פורסם 2009 בדצמבר 615 שנים שלום אשמח אם תוכלו לתת חוות דעת על המפרט הנ"ל שהוצע לי למחשב שמיועד לשימוש משרדי (אינטרנט + אופיס)תקציב 2000-2500לוח ראשי Intel RaisinCity עם Chipset Intel G41מעבד Intel E5300 Core 2 Duo 2.60GHz, זיכרון קיט 2GB זיכרון למחשב שולחני, DDR2 800MHz 2x1GB, תוצרת Kingston דיסק קשיח SATA-II WD 320GB, מטמון 16MB, סלד 7200RPM, דגם WD3200AAKSצורב אופטיDVDRW פנימי, Dual Layer 22x תוצרת LG מארז שקט קטן מידות HEC 6T10, שחור, עם 2 חיבורי USB קדמי, ספק Truepower שקט 300W HEC מערכת הפעלה Windows XP Home 1959 ₪
פורסם 2009 בדצמבר 615 שנים לשימושים שלך זה בהחלט יספיק, וה-E5300 בתדר 2.6GHz הינו Pentium Dual Core ולא Core 2 Duo (האחרון ישן יותר ולא מומלץ, שים לב). חוץ מזה הייתי ממליץ לך לקנות סטיק אחד של 2GB ולוותר על שניים של 1GB, כך שבמידת הצורך ותרצה יהיה עדיף לקנות בעתיד אחד של 2GB ולהרחיב, למרות שלא נראה לי שתצטרך לשימושים שלך, ובכל מקרה זה יוצא זול יותר.עדיף ללכת על כונן קשיח אחר, כיוון שלמרות שלא מצויין כאן מחיר, יש זולים יותר ואין פה עדיפות ל-WD. מבחינת שדרוגים עתידיים המערכת הזאת תהיה די מוגבלת, אך אם אתה לא מתכנן לשדרג עדיף להישאר. במידה וכן, עדיף ללכת על פיתרון AMD... ובכלל, מערכת ההפעלה כלולה במחיר?
פורסם 2009 בדצמבר 615 שנים מחבר תודה על התגובה..מערכת הפעלה לא כלולה בתקציבאין כוונה לשדרג בעתיד לכן אני רוצה שהמחשב הנל יהיה טוב מספיק שיחזיק לכמה שניםלא הבנתי המעבד הוא Pentium Dual Core או Core 2 Duo? ומה עדיף?עוד שינויים מומלצים?ניתן לחרוג מהתקציב במידת הצורך...תודה
פורסם 2009 בדצמבר 715 שנים עדיף ה-Pentium Dual Core, שים לב שאתה לא מקבל את הדגם הישן יותר. אני אמרתי את שלי בתגובה הקודמת, שוב, לשימושים שלך זה יספיק בהחלט.
פורסם 2009 בדצמבר 815 שנים מחבר הוצע לי המחשב הבא במקוםhttp://www.dsales.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=1687245מה עדיף?
פורסם 2009 בדצמבר 815 שנים אין שום צורך במעבד 4 ליבות לשימוש משרדי. המארז והספק ג'נריים - לא מומלץכמו כן שים לב שהמפרט האחרון לא כולל מערכת הפעלה - תוסיף עוד כ 400 ש"ח למחיר אם הייתי צריך לבחור הייתי הולך על המפרט הראשוןהפרש המחירים בין הארדיסק 320 ל 500 כיום הוא ברמה של 10-20 ש"ח כך שאין בעייה לשדרג
פורסם 2009 בדצמבר 815 שנים מחבר רק בגלל המארז והספק או שיש עוד סיבה ללכת על הראשון?אני לא צריך מערכת הפעלה בסוף...
פורסם 2009 בדצמבר 915 שנים לך על המפרט הראשון ללא מערכת הפעלה. תחליף את הזיכרונות משני סטיקים של 1GB לסטיק אחד של 2GB (ע"מ לאפשר הוספה של 2GB בעתיד)יצא לך יותר זול ובנוסף מארז+ספק הרבה יותר איכותיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.