פורסם 2009 בדצמבר 715 שנים אני הייתי עם HTC HD ועכשיו עם NOKIA 5800.כל הנושא של כתיבת מיילים וSMSים, נוח מאוד במקלדת וירטואלית, והיתרון הוא שאתה יכול להגדיר כפתורים שיעשו עוד פעולות כאשר אתה לוחץ לחיצה ארוכה.הכפתורים מגיבים ממש מהר, אז אין מה לדאוג.מבחינת משחקים, יש הבדל בין מסך מגע למקלדת, אבל לפעמים זה יותר נוח, בדרך כלל לא.החסרון של מקלדת וירטואלית היא שלפעמים אתה רוצה לעשות דברים בצורה עיוורת, ואת זה לא בהכרח תוכל.
פורסם 2009 בדצמבר 715 שנים תגיד, מה זה המשושה הזה למטה? זה לחצן שמעלה את התפריט הראשי או בלחיצה ארוכה הוא מראה לך את הישומים שרצים ברקע.
פורסם 2009 בדצמבר 715 שנים הלוואי שהיתה אפשרות שהיו עושים משהו בתחתית של הטלפונים, שמי שהיה רוצה היה יכול לרכוש מקלדת למכשיר בנפרד ולהכניס מתחת
פורסם 2009 בדצמבר 715 שנים לפני שנתיים כש-ETEN הוציאו את ה-X500, במקביל הוציאו גם דגם זהה עם מקלדת.עדיין העדפתי את ה-X500 עליו.
פורסם 2009 בדצמבר 715 שנים הלוואי שהיתה אפשרות שהיו עושים משהו בתחתית של הטלפונים, שמי שהיה רוצה היה יכול לרכוש מקלדת למכשיר בנפרד ולהכניס מתחת אתה יכול לקנות כזה או למרות שבסופו של דבר, לקנות כזה דבר לטלפון זה לא משהו שימושי יותר מידי.
פורסם 2009 בדצמבר 715 שנים אלה נחמדים אבל לא פרקטיהיה שימושי בזמן של N95 לדעתיאז הסיבה שהיצרניות האלה לא מכניסות מקלדת כמו נוקיה זה בגלל הגודל של המכשיר?
פורסם 2009 בדצמבר 715 שנים מבחינת מסך המגע, הוא אחד הטובים שניתקלתי.(וניתקלתי ברבים) אחד הסרטונים ברשת: איטי הוא ממש לא, אני מבין שלא יצא לך להתעסק איתו. --- וביקורת נוספת מ-PHONEARENA שטוענים שזה אחד ממכשירי הסלולאר הטובים ביותר של שנת 2009 באילו פלאפונים כבר שיחקת ? מבחינתי הוא פשוט לא מתקרב לאף מסך קאפס... ולא משנה כמה רסיסטיב טוב הוא. הם יכולים לטעון את זה עד מחר על פלאפון עם מערכת הפעלה שפשוט אין לה שום תוכנה ופשוט הורגת כל סיכוי למכשיר, ולא משנה כמה אחלה הוא בבסיס.
פורסם 2009 בדצמבר 715 שנים כשאמרת שהמכשיר "איטי אך סביר" רואים שלא יצא לך להתעסק איתו.סתם לזרוק באוויר משפטים ללא תכלית - מיותר.אתה יכול לטעון וללכת נגד ביקורות שבינהם PHONEARENA המכובד.בסופו של דבר זו דעתך ואין פה ויכוח.(ותתפלא כמה תוכנות ומשחקים יש לה, אתה יכול להתקין חופשי אפליקציות ג'אווה שיש בשפע.)עברו לידי IPHONE ו-HD2, לשניהם מסכים capacitive וההבדלים כלל לא משמעותיים.
פורסם 2009 בדצמבר 715 שנים רגע לא הבנתילג'ט, איזה מערכת הפעלה יש לו?מערכת הפעלה סגורה.אך ניתן להתקין תוכנות ג'אווה ללא כל בעיה עם SMART INSTALL.זה נכון שאם היה עליו WM או אנדרויד הוא היה הרבה יותר טוב, אבל עדיין זה לא רע בכלל.
פורסם 2009 בדצמבר 715 שנים מילא יישומי ג'אווה, שזה קצת מגוחך בימינו לרוב. אלב מה עם תוכנת ג'פס נורמאלית ? ובכלל לא דיברתי על הבעייתיות עם העברית.אה וזה לא ממש חוכמה להיות מכשיר עם מהירות טובה עם מעכת סגורה של החברה המיצרת את המכשיר (הטאצ'ויז).אני חושב שהמכשיר באמת טוב בסך הכל אבל יש לו מספיק דברים שמכניסים לו מקלות בגלגלים ולכן הוא לא בדיוק שחקן מרכזי בשוק כיום...
פורסם 2009 בדצמבר 715 שנים כמו שאמרתי, גם אני הייתי מעדיף WM או אנדרויד מאשר ישומי ג'אווה.לא דובר פה על גיור המכשיר, אם יגיע לארץ כהלכה יהיה עברית וגם שימוש בג'י פי אס.בינתיים אני משתמש באומניה 2 לצורכי ניווט וכו... למרות שהייתי מעדיף את "אחיו" הקטן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.