פורסם 2009 בדצמבר 416 שנים יש לי על המחשב Media Player Classic - Home CinemaAC3FilterCoreAVC Professional Editionו Haali Media Splitter שבא ביחד עם ה CoreAVC.
פורסם 2009 בדצמבר 416 שנים למדיה פלייר קלסיק יש מקודדים מובנים..את רוב המקודדים הנחוצים.אני לא יודע איזה פורמט וגם דיי קשה לנחש ... (תנסה להוריד את הגרסה האחרונה של התוכנה...כפיתרון ראשון,יכול להיות שהגרסה שלך ישנה)או שאתה יכול להעזר בתוכנה כמו GSPOT או משהו בסגנון שתגיד לך איזה מקודד הסרט הספציפי צריך.בכל אופן הייתי ממליץ על חבילת מקודדים כמוShark007 Codecsאם כי אם אתה מנסה להריץ MOV ,RM או כל פורמט מיוחד אחר .. עדיין לא תראה כלום..
פורסם 2009 בדצמבר 516 שנים מחבר MPC 1.3.1249.0אין תמונה בכל הסרטים שבפורמט DVDRip.XviD לפני זה היה לי K LITE אבל היו לי כמה 1080 שלא רצו טוב,אז נסיתי את זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=394760.0ומאז הם עובדים כמו שצריך (רק עכשיו יש את הבעיה הזאת עם ה DVDRip.XviD...)גם ב MPC וגם ב WMP
פורסם 2009 בדצמבר 516 שנים אוקי..עכשיו זה קצת מסביר מה שעשית בעצם זה העברת את פעולת הקידוד למקודד חיצוני ..כלומר שהמדיה פלייר קלאסיק לא משתמש במקודדים המובנים שלו אלא מפנה את הפיענחו ל FFDSHOW. תנסה לעשות כזה דבר התמונה הזו לקוחה מהמדריך שהשתמשת בו תנסה להעביר את הXVID למצב של XVID ולא כמו שבתמונה (libavcodec) אם זה לא עובד..אז זה פשוט משחק עם הרשימה שם של מה מקודד בעזרת מה. בכל אופן..לדעתי אין לך כל צורך להשתמש במדריך ההוא היות והחומרה שלך אמורה להיות מספיק טובה לפענח HD (אני לא סגור לגבי הכרטיס מסך) אבל המעבד והזיכרון בהחלט יותר ממספיקים .. המדריך שם יותר מכוון לבעלי PENTIUM 4 ...והמעבד שלך חזק פי כמה מזה. ההמלצה שלי תוריד Shark007 Codecs ותאפס את ההגדרות של הMEDIA PLAYER קלאסיק לברירת מחדל ואז להבנתי הכל יעבוד לך כמו שצריך..אתה יכול גם לנסות לפני שאתה עושה את זה להשתמש בVLC שהיא גם מכילה מקודדים פנימיים ורשימה קצת יותר ארוכה מהקלאסיק . עידכון שמתי לב עכשיו שלא רשמת שהתקנת FFDSHOW..אם כך המצב אז בכלל אין פלא ..פשוט תתקין את זה וזה יסדר לך את הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.