פורסם 2009 בדצמבר 215 שנים שלום רב, לאחרונה שדרגתי אאת הווינדוס XP שלי לוינדוס 7 , עכשיו שמתי לב שכאשר אני מפעיל את האפשרות "מערבל סטריאו" אני לא יכול לדבר, הוא פשוט מבטל לי את האפשרות במיקרופון, זה ממש מעצבן למשל בשיחות בסקיפ כאשר אני משמיע שיר לחבר אני לא יכול לדבר איתו בו זמנית, שמעתי שיש שיטה לסדר את זה שיהיה אפשר להשתמש במיקרופון ולהשמיע שיר... אם מישהו יודע על מה אאני מדבר ואיך ניתן לסדר אאת זה , בבקשה תגיבו כאן תודה לעוזרים
פורסם 2009 בדצמבר 215 שנים אני חושב שבוינדוס 7 אתה יכול להשתמש רק בהתקן אחד בו זמנית, גם לי זה לא נותן עריכה: תנסה את הטריק הבא: לך ל start>control panel>sound ואז לשונית recording תלחץ על stereo mix ותבחר set default אחר כך כנס לדרייבר של הכרטיס קול (האייקון של הרמקול האדום של רילטק) ובלשונית מיקרופון פשוט תוריד את הMUTE מפלייבק והרקורד שיהיה כמו בתמונה
פורסם 2009 בדצמבר 315 שנים וואלה נפילה הWIN7 הזה, כל אחד בא לי עם בעיות אחרות עם הסאונד במחשב. . . ניסת דרייבירם חדשים מעודכנים שלWIN7 בלבד ?
פורסם 2009 בדצמבר 315 שנים מחבר אני חושב שבוינדוס 7 אתה יכול להשתמש רק בהתקן אחד בו זמנית, גם לי זה לא נותן עריכה: תנסה את הטריק הבא: לך ל start>control panel>sound ואז לשונית recording תלחץ על stereo mix ותבחר set default אחר כך כנס לדרייבר של הכרטיס קול (האייקון של הרמקול האדום של רילטק) ובלשונית מיקרופון פשוט תוריד את הMUTE מפלייבק והרקורד שיהיה כמו בתמונה אחי אין לי את האפשרות הזאת בלוח של הכרטיס קול הנה תסתכל מה אני אמור לעשות ?
פורסם 2009 בדצמבר 315 שנים שתי דרכיםכנס להגדרות סאונד כרגיל בלה בלה בלהתעשה על stereo mix שהוא יהיה ה defaultואז תלך ללשונית playback וכנס למאפיינים של הספיקרס ואז ללשונית levels שם יהיה לך את העוצמות, אם בעוצמה של המיקרופון יש כזה סימן אדום אז תלחץ שזה יאפשר אותובמקרה שזה לא עובד אז תלך למאפיינים של ה microphone בלשונית recording ואז לlisten ואז תעשה V בlisten to this device
פורסם 2009 בדצמבר 415 שנים מחבר שתי דרכים כנס להגדרות סאונד כרגיל בלה בלה בלה תעשה על stereo mix שהוא יהיה ה default ואז תלך ללשונית playback וכנס למאפיינים של הספיקרס ואז ללשונית levels שם יהיה לך את העוצמות, אם בעוצמה של המיקרופון יש כזה סימן אדום אז תלחץ שזה יאפשר אותו במקרה שזה לא עובד אז תלך למאפיינים של ה microphone בלשונית recording ואז לlisten ואז תעשה V בlisten to this device אחי ניסיתי הכל זה פשוט לא עובד, ניסיתי את השיטה השנייה שלך , אתה יכול לראות בתמונה : עכשיו זה פשוט לא עובד אני מסמן "התקן ההשמעה ברירת מחדל" יש לי שם עוד 2 אפשרויות משהו עם רמקולים ו Output Realtek Digital Output אני כבר מיואש.. יכול להיות שפשוט אין אפשרות כזאת להפעיל 2 התקנים? תחזיר לי תשובה, תודה מראש .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.