פורסם 2009 בדצמבר 216 שנים אני רוצה לקנות מחשב חדש בערך עוד חודשיים, התקציב שלי יהיה בסביבות 8K ללא ציוד הקיפי והוא ישמש בעיקר לגימינג. רציתי לדעת אם יהיה שווה לי לחכות לi9 החדש של אינטל? או שהוא מתכונן להיות יקר מאוד\לצאת בעוד הרבה מאוד זמן? ???
פורסם 2009 בדצמבר 216 שנים לא שווה ,לך על איזה i5 .הוא הולך להיות יקר להחריד (999 דולר ליחידה או יותר ).
פורסם 2009 בדצמבר 216 שנים מחבר 1000$ לדגמים של ה-EXTREME אבל מה לגבי הדגמים היותר זולים או שלא אמורים לצאת דגמים כאלה?
פורסם 2009 בדצמבר 216 שנים מחבר ברצינות?! מי אמור לשלם כאלה סכומים? לא אמורים להיות דגמים שישווקו למיינסטרים?
פורסם 2009 בדצמבר 216 שנים הוא הולך לעלות הרבה כי הוא מיועד רק למקצוענים ביותר שבאמת מוכנים לשלם מחיר כזה בשביל העבודה שלהם.לגיימינג אפילו I7 זה יותר מדי והוא יקר לחלוטין, אז אתה רוצה I9?תקנה I5, הכי מתאים.
פורסם 2009 בדצמבר 216 שנים מחבר סבבה שוכנעתי לגבי הi9 אבל נראה לי שאני בכל זאת ילך על אופציית הi7 בשביל אפשרות OC טובה יותר
פורסם 2009 בדצמבר 216 שנים עושים OC למעבד כאשר הביצועים שלו לא מספיקים. אני לא רואה איך אתה עומד להיות מוגבל עם I7 או I5. אני לא יודע כמה I7 עדיפים ב-OC.ולעניין ה-I9 - אין מיינסטרים מכיוון ש-I5 זה מיינסטרים.
פורסם 2009 בדצמבר 216 שנים מחבר עושים OC למעבד כאשר הביצועים שלו לא מספיקים. אני לא רואה איך אתה עומד להיות מוגבל עם I7 או I5. אני לא יודע כמה I7 עדיפים ב-OC.ולעניין ה-I9 - אין מיינסטרים מכיוון ש-I5 זה מיינסטרים.אפשרות ל OC עתידי. כשדיברתי על מיינסטרים התכוונתי לדגמים ה"לא אקסטרים"
פורסם 2009 בדצמבר 316 שנים אין דגמים אחרים. כרגע ידוע רק על מעבד אחד עם ליבת Gulftown והוא יהיה אקסטרים (EE).חוץ מזה שזה לא מעבד למשחקים:http://www.pcgameshardware.com/aid,699873/Intel-Core-i9-Hands-on-test-of-the-six-core-Gulftown/Reviews/?page=2
פורסם 2010 בינואר 515 שנים אהמ.. אתה יכול לפתוח דיון חדש, אין צורך להקפיץ דיון ישן.בקצרה- המחיר אסטרונומי (המחיר שיהיה) והביצועים לא הרבה יותר טובים מאלו של מעבדים זולים יותר משמעותית. אין שום טעם לחכות.ננעל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.