פורסם 2009 בדצמבר 515 שנים יש לאחותי מסך 32" של sansui וחיברתי אותו עם DVI-HDMI ויש תמונה.. אך אין קול שאני מחבר עם 3.5mm mini-stereo to 2 rcaחיברתי את הRCA למסך וזה לא עובד אין קול. אם אני מחבר רמקולים אחרים למחשב הם עובדים.איך אני מסדר לה את המסך?
פורסם 2009 בדצמבר 515 שנים אחי ברגע שאתה מחבר מחשב לHDMI מה שקורה אתה מכוון את הטלוויזיה לתכנה - ערוץ -> כניסה HDMI.אתה לא תוכל לשמוע סאונד שמחובר לתכונה אחרת (AV - RCA)הבנת ?תלוי איזה מחשב יש לך, יכול להיות שיש לך אפשרות לסדר לו סאונד שיעבור בתוך הHDMI ולא תצתרך בכלל להשתמש בכרטיס קול עם כבל 2:1 (RCA STEREO)הפיתרון שיש לי להציע לך כרגע זה לחבר לרמקולים חיצוניים כמו מערכת בסלון או משהו.......
פורסם 2009 בדצמבר 515 שנים מחבר הבנתי את זה בעצמי אך חשבתי שיש דרך לעקוף את זה לצערי למחשב של אחותי יש 9600GT ללא HDMI אלא SVID לטלויזיה יש AGP ולא DVI אז נסענו לכל מיני חנויות לבדוק אם יש להם ממיר DVI TO AGP אך לא היה בשום חנות שפתוחה בשבת. חבל אני כבר לא שם..
פורסם 2009 בדצמבר 515 שנים DVI AGP ?אתה מתכוון לחיבור הכחול VGA ?יש מתאם קטן כזה הוא צריך להגיע לך עם הכ.מאז אתה לוקח כבל VGA VGA רגיל ומחבר אל הסטיראו של הטלוויזיה (אם יש לך כניסת RGB בטלוויזיה (כבל VGA הכחכול) צריך להיות לך גם כניסה סטריאו שיהיה גם סאונד באותו הערוץ)הבנת ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.