עבור לתוכן

ייעוץ ברכישת נייד לצורכי משרד; 3000ש"ח, חריגה עד 350ש"ח.

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, לפיכך אשמח לקבל המלצות. צרכיי הם: עבודה משרדית(אופיס, אינטרנט- מסחר וכד'), צפיית סרטים (פירוש הדבר הוא כרטיס מסך חזק (לא מטורף)) אזדקק ליציאת HDMI וחיבור לטלוויזיה, מוזיקה - אחבר רמקולים מקצועיים - אם זה רלוונטי (microlab), סוללה ומשקל לא הכי משנה - המחשב ברוב הזמן לא ינייד.

2GM זיכרון פנימי, אפשר 4GB רק אם יהיה ממש משתלם.

מינימום 250GB זיכרון בהארד-דיסק, מקסימום 320GB. - במקרה ממש קיצוני שבו המפרט יהיה בדיוק מה שאני מחפש, רק הזיכרון יהיה 160GB זה בסדר. (כמו למשל CL500 של Lenovo - שחשבתי עליו).

מסך 15".

כמו כן, התקציב שלי הוא 3000שקלים, עם חריגה של עד 350ש"ח כאשר מדובר בכרטיס מסך או במעבד.

אעדיף שהמשחב יהיה אחת מהחברות הבאות: Lenovo, Dell לגבי HP וASUS אני לא סגור, אשמח לשמוע ביקורות והמלצות.

תודה לעוזרים.

בן

פורסם

הצרכים שלך בסיסיים ביותר, כרטיס מסך חזק אתה לא צריך (וגם לא תמצא במחיר כזה). חלק נכבד מהמחשבים בתקציב יתאימו. אם ב-CL500 כוונתך ל-SL500, המחשב יתאים לצרכים. אם לא חשובים לך מסך מאט ו-Trackpoint יש אופציות נוספות.

פורסם
  • מחבר

SL500*

לגבי ה-Trackpoint אני חושב שאוכל להסתדר בלעדיו, אודות והערתי כי הנייד לא ינייד רוב הזמן לכן סביר ואחבר לו עכבר; כך שהTrackpoint לא רלוונטי בהכרח.

מה זאת אומרת לגבי המסך?

ואשמח לקבל המלצות נוספות. (אשמח מהסדרה של ה ThinkPad ולינובו בפרט) תודה

פורסם
  • מחבר

אני מקפיץ כי אני חייב ייעוץ בדחיפות!

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים