עבור לתוכן

HD5970 אבל של איזו חברה

Featured Replies

פורסם

HD 5970 מבית sapphire או gigabyte? יש הבדל ביניהם?

פורסם

אין שום הבדל, כך את הזול מביניהם.

חוץ מזה שה5970 ממש יקר ולא משתלם לקנות אותו במחיר הזה, אתה יכול ללכת על ה5850 שיביא לך ביצועים מעולים.

פורסם
  • מחבר

לאיזו מהחברות קירור טוב יותר לכרטיס? יש המלצה אולי לקירור שניתן לקנות לכרטיס הנ"ל?

ובכללי.. איזו חברה עדיפה? sapphire או gigabyte?

פורסם

מפרט מחשב(כולל ספק) ומסך?

פורסם
  • מחבר

מפרט מחשב(כולל ספק) ומסך?

אה? מה?

פורסם

תרשום פה את מפרט המחשב שלך:

-מעבד

-זכרון

-לוח אם

-ספק כוח

וגם איזה מסך יש לך(דגם).

פורסם
  • מחבר

INTEL Core I7 s1156 2.8Ghz 860

GigaByte GA-P55A-UD5

G.Skill 8192Mb (2048MbX4) DDR3 1600 CL7

SeaSonic M12D 750W

מסך DELL 2209 (יכול להיות שישתנה ל 24 אינץ' טוב יותר - יש המלצות?)

למה היית צריך את המפרט?

פורסם

אנשים, די לדחוף כל מיני המלצות לא קשורות ולהטות את הנושא למקום אחר. הבנאדם בחר לקנות 5970, שיבושם לו.

לשאלתך,

הקירור הוא סטוק אצל כל החברות. כלומר, אצל כולם הקירור הוא אותו הקירור שהגיע ממפעלי AMD\ATI כך שהשיקול היחיד כאן הוא מחיר.

אני הייתי הולך על GIGABYTE, זול יותר ברוב המקרים מ-Sapphire כשמדובר בסדרת ה HD5xxx.

(ואם אפשר, העיצוב שלו סקסי למדי. ;D)

אגב, המסך שלך מעולה ונדיר, אני הייתי נשאר איתו. אמנם הכרטיס מסך יהיה Overkill לרזולוציה שלו אבל בעתיד הקרוב~רחוק אני מאמין שזה ישתלם.

פורסם
  • מחבר

אנשים, די לדחוף כל מיני המלצות לא קשורות ולהטות את הנושא למקום אחר. הבנאדם בחר לקנות 5970, שיבושם לו.

לשאלתך,

הקירור הוא סטוק אצל כל החברות. כלומר, אצל כולם הקירור הוא אותו הקירור שהגיע ממפעלי AMD\ATI כך שהשיקול היחיד כאן הוא מחיר.

אני הייתי הולך על GIGABYTE, זול יותר ברוב המקרים מ-Sapphire כשמדובר בסדרת ה HD5xxx.

(ואם אפשר, העיצוב שלו סקסי למדי. ;D)

אגב, המסך שלך מעולה ונדיר, אני הייתי נשאר איתו. אמנם הכרטיס מסך יהיה Overkill לרזולוציה שלו אבל בעתיד הקרוב~רחוק אני מאמין שזה ישתלם.

מה הכוונה OVERKILL? אפשר הסבר?

תודה רבה על העזרה ושאלה נוספת בנושא - Gigabyte או sapphire - מי נחשבת יותר בתחום הנ"ל?

פורסם

לראות עד כמה המפרט שלך חונק את הכרטיס הזה והאם הספק יחזיק אותו.

דיי מעצבן לשכנע כל פעם מחדש את האנשים לא לרכוש את הכרטיס הזה.

אז אני אמליץ לך על משהו יותר טוב:

אם התקציב שלך למסך הוא 3K(אמרת 24 אינץ' טוב יותר ;)) אז חלק את התקציב של הכרטיס וקנה 5850.

בכסף שנשאר קנה 2709WFP.

למה:

-מסך זה דבר שבדרך כלל לא מחליפים תקופה ארוכה.

-לקפוץ ממסך 22 ל27 זה קפיצה גדולה וזה משתלם(מנסיון).

אם טעיתי בקשר לתקציב של המסך ואין מצב לשכנע אותך לרדת מהכרטיס אז תתחדש :xyxthumbs:

החברה של הכרטיס לא משנה כלל(כולם זהים) אז קח את הזול יותר.

אני מקווה שאתה לא מאלו שחושבים שעדיף לקנות כרטיס ב3K ל3-4 שנים במקום ב1.5K לשנה וחצי-שנתיים כי זה טעות.

Gigabyte או sapphire - מי נחשבת יותר בתחום הנ"ל?

sapphire היא זו בדרך כלל מייצרת לשאר החברות.

פורסם

יוסף, אני לא מבין למה ההתנגדות שלך ושל כולם ל-HD5970, מדובר בכרטיס שמריץ באופן גמור את כל המשחקים היום כולל קרייסיס על קצב פריימים חסר פשרות, כשמדובר ברזולציה כמו 22" ובצורה מאוד מאוד טובה כשמדובר ברזולציה של 30".

אם זה מה שהוא בחר, אז שיהיה לו בכיף...

אם הוא מציין שהוא מעוניין בהמלצה משתלמת יותר למשהו מתון יותר ומתפשר יותר אבל עדיין מעולה בשביל להריץ משחקים על ההגדרות הגבוהות ביותר, הייתי עושה כמוך וממליץ על ה-5850. ה-5970 הוא סוג של חוויה משלימה...

מה הכוונה OVERKILL? אפשר הסבר?

תודה רבה על העזרה ושאלה נוספת בנושא - Gigabyte או sapphire - מי נחשבת יותר בתחום הנ"ל?

Overkill זאת אומרת שמוצר מסויים יהיה הרבה מעבר ל "מושלם" בתנאים מסויימים ככה שתוספת המחיר לדגם גבוהה יותר היא בזבוז.

ו-2 החברות הנ"ל ידועות שתיהן לטובה, שוב, אין לך כאן סיבה להתלבט יותר מדי. תבחר את מה שהכי זול ונראה לך.

פורסם

אני כרגע לא הייתי קונה את הכרטיס מכמה סיבות

א הוא די יקר עכשיו

ב הקירור שלו רועש אם תעשה לו OC ותביא אותו לתדרי סטוק של 5870 (שזה מאוד טיפשי לא לבצע את זה)

פורסם

שים לב ש HD5970 לא נכנס ברוב המארזים... באיזה מארז מדובר ?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההסברים!

שים לב ש HD5970 לא נכנס ברוב המארזים... באיזה מארז מדובר ?

ANTEC P183

אם אני מוריד את הכלוב האמצעי ל HDDs הוא אמור להיכנס. לא ?

פורסם
  • מחבר

מישהו..?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים