עבור לתוכן

קצת עזרה לא תזיק... Dell - Studio XPS

Featured Replies

פורסם

http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+Studio+XPS+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B2+Duo+Processor+-+Obsidian+Black/9536451.p?id=1218120537691&skuId=9536451

חשבתי על המחשב הזה (מארה"ב) אני מחפש מחשב 13 " אני לא רוצה גדול מדי ושלא יהיה נטבוק.

השימושים שלי הם לחיבור לLCD לסרטים באיכות גבוה (חשוב חיבור HDMI), משחקים , אינטרנט ומוסיקה.

רציתי שתגידו מה אתם חושבים על המחשב הנ"ל ואם יש לכם המלצות נוסבות בסביבות ה3500 ש"ח.

המחיר של המחשב הנ"ל הוא 920 דולר

מבקש גם המלצה על מחשב נייד עם יציאה אופטית

תודה על העזרה

פורסם

מעניין אותי איך הגעת למסקנה הזאת??

צריך להיות דביל גמור ולא להבין מילה בחומרה כדי ללכת על המחשב שהצעת..

המעבד -SU7300 הוא חלשלוש, ונועד למערכות ניידות חלשות.. הוא סוג של פשרה בין מעבד חזק למעבד כמו אטום של נטבוק..

רק לשם השוואה, אפילו T2390 מלפני שנתיים יהיה חזק ממנו.

המחשב שהבחור בודק מגיע עם מעבד P8700 שחזק בערך פי 5 מה-SU7300

בנוסף, הוא כתב שהוא מחפש כרטיס מסך לא מובנה, אז נתת לו מחשב עם מובנה ועוד אמרת שזה טוב יותר?? אתה בכלל מבין משהו?

יש שני דגמים שנראים לי עדיפים אולי:

HP ProBook 4310s שעולה 870 דולר ומגיע עם כרטיס מסך AMD 4330 שעדיף על ה-9400

שים לב שהמעבד קצת חלש מה-P8700, אבל עדיין זה מעבד חזק יחסית לניידים (זה לא בדיחה כמו SU7300/9400 וכו'..)

http://www.costcentral.com/proddetail/HP_ProBook_4310s/FM973UTABA/10921492/froogle/

אופציה אחרת היא ללכת על מסך 14 אינצ', ואז אתה יכול לקחת מחשב עם כרטיס מסך הרבה יותר טוב - HD4650

ה-ASUS X83VP-X1 של אסוס יעלה לך עם מעבד אחלה בערך 800 דולר..

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220635&nm_mc=OTC-Froogle&cm_mmc=OTC-Froogle-_-Notebooks-_-ASUS-_-34220635

פורסם

הוכחת שאתה בור בחומרה.

המעבד אותו הצעתי מגיע עם אפשרות OC מובנת (דרך הווינדוס) ותתפלא שבמבחני ביצועים הוא מגיע ליכולותיו של P8700.

אל תטעה בנושאים אותם טרם בדקת.

בנוגע לכרטיס המסך: פה אתה צודק, במחשבה שנייה הייתי ממליץ על ה-UL 80 vt-a1:

http://www.amazon.com/UL80Vt-A1-14-Inch-Light-Black-Laptop/dp/B002Q8HK7K/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1259945623&sr=8-1

פורסם

אתה באמת לא מבין כלום אה.. תראה לי מקום אחד שעשה OC ל-SU7300 והביא אותו לביצועים של T6600..

עזוב P8700, אני מרחם עליך! מספיק שתראה לי שהוא מגיע לביצועים של T6600 ואני אוכל צפרדע

תרד מהעץ של השטויות שאתה פולט פה.. המעבד הזה נועד להיות משהו ברמת ביצועים נמוכה לצורך העלת זמן בטריה

פורסם

הייתי מעדיפה את ה-4310s

פורסם

אתה באמת לא מבין כלום אה.. תראה לי מקום אחד שעשה OC ל-SU7300 והביא אותו לביצועים של T6600..

עזוב P8700, אני מרחם עליך! מספיק שתראה לי שהוא מגיע לביצועים של T6600 ואני אוכל צפרדע

תרד מהעץ של השטויות שאתה פולט פה.. המעבד הזה נועד להיות משהו ברמת ביצועים נמוכה לצורך העלת זמן בטריה

בתיאבון.

הביצועים שה-SU7300 שהצעתי מספק הם מדהימים בגלל כל הייתרונות הנוספים שהמעבד הזה מציע.

ה-OC בלחיצת כפתור הוא הקל ביותר שראיתי מימיי, תראה לי עוד מעבד שיכול לספק לך 12 שעות עבודה רצופה.

אז בבקשה, הנה המעבד מול P8400 אבל כשהוא מריץ את התוכנה על מסך גדול יותר = פחות ביצועים:

[br]פורסם בתאריך: 5.12.2009 בשעה 11:11:30

נ.ב: כרטיס המסך שהצעתם (ה-HD4330) חלש בכ-35% מה-G210 שב-UL80. :facepalm:

[attachment deleted by admin]

פורסם

פחח.. אתה חושב שאני קונה בנצ'מרק סינטטי?!

ביצועים בעולם האמיתי.. תראה לי ביצועים בתוכנה אחת שבאמת יש שם ביצועים קרובים בין המעבדים!

עוד מדי תקופת הרדאון 9800 מול FX5900 יודעים לא לאכול בנצ'מרקים סינטטיים כי הם בולשיט ולא מראים כלום

אתה רוצה להביא אותם, אין בעיה אבל במקביל למשהו מוצק.. תראה לי לדוגמה פאי32 או מהירות עבודה בפוטושופ..

בקשר ל-12 שעות עבודה, אם היית קורא קצת, היית רואה שזמן הסוללה ירד שם לאזור ה-3 שעות אחרי השינוי

ואם מדברים על כרטיסי מסך -

יא חמר, אתה מביא מחשב עלוב כמו UL30, אני אומר לך שהכרטיס לא למשחקים ואתה מתווקח ונותן מחשב עם מסך 14 אינצ'?!

אם הבחור רוצה מסך 13.3 אינצ' שלא יתקרב ל-UL30 שהציעו פה..

אם הוא רוצה 14 אינצ' המחשב השני שהצעתי גם עדיף, 4650 עדיף על G210 בכמעט פי 2.. (ה-4650 חזק מ-G330 בכלל)

בנוסף, המעבד עדיף על ה-SU הזבלי

נ.ב

עכשיו בוא נסביר לך זאטוט משהו, בלי קשר לביצועים של כל מעבד נייד

לא מבצעים OC לנייד.. פשוט לא עושים את זה במציאות..

ניידים זה לא מחשב נייח אם אפשרות לשינוי פיזור החום או התגברות על כמות מוגדלת של יצור חום.

נייד מתוכנן לפי המעבד שיש בו, ואם אתה עושה לו OC הסיכוי שתדפוק משהו ותשרוף את המעבד גבוהה.

AMD@ATI - תתכופף, הלכתי להביא וזלין

פורסם

קלוט טוב את השורות הבאות, למרות שיהיה לך קשה:

היכולות הוורבליות שלך וכנראה גם השכליות מתאימות לאלה של ילד בן שמונה.

הדברים שלי נאמרים רק כאשר אני בטוח בהם, ולכן אל תמהר להגיב בטרם בדקת משהו.

הביצועים של המחשב הזה נאמדים לא רק בבאנצ'מארק שהבאתי, אלא בביקורות משתמשים רבות שהיו מרוצים מאוד מביצועי הגיימינג של המחשב הזה.

Asus תכננה את המחשב הזה במיוחד לטכנולוגיה שנקראת " Turbo33 technology", אשר בלחיצת כפתור עושה OC אוטומטי למעבד ומפעילה את כרטיס המסך הנוסף, בגלל שהמחשב תוכנן במיוחד לתכונה זו, הוא מתנהל עם חום בצורה מדהימה כפי שכל המשתמשים סקרו אותו.

כרטיס המסך שב-UL80 הוא ביצועיסט לא רע, והמחשב הוא נייד מאוד למרות גודל המסך, ובגלל שברור שיש לך בעיות בהבנת הנקרא, פספסת את הנתון שהוא עובד כ-12 שעות רצוף, וכשמונה שעות עם מצב ה-"טורבו".

ואם כבר התחלת, אני בטוח שמקור שם המשתמש שלך הוא זה:

כאשר הנוירוטרנסמיטרים במוח שלך (אם אתה יודע מהם) מנסים להעביר את המידע שנחוץ למוח שלך בכדי לתפקד הם מקבלים:"Access denied".

פורסם

כאשר הנוירוטרנסמיטרים במוח שלך (אם אתה יודע מהם) מנסים להעביר את המידע שנחוץ למוח שלך בכדי לתפקד הם מקבלים:"Access denied".

אני יודע שזה לא קשור לדיון, אבל אני חייב להגיד.. שאתה פשוט ילד כאפות.. מהחנונים עם הטלסקופ שצמוד למשקפיים

בחזרה לעניין - בכל מקרה שלא יהיה - פותח הת'ראד,

אם אתה מחפש מחשב 13 אינצ', האופציה שחשבת עליה לא רעה, ואופציה טובה ממולה הוא ה-4310S

אם אתה רוצה מחשב עם מסך 14 אינצ', לך על המחשב מבוסס T6600 וכרטיס מסך טוב כמו ה-4650

פורסם

1. פותח השרשור, נא להוסיף את התקציב לכותרת.

2. הבא שימשיך את הויכוח בעזרת שימוש במילים שלא מקובלות בפורום, ימצא את עצמו עם אזהרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים