עבור לתוכן

חיבור דיגיטלי בין המחשב לרסיבר

Featured Replies

פורסם

--------------------------------------------------------------------------------

ערב נעים ושבוע טוב לכולם

יש ברשותי מחשב בן 7 חודשים עם לוח אם MSI P43 Neo 7519 (התמונה של הלוח אם שלי זהה ללוח האם שבתמונה).

http://i.testfreaks.co.uk/images/products/600x400/93/msi-p43-neo.3756125.jpg

אני רוצה לחבר את המחשב לכניסה הדיגיטלית ברסיבר.

ע"פ פירוט היצרן של הלוח אם (SPDIF-out pinheader) והעובדה שווינדווס מזהה שיש חיבור דיגיטלי - אמורה להיות במחשב יציאה דיגיטלית...

יציאות האודיו היחידות שיש לי זה ה-6 שאתם רואים בתמונה, אז איפה היציאה הדיגיטלית?

המון תודה לעוזרים!

פורסם

חרוט לך על הפאנל של המחשב בחיבורים של הלוח אם (מאחורה)

מה זה כל יציאה (מתוך ה6 חיבוירם PL3.5MM) (כמו של אוזניות)

אם אני לא טועה החיבור הצהוב זה SPDIF OUT שאתה מחפש - צריך להיות חרוט על המתכת תיקרא תבדוק.

פורסם
  • מחבר

לא חרוט אבל יש מודפס, אני מאמין שזה על אותו עיקרון

Line out

Mic

RS out

Line in

Cs out

SS out (הצהוב שאמרת)

בשיחה שהייתה לי עכשיו עם ספק המחשב שלי, הוא אמר לי שאין לי יציאה דיגיטלית, שאני צריך לקנות מתאם כזה שמוסיף יציאה כזאת, הגיוני?

פורסם

לפי מה שאני רואה לך בלוח אין בכלל חיבור דיגיטלי,

פורסם

טוב אם הוא אמר אז הוא בטח יודע ... תשאל כמה ואיך המתאם הזה שהוא אמר לך זה אמור לפתור לך את הבעיה לא?

עכשיו לפי מה שאמרת שכתוב לך בכרטיס קול אתה יכול לוותר על היציאה הדיגיטלית ולחבר עם כבל RCA:STEREO וזה יעבוד לך טוב מאוד.

השאלה אם יש לך אפשוט ברסיבר לחבר 5.1 עם כניסות RCA (אתה צריך 6 כניסות בננה אדום לבן מאחורי המגבר)

פורסם

אין לך יציאה דיגיטלית כדוגמת יציאה אופטית או קואקסיאלית, מה שכן הלוח שלך יודע לעשות זה להוציא 6 ערוצים אנלוגים(5 ערוצים +סאב), ז"א ההמרה נעשית במחשב והסיגנל יוצא אנלוגי בעזרת 6 כבלי rca. רק תבדוק שיש לך ברסיבר כניסות אנלוגיות מעבר לסטריאו (ברסיברים "הכבדים" יותר יש).

פורסם

דווקא יש לך יציאה דיגיטלית, היא נמצאת בלוח אם עצמו בחיבור בשם JSP1.

הקטע הוא שבטח אין לך את החיבור הזה אז אתה צריך את המתאם הזה כמו שאמר לך המוכר.

האמת שאתה יכול לעשות איזו קומבינה ולהתחבר לשם, תהיה יצירתי.

קח חיבור 2 פינים כמו של כפתור ההפעלה של המחשב או ריסט וכל אלו.

פין אחד יהיה של המידע השני של האדמה.

את הצד השני של הפין תלחים לחיבור RCA המרכזי את האדמה לגוף מסביב, הנה יש לך חיבור מוכן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים