עבור לתוכן

13 לדצמבר 04 גיוס לא קרבי נכון?

Featured Replies

פורסם

שלום!

היום קיבלתי צו גיוס מה אתם אומרים על התאריך? אני יודע שנובמבר זה קרבי אבל דצמבר לא שמעתי אף פעם. אולי מישהו יודע?

בינתיים אני לא יודע פרופיל אבל שולחים לי אותו ממש בימים הקרובים (אם אתם זוכרים זה האיש עם הסוכר בשתן)

בכל מקרה

מה אתם אומרים?

פורסם

אני באוגוסט 2004 מישהו יודע לאן יגייסו אותי בכללי?

פורסם

תראה זה תאריך ראשוני - ברוב המקרים הוא משתנה לפי מיונים\זימונים שתלך אליהם...בכל מקרה אתה יכול להתקשר אל לשכת הגיוס וישר אומרים לך פרופיל...

נ.ב.

מתי היתה הלשכת גיוס שלך? כי אני הייתי בלשכה במאי ועדיין לא קיבלתי צן גיוס ???

פורסם
  • מחבר

התקשרתי ללשכה ולא היה לי את הקוד האישי אז הם אמרו שהם ישלחו לי (נהלים... גו פיגר)

הצו ראשון שלי היה בתחילת אוגוסט

פורסם

התאריך גיוס שלי הוא 21 בנובמבר 2004,

הפרופיל שלי הוא 82

הקב"א שלי הוא 51 (חרא יחסית אבל אין מה לעשות)

אמרתי להם במופרש שאני לא רוצה קרבי, אלא אני רוצה משהו עם מחשבים כי אני טוב בזה.

אבא שלי נפטר לפני שנתיים מסרטן אבל יש לי אח בן שנתיים וחצי.

בכל זאת אני חושב שיש לי הקלות ת"ש ושאני לא חייב ללכת לקרבי, אם אמא שלי לא חותמת (כמובן היא לא תחתום).

האם למרות שאמרתי להם שיש לי כישורים במחשבים, ולמרות שאני נחשב כבן יחיד התאריך גיוס שלי הוא של קרבי?? :-X

פורסם

מה אתם כל כך מפוחדים? במקסימום תקבעו פגישה עם קב"ן בלשכת גיוס, ותבכו לו שאתם לא רוצים למות בשטחים.

אם לא נראה לכם, אתם פשוט יכולים ללכת לבקו"ם ביום גיוס שלכם עם התיקים והכל, ואם אומרים לכם שאתם לשריון, פשוט לסרב ולשבת בכלא לאיזו תקופה, אחרי זה אתם מאה אחוז לא הולכים לקרבי.

פורסם

בלשכת הגיוס לא ממש מקשיבים לרצונות שלך... בטח שלא בצו הראשון.

תנג'ס ללשכה בנוגע למבדקי ממר"מ ומודיעין ובתקווה שתזומן ותעבור.

פורסם
  • מחבר

מה אתם כל כך מפוחדים? במקסימום תקבעו פגישה עם קב"ן בלשכת גיוס, ותבכו לו שאתם לא רוצים למות בשטחים.

אם לא נראה לכם, אתם פשוט יכולים ללכת לבקו"ם ביום גיוס שלכם עם התיקים והכל, ואם אומרים לכם שאתם לשריון, פשוט לסרב ולשבת בכלא לאיזו תקופה, אחרי זה אתם מאה אחוז לא הולכים לקרבי.

לפני שאתה סתם משמיץ תבין שאני מאד רוצה לשרת בקרבי(צנחנים אם נהיה מדוייקים). עכשיו מישהו יודע מי מתגייס בדצמבר????

פורסם

מישהו יכול בבקשה לענות לי על השאלה אם התאריך שלי הוא ב-15.8.2004 ונתנו לי פרופיל 45 {בעיקר בגלל שפעלתי להוריד אותו} אז לאן מגייסים אותי? {אני יודע שבטוח לא לקרבי אני רק רוצה לדעת לאן}.

תודה, דודי הסטלן.

פורסם

אחי אין לי בעייה שתשתמט מצה"ל (or whatever fuc*** else) אבל לתת טיפים ל'איך להשתמט משירות קרבי' בפורום זה פשוט לא לעניין! >:(

פורסם
  • מחבר

פרופיל 64 זמני

קב"א 54

דפ"ר 70

מה הסיכוי שאני יצליח לעלות פרופיל? מישהו יודע איך לעשות את זה?

פורסם

מישהו יכול בבקשה לענות לי על השאלה אם התאריך שלי הוא ב-15.8.2004 ונתנו לי פרופיל 45 {בעיקר בגלל שפעלתי להוריד אותו} אז לאן מגייסים אותי? {אני יודע שבטוח לא לקרבי אני רק רוצה לדעת לאן}.

תודה, דודי הסטלן.

יש מצב למשטרה צבאית(לא מג"ב) יותר משהו כמו להיות סוהר בבית כלא צבאי, כי אתה עדיין לא נכה לגמרי.

פורסם

איך אתה יודע שלמשטרה הצבאית?

יש לך פרופיל עורפי,

רוב הסיכויים שלא תדע לאן אתה הולך עד שתתגייס, אלא אם כן תעבור מיונים למקום ספיציפי ואז גם יחליפו לך תאריך ותדע לאן אתה הולך.

פורסם
  • מחבר

איזה תפקיד עורפי טוב אני יכול לקבל? הבגרות שלי לא מי יודע מה אבל אני לומד 5 יחידות מחשבים (לא עשיתי פסיכומטרי)

מה צריך בשביל להגיע לממר"ם וכאלה?

אני לא מאמין על עצמי שאני לוקח את זה כאופציה אני יעשה הכל בשביל להעלות את הפרופיל וללכת לצנחנים (כבוד!)

פורסם

תודה, דודי הסטלן.

לא נראה לי שצה"ל יגייס מישהו בשם דודי הסטלן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים