פורסם 2009 בדצמבר 216 שנים אני נוסע לטיול שבין היתר אהיה בניו זילנד\אוסטרליה\תאילנד והונג קונגלאחר הטיול אני מעוניין במחשב עסקי קל משקל ובעל ביצועים טובים וזה די מבאס להוציא 8K על מחשב שבחול אפשר בהרבה פחות.האם באחת מן המדינות שאבקר בהן ניתן להביא מחשב נייד במחיר זול משמעותית מן המחיר בארץ? כמו מחשב מארה"ב לדוגמאתודה רבה לעונים!
פורסם 2009 בדצמבר 216 שנים החברה היחידה שאני מכיר שתתן אחריות למחשב בלי לצייץ היא לנובו. אבל אתה צריך לוודא באתר שלהם שהמודל של הדגם שאתה קונה מקבל שירות בארץ.. (יכולים להיות כמה מודלים לאותו דגם, לדוגמה ל-T400 יש מודלים כמו 6743 ,6747, 7417 וכו'..)אני לא מכיר עוד חברה שסתם תקנה מחשב בעולם תכבד אחריות במקום אחר בעולם ללא אישור מתאים
פורסם 2009 בדצמבר 415 שנים כמובן כמו שהבחור מעלי רשם שצריך לבדוק כל חברה ומחשב לגופואבל בעיקרון הונג קונג נחשבת למדינה טובה אין מבחינת המחיר כי הרוב מיוצר באזור וזאת גם מדינה שחייה טכנולוגיה וגאגטיםואין במחינת האיכות שאם תלך למקום מסודר אתה יכול להיות שקט כשאתה קונה שםלגבי המדינות האחרות שרשמת אוסטרליה וניו זילנד אני לא מכירבנקוק אפשר למצוא גם מקומות טובים אני פחות אוהב ולא ממש סומך לקנות שם מחשבים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.