עבור לתוכן

Vipre Antivirus

Featured Replies

פורסם

ליפני 3-4 חודשים חיפשתי AV וגיליתי שיש AV חדש שנקרא VIPRE.

האמת היא שהשתמשתי ב TRIAL של החודש שלו ומאד מהניתי. הוא באמת מאד קל, ידידותי ולא מפוצץ אותך עם אפשרויות והגדרות.

הוא גם קיבל דירוג טוב בכמה אתרים (למרות שקשה להאמין לאתרים שכאלו) הבעיה היא שאני לא באמת יודע עד כמה הוא טוב שזה שמגיע רגע האמת.

אני עכשיו מעוניין לרכוש AV לשנה והייתי מאד שמח לדעת אם יש המלצות חמות לגבי VIPRE.

אני בגדול די פריק של תוכנות שעשות את העבודה אבל במשאבים נמוכים. זה נותן הרגשה נקייה..

אני לא מודע ל AV שרצים היום. תמיד אני שומע שKASPARSKY בראש ואיתו NOD32.

ב NOD32 השתמשתי בגירסה 2.7 ממש אהבתי אותה. היא היתה נקייה, קלה ונוחה אבל מאז כבר יצאו מספר גירסאות ואני קורא גם ביקורות רעות של זליגת זיכרון.

אני בעיקר מחפש AV עם דגש על דברים כמו KEYLOGGERS וכדומה. כי בגדול אני לא מוריד שטויות וכאלה או נכנס לאתרים מפוקפקים.

אז מה אתם חושבים? VIPRE טוב או שכדאי ללכת לכיוון אחר? כמו כם חשוב לי שה AV לא יקפוץ כלהזמן ושיעה את העבודה שלו ברקע בלי להציק. (אלא אם כן יש וירוס)

אם יש משהו שמציק זה לשחק במשחק ואז קופצת הודעה מפגרת כמו "העידכון בוצע בהצלחה וכדומה"

אז מה אומרים אתם אנשים יקרים?

פורסם

מניסיוני הלא מקצועי אמליץ על MSE (האנטי וירוס החדש והחינמי של מיקרוסופט)

ראיתי עליו בינתיים רק ביקורות טובות ומהשימוש שלי בו אני נהנה מאוד, הוא מאוד שקט, לא שמים לב בכלל שהוא קיים עד שבאמת מגיע רגע שמגיעה אותה אזהרה של וירוס, מעבר לכך כלום.

פורסם

גם אני חושב שmse מעולה :xyxthumbs:

מצאה לי וירוס שavast לא מצא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים