה סיפורים שלא עשו מחויבות אישית זה בולשיט לא עושים את זה לא מקבלים תעודת בגרות !!!

אבל זאת כאילו... עובדה... ::) אני לא מבין למה יש את הצורך להיות כל כך אסרטיבי ולהגיד דברים לא מבוססים בשביל להטעות אנשים... אח שלי לא עשה, וקיבל תעודת בגרות. כל החברים שלו-אותו דבר. אני לא עשיתי, אני בי"ב ואף אחד בכלל לא אמר לי מילה... לא חובה!

פורסם

די מעצבנים אותי הדיונים של איך להתחמק מזה... מה בסה"כ מבקשים ממך? לתרום שעתיים בשבוע לקהילה? שעתיים פחות לשחק במחשב/ לראות טלויזיה? מה הבעיה? עוד שלוש שנים אתה הולך לתת למדינה שלוש שנים שבהן כמעט ולא יהיה לך בכלל זמן לדברים שאתה אוהב לעשות היום, ושם יכולים להגיד לך בדיוק מה לעשות ומתי לעשות את זה. כאן נותנים לך לבחור כמעט הכל - מתי, איפה, איזה סוג של עבודה...

זמן הוא דבר שלא יסולא בפז. אם אתה הולך לתת לאחרים סתם ככה לגנוב לך אותו בקלות, אתה הולך לחיות באופן ממורמר מאוד.

פורסם
  • מחבר

זמן הוא דבר שלא יסולא בפז. אם אתה הולך לתת לאחרים סתם ככה לגנוב לך אותו בקלות, אתה הולך לחיות באופן ממורמר מאוד.

אהבתי.

אגב, בנתיים החלטתי לשבת בשקט. אם יזכירו לי לעשות, אני אעשה.

פורסם

אהבתי.

אגב, בנתיים החלטתי לשבת בשקט. אם יזכירו לי לעשות, אני אעשה.

מישה... לך תעשה את זה ותפסיק להיות מטומטם אני הייתי חכמולוג כמוך אני ישב ולא יעשה את זה אולי ישכחו...

עכשיו אני ביב' ועדיין לא ממש שכחו את זה אני בעיקרון עושה במשמר האזרחי זה הכי כיף הלכתי למטווח ויריתי ויש לי רישיון לנשק עכשיו איזה כיף... חבל שדחיתי את זה עד יב'.... לא שאני ממש עושה 100 אלף שעות רק שקוראים לי...

פורסם

TAZOK, אם היית עושה את זה בכיתה י' אז לא היית יכול להוציא רשיון לנשק כה שאני חושב שיצא לך די טוב... הייתי מתחלף איתך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים