עבור לתוכן

בחיבור DAC, הפעלת Up sampling: 24 Bit/192kHz

Featured Replies

פורסם

שלום

ברשותי V-DAC של Musical Fidelty,

על הנייר הוא מבצע Up sampling: 24 Bit/192kHz

אני מחבר אותו דרך USB, ועובד עם WINDOWS 7 הDAC מגיע ללא DRIVERS ןהוא משתמש בDRIVER ברירת מחדל

תוכנת ההשמעה שאני עובד היא J_RIVER MEDIA CENTER,

יש לי כמה קבצים שמסומפלים באיכות הנ"ל ואני לא מצליח לשמוע אותם ב24\192, התוכנה רושמת שהחומרה שלי לא תומכת.

ניסיתי לעבוד איתה בWASAPI ובDIRECT SOUND

יש לתופעה פיתרון?

פורסם

הקבצים שלך הועתקו מDVD-A? באיזה פורמט?

הייתי אומר שתנסה עם foobar, אבל בנימה אישית, אין לך מה לטרוח, 192/24 זה לא יותר מביזבוז נפח דיסק.

פורסם
  • מחבר

הקבצים הם בעיקר RIPS לתקליטים,

הפורמטים הם APE,FLAC,WV ,

השאלה שלי היא, מאחר שהDAC שלי יעודו להתחבר למחשב, ומאחר שעל הנייר הוא אמור להשמיע 24\192

אני מעוניין לעבוד בBit perfect

גם כשאני נכנס לDRIVER שWINDOWS 7 מספק לי , אז האיכות המקסימאלית שאני יכול לסמן היא 16\48

למה העסק לא עובד?

פורסם

הDAC עושה upsample בלי קשר לאיכות הקובץ. אני מניח שהבעייה היא בחוסר תמיכה בפורמטים שציינת. עם איזה תוכנה אתה עובד?

פורסם
  • מחבר

הDAC עושה upsample בלי קשר לאיכות הקובץ. אני מניח שהבעייה היא בחוסר תמיכה בפורמטים שציינת. עם איזה תוכנה אתה עובד?

אני מעוניין לעבוד בBit perfect , ויש לי אוסף מכובד של קבצים ב24\192

אני עובד MEDIA CENTER 14 JRIVER

פורסם

גם אם תצליח להגדיר פלט bit perfect, האות שיגיע לממיר שלך דרך הUSB

לא יהיה 192/24, זה פשוט לא קורה עדיין. בשביל להעביר 192/24 אמיתי דרך USB 2.0

צריך ציוד ברמה גבוהה ודרייברים ברמה לא פחות גבוהה. תעשיית הDAC לקהל הפרטי

לא הולכת בכיוון הזה בזמן הקרוב.

פורסם

בטוח שהיא תומכת ב-24BIT? ובפורמטים Lossless?

תנסה את foobar2000 בכל מקרה.

פורסם
  • מחבר

גם אם תצליח להגדיר פלט bit perfect, האות שיגיע לממיר שלך דרך הUSB

לא יהיה 192/24, זה פשוט לא קורה עדיין. בשביל להעביר 192/24 אמיתי דרך USB 2.0

צריך ציוד ברמה גבוהה ודרייברים ברמה לא פחות גבוהה. תעשיית הDAC לקהל הפרטי

לא הולכת בכיוון הזה בזמן הקרוב.

תודה על העזרה,

אשמח לפירוט התשובה

מה זאת אומרת ציוד ברמה גבוהה? הDAC אמור לקבל אות דיגיטאלי ולהמיר אותו לאנלוגי, ברגע שהאות הומר מה זה משנה איכות הציוד שבא אחריו,

בקשר לדרייברים, האם אתה אומר שאין כיום שום תוכנה שמסוגלת לנגן 24\192? ללא המרה של התוכנה עצמה?[br]פורסם בתאריך: 3.12.2009 בשעה 16:36:05

בטוח שהיא תומכת ב-24BIT? ובפורמטים Lossless?

תנסה את foobar2000 בכל מקרה.

אני פשוט בעבודה כרגע וללא אפשרות להתקין את FOOBAR, ותכננתי לנצל את הזמן בעבודה :) לפתור את הבעיה

האם מנסיון FOOBAR מנגנת 24\192?

פורסם

לא ניתן להוציא פלט של 192/24 על USB2 בעזרת דרייברים סטנדרטים של ווינדוס, וגם לא בעזרת ווסאפי וסושי ואגרול.

יש צורך בדרייברים שנכתבו ספציפית לאותו DAC, כי הרי ווינדוס 7 לא יודע שמהצד השני של הכבל מחובר V-DAC.

גם אם תצליח להוציא 192, הDAC שלך יזהה אותו מקסימום כ96/24 ויבצע Upsampling ל192, כי הוא לא מסוגל

לטפל ברזולוציה כזאת כמו שהיא. כמובן שזה לא כולל מכשירים איזוטריים או ציוד הקלטה אולפני שמעבדים גם 32 ביט.

פורסם
  • מחבר

לא ניתן להוציא פלט של 192/24 על USB2 בעזרת דרייברים סטנדרטים של ווינדוס, וגם לא בעזרת ווסאפי וסושי ואגרול. :D יש צורך בדרייברים שנכתבו ספציפית לאותו DAC, כי הרי ווינדוס 7 לא יודע שמהצד השני של הכבל מחובר V-DAC.

גם אם תצליח להוציא 192, הDAC שלך יזהה אותו מקסימום כ96/24 ויבצע Upsampling ל192, כי הוא לא מסוגל

לטפל ברזולוציה כזאת כמו שהיא. כמובן שזה לא כולל מכשירים איזוטריים או ציוד הקלטה אולפני שמעבדים גם 32 ביט.

הבנתי, הקיצר יש לי DAC מיקימאוס

ואם אני מחבר אותו דרך Coax, Optical ?

פורסם

אין שום יתרון לקבצים מהסוג הזה מלבד רווח נקי ליצרניות ההארדיסקים, אז אין לך מה להתבאס

פורסם
  • מחבר

אין שום יתרון לקבצים מהסוג הזה מלבד רווח נקי ליצרניות ההארדיסקים, אז אין לך מה להתבאס

זה נראה לי יותר תלוי באוזני המתאוזנן?

בהנחה שאני מאמין שניסית על מערכת סבירה+ את מה שאתה רושם עליו, איך כדאי להגדיר הכי טוב את הנגן?

על איזה דריבר ועל איזה BIT?

פורסם

זה לא תלוי בשום אוזניים.

עם הDAC שלך אין לך ברירה אלא להשתמש בדרייברים של ווינדוס לUSB, ואני בספק אם הוא יוכל להעביר יותר מ16/44 בUSB

אל תדאג, אתה לא מפסיד הרבה.

פורסם
  • מחבר

שמתי לב שבהגדרה על WAVE OUT ובDIRECT SOUND, הוא נותן לי לנגן על 24\96

אבל שומעים פחות טוב, מאשר כשהוא על WASAPI

מה ההבדלים בינהם? האם רק בWASAPI אין התערבות של מערכת ההפעלה?

פורסם

לא מכיר את המכשיר שלך. אבל רוב המכשירים הביתיים משתמשים ב-PCM270X לסוגיו שתומכים ב-16/48 במקסימום שלהם אם זכור לי נכון. כל הדגימה מחדש מתבצעת לאחרת מכן עם שבב אחר בדר"כ.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים