עבור לתוכן

המלחמה בספאם

Featured Replies

פורסם

היום בבוקר (לפני שעתיים) פתחתי את התיבת מייל שלי, שרגילה לקבל כל יום ספאמים, וקיבלתי הודעה שבידרה ועצבנה אותי בו זמנית.

הכותרת של ההודעה הייתה: Iba, have mailbox overload by spam and viruses ? xrimmqqb lxm pf

והספאם היה לתוכנה שאמורה להפסיק את הספאם.

אז שאלתי את עצמי, למה תוכנה שאמורה למנוע את הספאם, עושה כזה בעצמה?

מה"רשימת תפוצה" אין אפשרות לצאת, את התוכנה לא הורדתי כמובן, גם באתר התוכנה אין שום אפשרות לצאת מהרשימת תפוצה המפוקפקת הזאת וגם התוכנה עצמה (לפי תמונות שמפורסמות באתר הבית) מפוקפקת ביותר ואני לא אתפלא אם היא אוספת מידע ושולחת אותו הלאה.

שם התוכנה הוא: Spam Remedy

באותו עניין:

אם מישהו נתקל באתר כוורת, אני מקוה שהוא לא נרשם לשם, לפני שהאתר ירד אספו את הכתובות איי מייל של הנרשמים ומכרו אותן.

ועוד באותו עניין:

בעל האתר ספידי-נט תבע ספאמר שאסף כתובות איי מייל מהאתר והפציץ אותן עם פרסומות לאתר ספאם שהוא בנה. בעל האתר זכה בתביעה.

ועוד באותו עניין:

גם כאן באתר צריך לבדוק אם מישהו אוסף כתובות, אחרי הדיון על בזק הופיעה לי הודעה באיי מייל " זהירות!!! חברת בזק עובדת עליך בעיניים", הספאמר שלח את הספאם דרך כתובת דמה בהוטמייל (הכתובת קיימת), הוא מנוי של אינטרנט זהב ומזדהה בשם "בני"

הכוונה טובה, אבל חבל שככה.

אם גם אתם מקבלים ספאם:

http://spamcop.net

להרשם ולהלחם. מנויים של חברת אקטקום יכולים גם להגדיר דרך האתר שהמיילים ימחקו ישר בלי צורך להוריד, לא ידוע לי אם גם לחברות אחרות יש שירות דומה (הוא כמו של הוטמייל רק בלי הגבלה ויותר אמין)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים