עבור לתוכן

צריך עזרה/התייעצות מחשב + מסך עד 4K ללא OC בעיקר למשחקים

Featured Replies

פורסם

רק 2 דגשים:

דיסק קשיח של 1TB

והמסך, מוכן להשקיע עד 800-900 שקל לא יותר, ולא יותר גדול מ 20 אינצ'.

המחשב שאני אקנה יהיה כנראה ממחסני חשמל בבאר שבע, ושם הציעו לי ב 4 אלף ככה:

מעבד intel quad 8200

זכרון: kingstone 4gb

לוח אם : chipset intel g41 gigabyte

דיסק קשיח 1000gb samsung/wd

צורב DVD פשוט..

כרטיס מסך 9800gt

ספק כוח 600watt

ומסך Asus V222

המסך עולה 829 ש"ח.

עכשיו הלבטים שלי היו בעיקר בגלל המעבד, באופן מפתיע לא מצאתי אתר שמכינים בו מפרטים של מחשב ומופיע בו המחירון שלו

מה שכן מצאתי באתר של אינטל שהוא עולה $163.00 בהזמנה של 1000 יחידות. אני מניח אז שהוא עולה יותר יקר קצת- מה שכן הופתעתי זה שבאתר של אינטל המחיר הוא זהה ל 8300 8400 8200 כולם .

למישהו יש הצעה יותר טובה? משהו לשנות?

פורסם

המפרט שהציעו לך לא כל כך משתלם ואני גם לא רואה שם מארז, בתוך מה בדיוק אתה מתכנן להכניס את כל הרכיבים?

עד כמה חשוב לך השקט, איזה משחקים תשחק?

פורסם
  • מחבר

המארז לא קריטי הוא כלול וכנראה פשוט כולה קופסת מתכת... נתתי פה רשימה של החלקים שהם פונקציה רצינית במחשב

והשקט הוא לא הכי פונקציה כי אני אגיד לך את האמת אני עם פנטיום 4 שקנו לי בבר מצווה (שזה בערך לפני 7 וחצי שנים) ולא הכי עקבתי אחרי חומרה והכלאז העדפתי לא להתייחס לזה

אני מניח שהאחים הקטנים שלי ישחקו בזה משחקים כבדים אחוש ומשחקי רשת

פורסם

מעבד:

[..] AMD PHENOM II X3 720 (2.8GHz) - BLACK EDITION - BOX ₪702

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-MA770-UD3 ₪427

זיכרון:

[..] PATRIOT VIPER 4096MB (2048X2) DDR2 800MHz CL4 : PVS24G6400LLKNB ₪397

כרטיס מסך:

[..] POWER COLOR HD4850 PCS 512MB GDDR5 HDMI - RETAIL ₪549

צורב DVD:

[..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪111

מארז:

[..] RAIDMAX APEX w/o PSU ₪162

ספק כוח:

[..] SEASONIC 500W : SS-500ET ₪337

דיסק קשיח:

[..] SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ ₪406

הרכבת מחשב:

[..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (חינם לחברי הפורומים להזמנות מעל 3000 ש"ח !) ₪0

מחיר סופי: ₪3091

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

השארתי לך פה 1000ש"ח למסך. הרכבתי את המפרט לפי זה שאת המשחקים תריץ על מסך 20"

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה לך.

דבר שני אני קצת מבולבל עם הטכנולוגיות של הליבות, ובטח עם מעבד של AMD - אז אני אשאל כמה שאלות:

בגדול ראיתי שלקחת רכיבים פחות מותג , כרטיס מסך חלש יותר וספק כוח חלש יותר

כמה ליבות ה AMD? הוא יותר חזק מה Q8200?

והכרטיס מסך יהיה חזק מספיק בשביל להחזיק לאורך זמן? (לפחות שנתיים)

ואני יודע שחלק מהרכיבים שם יחסית חזקים למה שאני לוקח, פשוט זה מתוכנן להיות המחשב האחרון שההורים שלי קונים אי פעם חח

פורסם

קודם כל תודה רבה לך.

דבר שני אני קצת מבולבל עם הטכנולוגיות של הליבות, ובטח עם מעבד של AMD - אז אני אשאל כמה שאלות:

בגדול ראיתי שלקחת רכיבים פחות מותג , כרטיס מסך חלש יותר וספק כוח חלש יותר

כמה ליבות ה AMD? הוא יותר חזק מה Q8200?

והכרטיס מסך יהיה חזק מספיק בשביל להחזיק לאורך זמן? (לפחות שנתיים)

ואני יודע שחלק מהרכיבים שם יחסית חזקים למה שאני לוקח, פשוט זה מתוכנן להיות המחשב האחרון שההורים שלי קונים אי פעם חח

המעבד ששמתי לך הוא מעבד בעל 3 ליבות, הQ8200 הוא מעבד ממש לא משתלם, אחד המעבדים הגרועים ולא תראה הרבה אנשים שיגידו לך אחרת. בתור מעבד לגיימינג ה 720 מעבד מעולה ולא תרגיש שום הבדל בינו לבין ה Q8200 פרט למחיר.

הכרטיס מסך ששמתי לך מעולה ובמסכי 20" הוא יחזיק מעולה, אני לא נביא ואני לא יכול לדעת אילו משחקים יצאו בשנתיים הקרובות, אבל לטעמי הוא יריץ הכל, אם לא על ההגדות הכי הכי גבוהות אז על טיפה יותר נמוכות אבל קשה לי להאמין שיצאו משחקים כבדים כל כך.

הבאתי לך מחשב מעולה לשימושים שלך, אני מאמין שאם תישאר עם המסך 20" אז תוך שלוש שנים תוכל לרכוש לך כרטיס מסך חדש וזול משמעותית מהמחיר של אותו כרטיס עכשיו, כמובן במידה ותצטרך...

פורסם
  • מחבר

אני מרגיש בר מזל חח

בכל אופן אם הייתי מתעקש על מעבד של אינטל, על איזה מעבד היית ממליץ לי?(בתוספת של 200 שקל גג למעבד שנתת לי עכשיו)

פורסם

אני מרגיש בר מזל חח

בכל אופן אם הייתי מתעקש על מעבד של אינטל, על איזה מעבד היית ממליץ לי?(בתוספת של 200 שקל גג למעבד שנתת לי עכשיו)

כעיקרון E8400 אבל בתקציבים האלה אני לא ממש ממליץ על אינטל, אם אתה רוצה להוסיף 200ש"ח למעבד יש לך את הX4955BE של AMD שהוא מעבד מעולה ב968ש"ח....

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שבתמורה ל 900 שקל על המעבד אתה מקבל חרא של מעבד? וב AMD מעבד יותר רציני?

פורסם

אז אתה אומר שבתמורה ל 900 שקל על המעבד אתה מקבל חרא של מעבד? וב AMD מעבד יותר רציני?

חרא? ממש לא... פשוט באותו מחיר אתה מקבל מAMD מעבד טוב יותר, זה הכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים