עבור לתוכן

LG F900B VS. sam 955DF

Featured Replies

פורסם

הפורומים האלה לא נועדו לריבים וקללות, אלא לדיונים מקצועיים... אם אתה לא מסוגל להביע את דעתך בצורה נורמאלית, פשוט אל תעשה את זה, או שתעשה את זה - אבל לא פה.

המלצה על מסך שמבוססת על- כך שהוא 'פצצה', 'תותח' וציון של מה אמא של אותו מסך עושה היא לא המלצה שהבנאדם ששאל או כל אחד אחר מחפשים... אתה חושב שהמסך טוב? תגיד מה טוב בו. המראה החיצוני? קצב הרענון? באופיס דיפו יכולים לגרום למסך הכי גרוע של proview להראות טוב עם שומר מסך פשוט של דגים.

ולנושא, האם ה-F900B שטוח לחלוטין? ומהן הבעיות הגיאומטריות שלו? כמה הן יכולות להוות מטרד למשתמש פשוט יחסית?

במסך שטוח לחלוטין ואני משחק די הרבה ועדין לא ניתקלתי בבעיות איתו...

• תגובות 33
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הפורומים האלה לא נועדו לריבים וקללות, אלא לדיונים מקצועיים... אם אתה לא מסוגל להביע את דעתך בצורה נורמאלית, פשוט אל תעשה את זה, או שתעשה את זה - אבל לא פה.

המלצה על מסך שמבוססת על- כך שהוא 'פצצה', 'תותח' וציון של מה אמא של אותו מסך עושה היא לא המלצה שהבנאדם ששאל או כל אחד אחר מחפשים... אתה חושב שהמסך טוב? תגיד מה טוב בו. המראה החיצוני? קצב הרענון? באופיס דיפו יכולים לגרום למסך הכי גרוע של proview להראות טוב עם שומר מסך פשוט של דגים.

ולנושא, האם ה-F900B שטוח לחלוטין? ומהן הבעיות הגיאומטריות שלו? כמה הן יכולות להוות מטרד למשתמש פשוט יחסית?

LOL זה כל כך נכון....

פורסם

טוב

הסמסונג שיש לי הוא מסך מצויין במיוחד גם בגלל המחיר (הוא לא יקר)

רואים בו טוב מאוד והוא יכול להגיע עד 85 הרץ שזה אחלה הוא מגיע עד ל1200X1600 והוא מסך אחלה הוא שטוח לחלוטין ורואים טוב מאוד תמונה יפה וגם לחבר שלי יש את הLG ושניהם מסכים טובים אבל לפי דעתי הסמסונג יותר טוב והוא הרבה יותר יפה גם מבחינה חיצונית

הוא אחחלה מסך ברור שיש יותר טובים אבל מה שיותר טוב יותר יקר

ב1600 שקל זה מסך מצויין

פורסם

בתור אחד שראה המון פעמים את ה-955DF אני מסכים עם שגיא שזה מסך על הפנים!

יש לו בעיות גאומטריה קשות במיוחד! לכוון אותו זה סיוט! האיכות תמונה לא משהו בכלל! והבהירות שלו על הפנים {גם הצבעים...}

לא יודע איך סמסונג בכלל מוכרת כזה דרעק תחת השם שלה...

אני אישית עם ViewSonic P95F+... בוא נגיד שאני מרוצה אבל לא יותר מידי.... לדעתי יכלתי לקבל בדיוק אותו דבר ב-F900B...

בכל מקרה אל תיגע בסמסונג!

פורסם

טוב אין לי כח לשטויות שלכם פורום מקצועי עלק ה%^% שלי יותר מקצועי מכם

מסך גרוע פשוט זבל על הפנים! לא שווה אפילו 10 שקל! אל תקנה חרא מסך......

טיפשים אין איתו שום בעיות איכות מצויינת לא רואה שום הבדל באיכות שלו לבן האיכות של הוייוסוניק הזה יש לי אותו כבר שנתיים ועוד לא הייתה לי איתו בעיה אחת

קיצר אתם אנשים טיפשים ואם אתה אורים לי שזה מסך גרוע אז אתם ממש לא פורום מקצועי אתם פורום של טמבלים ושינתו לי באן לא מעניין אותי גם ככה אם סתם פורום דפוק

פורסם

טוב אין לי כח לשטויות שלכם פורום מקצועי עלק הזין שלי יותר מקצועי מכם

מסך גרוע פשוט זבל על הפנים! לא שווה אפילו 10 שקל! אל תקנה חרא מסך......

טיפשים אין איתו שום בעיות איכות מצויינת לא רואה שום הבדל באיכות שלו לבן האיכות של הוייוסוניק הזה יש לי אותו כבר שנתיים ועוד לא הייתה לי איתו בעיה אחת

קיצר אתם אנשים טיפשים ואם אתה אורים לי שזה מסך גרוע אז אתם ממש לא פורום מקצועי אתם פורום של טמבלים ושינתו לי באן לא מעניין אותי גם ככה אם סתם פורום דפוק

אני מציע באן . ::)

פורסם

דינו , תגיד לי אם כבר קיבלת את ה-P95F+ , איך הוא ? אני רוצה לדעת מה הפסדתי ... :P

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות... ובאמת לא התכוונתי שיתחיל פה שוק... ???

בכל מקרה.. נניח והתקציב יגדל ל2000, האם ה

viewsonic p95F

הוא הבחירה הנבונה?

בתודה.

פורסם

אם כבר הגעת ל-2000 שקל אז תוסיף עוד קצת ותלך על 17" LCD, עולם אחר לגמרי.

פורסם

ה17" LCD ב2000 הם פשוטים מאוד. Samsung 959NF הוא בחירה טובה.

פורסם

ה17" LCD ב2000 הם פשוטים מאוד. Samsung 959NF הוא בחירה טובה.

כנ"ל .

פורסם

כנ"ל .

גם אני כנ"ל.

אבל:

אם אתה לא גרפיקאי שמשתמש ברזולוציות של יותר מ 12X10 , חבל שתשקיע כ"כ הרבה במסך.

ה LG הם הבחירה שלי ב 3 וחצי שנים האחרונות, הם מה שקניתי לעצמי, מה שהמלצתי לקרובים אלי,

וסביר להניח שהם מה שאקנה בעתיד.

בעיות הגיאומטריה לא מאוד מפריעות (פשוט קשה [אבל אפשרי] לכוון אותו בול על הפינות של המסך) אלא

אם כן אתה פרפקציוניסט-אובססיבי מאובחן.

הוא גם המסך השטוח לחלוטין (גם הזכוכית הפנימית) היחיד כרגע בשוק.

בקיצור ה 900B יענה לך על כל הדרישות, במיוחד אם אתה גיימר, ויש לך כרטיס

מסך שינצל את היכולות שלו.

מקווה שתרמתי.

HF

פורסם

הובכן שני החברות מצויינות לי אישית יש מסך "17 מצוין של SAMSUNG מדגם 757DFX והאיכות שלו מצויינת כך שאני ממליץ בחום על SAMSUNG.

אגב ליפניו היה לי גם מסך מעולה "17 של איטצי גם חברה מכולה אבל הם קצת יקרים אבל גם בחירה טובה עם ניתן עוד להשיג את המססכים שלהם.

פורסם

הוא גם המסך השטוח לחלוטין (גם הזכוכית הפנימית) היחיד כרגע בשוק.

אם אני לא טועה , גם הסמסונג 959NF שטוח לחלוטין .

פורסם

תפסיקו כבר עם הבולשיט הזה של "שטוח גם מבפנים"... מדובר בטרנד שיווקי (ודי מוצלח) ולא יותר מזה.

בינתיים על כל LG שהסתכלתי העסק נראה קעור (מלשון קערה) מבפנים.

והאיכות של שפופרות ה Aperture Grille (סמסונג 959NF וכו'...) עולה על זו של הפלאטרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים