עבור לתוכן

[עזרה]|[בניית מחשב בתקציב של עד 5000ש"ח]

Featured Replies

פורסם

שלום, אני בתהליכים של קניית מחשב חדש. ואני מתווכח עם אבא שלי שעדיף להרכיב מחשב מאשר

לקנות מחנות. אז הוא נתן לי תקציב של עד 4500-5000 שקל בשביל לבנות את המחשב הכי טוב שאני יכול

ואחר כך נשווה אותו למחשב אחר מחנות ונראה מה עדיף.

אז מה אני מחפש במחשב?

אז ככה קודם כל שיעלה את המשחקים הכי חדשים על ההגדרות הכי גבוהות בצורה חלקה!

שיהיה בו יחסית הרבה מקום, כרגע יש לי 140GB ואני לא ממש מרוצה.

שיוכל לעבוד בצורה חלקה גם אם אני מפעיל עליו מספר תוכנות בו זמנית.

הערה חשובה: המסך הנוכחי שלי הוא זה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=418972

אז רציתי לדעת אם המחשב שתרכיבו לי מתאים למסך הזה או שכדאי גם לקנות מסך חדש?

תודה רבה לעזורים!

פורסם

OC? קירור? מארז? שקט? תענה בבקשה על השאלות בסטיקי. הלינק שהבאת שבור.

פורסם
  • מחבר

OC? קירור? מארז? שקט? תענה בבקשה על השאלות בסטיקי. הלינק שהבאת שבור.

אני לא ממש מבין בזה? מה הכוונה לכל הדברים שאיזכרת?

פורסם

תענה על כל השאלות בלינק שהוא הביא לך וככה נוכל לבנות לך מפרט שהכי משתלם לצרכים ולתקציב שלך מבלי שאף אחד ישאל שאלות מיותרות.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

פורסם
  • מחבר

1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח.

2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה? בעיקר משחקים ושימוש בתוכנות וגם תוכנות גראפיקה גלישה באינטרנט.. לא משהו מיוחד

א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים חדשים שיוצאים, פוטושופ, פלאש וכל משחק חדש שיוצא

ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). תחביב בעיקר

ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. המסך שלי בלינק הבא

3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. במידה והמפרט שאתם מרכיבים לי לא משתלב עם המסך הנוכחי שלי אז אשמח גם למסך. וכמובן כל הדברים הבסיסיים: מקלדת, עכבר ורמקולים.

4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא.

5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. אין.

6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? חשוב שיהיה שקט ולא רועש. משהו כמו 7-10 בסולם השקט. ש10 הכי שקט כמובן.

7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא יודע מה זה אוברקלוק ולא מבין בזה.

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך לכלול מערכת הפעלה. אבל שיבוא מורכב כבר

9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. העיקר שיהיה אמין ושתיהיה אחריות.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA? לא.

פורסם

בניתי לך מחשב מעולה, המחשב יריץ לך כל משחק על הגדרות גבוהות.

לגבי הציוד היקפי אני ממליץ לך לקנות ציוד שמיועד לגיימינג, סך הכל שמתי את המקלדת+עכבר+רמקולים

הכי זולים שיש בחנות, אתה מוזמן לפנות לפורום ציוד היקפי ולקבל המלצות לציוד, גם שם אני יהיה על מנת לעזור לך.

מעבד:

[..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1027

לוח אם:

[..] INTEL WHITESBURG : DP55WB ₪523

זיכרון:

[..] PATRIOT 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 : PSD34G1333KH ₪476

כרטיס מסך:

[..] POWER COLOR HD4850 512MB GDDR3 - RETAIL ₪561

צורב DVD:

[..] SONY NEC DVDRW AD-5240S X24 - BLACK - SATA ₪105

מארז:

[..] LANCOOL PC-K58B w/o PSU ₪365

מקלדת:

[..] GENIUS KB200 HEB/ENG ₪37

עכבר:

[..] GENIUS NETSCROLL 310 OPTICAL MOUSE ₪36

רמקולים ואוזניות:

[..] CREATIVE SBS245 ₪78

ספק כוח:

[..] SEASONIC S12II 500W BRONZE - RETAIL ₪394

קרור למעבד:

[..] SCYTHE NINJA 2 REV.B - 6 HEAT PIPES CPU COOLER ₪184

דיסק קשיח:

[..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500418AS - זמין במלאי ₪244

הרכבת מחשב:

[..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (חינם לחברי הפורומים להזמנות מעל 3000 ש"ח !) ₪0

מחיר סופי: ₪4030

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים