עבור לתוכן

win7 64bit

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני לקראת רכישת מחשב חדש עם 4 ג'יגה זיכרון.

אני מעוניין להתקין את win7 כמערכת הפעלה, והבנתי שגרסת 64bit תתאים לי.

שמעתי שלעתים ישנן בעיות של חוסר תאימות של תוכנות מסויימות וכדומה, לכן יש בי חשש קל.

מה אני אמור לדעת על מערכת ההפעלה הנ"ל בטרם ההתקנה?

לכל דרייבר יש גם גרסה עבור 64bit?

בתוכנות מסויימות אצטרך לבצע הגדרות כלשהן? יש תוכנות עם גרסה ספציפית עבור 64bit? יש תוכנות שלא יעבדו ב-64bit, או לא יעבדו טוב?

אני די חושש מכל הבעיות הנ"ל. אשמח להסברים בנושא.

פורסם

לא נתקלתי בשום בעיות דרייברים ברכיבים חדשים

פורסם
  • מחבר

מה לגבי תוכנות? אני עשוי להיתקל בבעיות בעת התקנת תוכנות מסויימות? הבנתי שיש לתוכנות מסויימות גרסאות מיוחדות עבור 64bit.

ייתכן שבתוכנות אחרות אצטרך לבצע שינויים בהגדרות כדי שהן יפעלו בהלכה?

מישהו נתקל במקרים כאלה?

פורסם

אני לא נתקלתי בבעיות מיוחדות.

יש לך דברים ישנים שאתה מתכוון להריץ ?

פורסם
  • מחבר

ישן זה משהו יחסי. בכל מקרה, אין לי דברים ישנים במיוחד שאני מתכנן להתקין...

פורסם

במערכות הפעלה 64Bits יש תמיכה מלאה ב32Bits, נדיר שתוכנה מה5 השנים האחרונות לא תעבוד על 64bits. וכן להרבה תוכנות מודרניות יש גם גרסאת 64bit.

פורסם
  • מחבר

טוב, אני מקווה שתהיינה מינימום בעיות בנושא. עפ"י התגובות נראה שכמעט ואין. נקווה לטוב.

פורסם

נדייק קצת עם נושא התוכנות. 64 ביט יודע לעבוד עם תוכנות שתומכות 32 ביט אבל הוא לא יודע לעבוד עם תוכנות 16 ביט בעיקר תוכנות דוס ישנות (אולי XP MODE יפתור את הבעיה הזאת אבל אני לא בטוח).

בעניין הדרייברים אתה חייב דרייברים ל 64 ביט, דרייברים של 32 ביט לא יעבדו לך ואם אני לא טועה מ"ה אפילו לא תיתן לך להתקין אותם.

פורסם

בתור אחד שיש לו win7 64 bit אני יכול לומר שמערכת יכולה לעבוד כמעט עם כל תוכנות 32 ביט ללא דרייברים נוספים

כלומר ניתן להתקין תוכנות 32 ביט על חלונות 64 ביט

אבל...

יש מספר תוכנות מועטות שחייבות לבוא בתצורת 64 ביט כמו אנטי וירוס ועוד שתי תוכנות שאני אישית עובד איצן שזה matlab , solidworks

פורסם
  • מחבר

יש מספר תוכנות מועטות שחייבות לבוא בתצורת 64 ביט כמו אנטי וירוס ועוד שתי תוכנות שאני אישית עובד איצן שזה matlab , solidworks

כל אנטי וירוס, או סוגים מסויימים?

פורסם

kלא יודע אם סוגים מסויימים אני עובד עם nod32

פורסם

לא, האנטי וירוס לא חייב להיות 64BIT, מה שכן יכול להיות שיש בעיה ספציפית עם אנטי וירוס ספציפי.

פורסם

עזוב אותך.. כל מה שעדכני ירוץ על המערכת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים