עבור לתוכן

מה לא בסדר בקירור?

Featured Replies

פורסם

מפרט בצד.

המארז:

מארז ג'נרי מידי ATX עם ספק 300W. טמפ הלוח די קבועה על 40-42 מעלות (המזגן לא פועל בדרך כלל וטמפ החדר כמעט תמיד 30 מעלות) וכשאני מוציא את הדלת זה יורד ל 38 מעלות. כל הכבלים מעוגלים, גם של הספק. יש מאוורר 80 מאחורה ממש ליד המעבד. למארז יש למעלה שורה של חורים בכל צד בשביל האוויר החם. אני עשיתי גם למטה שורה של חורים בדלת בשביל כניסה של אוויר. ב IDLE המאוורר מאחורה פולט אוויר בטמפ החדר. בזמן שאני משחק משחקים כבדים הוא קצת חם.

המעבד:

P2.4B 533 MHZ FSB עם קירור מקורי של אינטל. חודשיים הוא עבד על 67 ב IDLE עד שהתחלתי להתעסק בחומרה וגיליתי את זה. פירקתי אותו ולא הייתה משחה טרמית על המעבד (!) אז הלכתי לחנות מחשבים באיזור וקיבלתי בחינם שקית נייר קטנה עם משחה לבנה ושמתי.

טמפ עכשיו היא 54 מעלות ו 57 שתי דקות אחרי full load (אין לי מושג איך משתמשים ב פריים 95 אז גם זה אשמח אם תענו).

המאוורר של המעבד ב 3400 RPM והוא מעיף אוויר על המעבד, לא ממנו.

חשוב לציין שזאת פעם ראשונה הייתה ששמתי משחה טרמית על מעבד אבל נראה לי שעשיתי עבודה לא רעה.

אני לא עושה אוברקלוק.

למישהו יש רעיונות מה לא בסדר ואיך להוריד את הטמפ ל 45 מעלות בערך? אני מעדיף לא לקנות קירור חדש כי באמת אין לי כסף, אז אם יש פתרונות יותר זולים, הכל מבורך, אני כבר אבחר את מה שייראה לי מתאים.

פורסם

מה טמ"פ המעבד אם אתה פותח את המארז?

פורסם
  • מחבר

משתנה מפעם לפעם... כעיקרון יש הבדל של 2-6 מעלות, אני עכשיו עושה בדיקה

בינתיים ראיתי תוך כמה דקות ירידה מ 56 ל 51 כשהמארז פתוח ואני סתם גולש ושומע mp3 (מעבד ב 5-30% , הסקין של הוינאמפ שלוש כבד)

המאוורר ירד מ 3500 ל 3200 RPM למרות שהוא לא מוגדר ככה בביוס :(

פורסם

כנראה המארז שלך מאד לא מאורר והחיישן יכול להיות מזייף קצת...

פורסם
  • מחבר

ועדיין 50 ב IDLE עם מארז פתוח זה גבוה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים