עבור לתוכן

משהו מוזר - בעיה עם DUAL BOOT של XP וVISTA

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים עשיתי DUAL BOOT של VISTA ULTIMATE וXP PRO (כשVISTA מותקנת קודם). כל מערכת הפעלה מותקנת על מחיצה אחרת. הכל עבד בסדר. כבר לא הייתי צריך את הXP, אז פשוט מחקתי אותו מהBOOTLOADER דרך EASYBCD, ומחקתי את הקבצים של XP מהדיסק הקשיח. ועכשיו מה שקרה משום מה:

יש לי את התיקיות $RECYCLE.BIN וSYSTEM VOLUME INFORMATION במחיצה שבה היה XP. את הסל מחזור אני יכול למחוק אבל הוא חוזר אחרי שנייה בערך, בתיקייה השנייה אני לא מצליח לגעת בכלל.

ועכשיו הדבר המוזר שקרה: משום מה הסל מחזור שבמחיצה שבXP הפך למעין שיבוט של סל המחזור במחיצה של VISTA (שוב, מחיצות שונות). עשיתי בדיקה ומחזרתי קובץ וראיתי שבעצם הוא קיים "ב2 סלי המחזור". בדקתי עם UNLOCKER ומשום מה SVCHOST.EXE מפריע למחיקה של התיקייה SYSTEM VOLUME INFORMATION.

חשבתי פשוט למחוק את התיקיות דרך דיסק התקנה של XP או משהו (דרך הRECOVERY CONSOLE) אבל אני חושש פשוט להעיף את התיקיות האלו כי המערכת הפעלה הראשית שלי (VISTA) מתעסקת איתן. איך פותרים את זה?

תודה

עריכה: טוב לא נראה לי שמדובר בכלל בבעיה, כי ראיתי ששתי התיקיות האלה מופיעות גם במחיצות נוספות שאין בהן מערכת הפעלה. למרות שזה עדיין נראה טיפה מוזר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים