עבור לתוכן

האם כדאי להשקיע בכרטיס וידאו לשיפור ביצועים של מערכת עריכה premier?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

אני עורך וידאו מתחיל בתחום האירועים. לא מזמן קניתי מערכת חדשה שכוללת מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray וכרטיס מסך: PNY Quadro FX580 512MB PCI Experss . אחרי שהשוותי בין התוצאות של המערכת שלי מול מערכת אחרת שיש בה כרטיס וידאו מסוג matrox גיליתי שהתוצאה הסופית של המערכת שיש בה את כרטיס הוידאו טובה יותר. רזולוציה יותר גבוהה ותמונה יותר חדה. השאלה היא אם כרטיס הוידאו הוא הגורם המרכזי במשוואה הזו. מדובר בשתי מערכות עריכה זהות של premiere cs3 וחומר הגלם צולם באותה מצלמה. האם כרטיס הוידאו משפר את הביצועים בכזו רמה? ואם כן אני אשמח לקבל המלצות על קנייה של כרטיס כזה.

תודה לכל הפונים

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

היי,

אני לא יודע אם יש פה אנשים שיכולים לעזור לך כי רובם לא יודעים מהו מטרוקס. יש לך את ה RTX2?

אני בזמנו, לפני כ 5 שנים התלבטתי בין מטרוקס לבין קנופוס,כל מקצוען ששאלתי אמר משהו אחר.

בסוף החלטתי ללכת על קנופוס כי הם טובים יותר, ועכשיו אני אומר מנסיון. יש לי 4 מערכות עריכה, עם 3 כרטיסים שלהם.

כרטיס עריכה נותן הרבה.

תעשה חיפוש פה הפורום יש נושא שפתחתי נקרא "אני עורך וידאו ואשמח לעזור לאחרים...".

יש שם הרבה עמודים- כתבתי בפירוט מה נותן כרטיס עריכה ומה ההבדל.

אם תרצה עוד משהו - שאל אותי.

פורסם

אל תכעס, לא היה לעצבן חלילה ;D

פשוט מנסיוני- זה לא פורום לעורכי וידאו, ורוב האנשים שלא עוסקים בתחום לא מכירים ופחות מבינים בזה ספציפית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים