פורסם 2009 בדצמבר 416 שנים לא ניכנס כרגע לאם זה יתן שיפור או לא, אני פשוט רוצה להחליף את ה-4 ג'יגה שלי ב-8.מכיוון שבעת קניית המחשב (לפני שנתיים) הייתי לחוץ בכסף, התפשרתי על זכרונות במהירות של 800 MHZ, בהתחלה קניתי רק 2 ג'יגה ורק לאחר כמה חודשים הוספתי עוד 2.כרגע אני מעוניין לקנות 8 ג'יגה, השאלה מה כדאי ב-2 סטיקים של 4 או ב-4 של 2...?הלוח שלי הוא של ג'יגהבייט P35C-DS3R.. אני מעוניין לדעת עד איזה מהירות אני יכול להשתמש... 1066 או 1333 ?תודה לעונים.
פורסם 2009 בדצמבר 416 שנים 1066 לא יתן לך שום שיפור בביצועים לעומת 800.לגבי הנפח- אולי גם 8GB לא יתן לך כלום על פני 4GB. זה כבר תלוי בשימושים.
פורסם 2009 בדצמבר 416 שנים מחבר 7 לא תעלה יותר מהר? פתיחת קבצים גדולים של 8-12 ג'יגה? כי אני רוצה קצת להאיץ את הדברים האלה, ועוד כמה דברים, השאלה באמת אם שווה לי בשביל דברים כאלה לשדרג עכשיו את הזכרונות...
פורסם 2009 בדצמבר 416 שנים אין לך שום סיבה לשדרג (שוב, תלוי בשימושים). לא נפח ולא תדר.לגבי השאלות שלך - לא ולא. אם אתה רוצה לפתוח כיווצים מהר יותר ולהעלות מהר יותר את מערכת ההפעלה אז תשפר את הכונן הקשיח או שתעבור ל-SSD.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.