פורסם 2003 בספטמבר 2322 שנים באופן כללי אי אפשר...האקספלורר זה הממשק הכללי של המערכת ולא רק של דפדפן האינטרנט שלך
פורסם 2003 בספטמבר 2322 שנים מחבר תודה על התשובה אבל זו לא התשובה שאני צריך כי כבר עשיתי את זה ואני לא זוכר את התהליך
פורסם 2003 בספטמבר 2322 שנים מחבר הסרה מהוספה \הסרה רק מורידה את קיצורי הדרך ועוד כמה אלמנטים שוליים...למעשה כל הקבצי רישום וקבצי המערכת עדיין קיימים ופעילים מאוד אני צריך הסרה מוחלטת של הדפדפן
פורסם 2003 בספטמבר 2322 שנים איכס!! תשים לכתורת אם כבר תכתוב xp . לא נירא לי שאפשר להסיר את explorer 6 כמו ש earn mor אומר זה בא עם החלונות.
פורסם 2003 בספטמבר 2422 שנים זה בלתי אפשרי ,כמובן שהמונופול לשעבר,לא הקשיבו ללקוחות שלהם כנ"ל לגבי המ'סנגר,לגבי ה ie...עקב הדפיקות שלו מיקרוסופט החליטו להוריד אותו בגרסה הבאה של ווינדוס...יום טוב
פורסם 2003 בספטמבר 2422 שנים לא יודע איך עשית את זה, אבל אם תיזכר נשמח לשמוע.בפעם האחת והיחידה שניסיתי להסיר את האקספלורר נדפקה לי מערכת ההפעלה, למרות שזה היה ב WIN 98 קשה לי להאמין שמשהו השתנה אצל מיקרוסופט, ופתאום אין להם בעיה לפתוח את השוק לתחרות.בהצלחה.
פורסם 2003 בספטמבר 2422 שנים מחבר זה בלתי אפשרי ,כמובן שהמונופול לשעבר,לא הקשיבו ללקוחות שלהם כנ"ל לגבי המ'סנגר,לגבי ה ie...עקב הדפיקות שלו מיקרוסופט החליטו להוריד אותו בגרסה הבאה של ווינדוס...יום טובהצלחתי תודה
פורסם 2003 בספטמבר 2422 שנים זה בלתי אפשרי ,כמובן שהמונופול לשעבר,לא הקשיבו ללקוחות שלהם כנ"ל לגבי המ'סנגר,לגבי ה ie...עקב הדפיקות שלו מיקרוסופט החליטו להוריד אותו בגרסה הבאה של ווינדוס...יום טובדווקא יש דרך להוריד את המאסנג'ר. חבר שלי עשה את זה לא מזמן. דרך אגב איך באנת מחקת את ה IE6?
פורסם 2003 בספטמבר 2422 שנים אני יכול להראות לך למה אי אפשרתיכנס לאיזושהי תיקיה שלא קשורה לאינטרנט ותקיש בשורת הכתובת איזושהי כתובת אינטרנט. הדפדפן יהפוך מיד לIE6 שהוא מובנה בתור הממשק של המערכת.אולי הצלחת להסיר את האקספלורר בWIN קודם אבל בXP זה פשוט לא אפשרי בלי לדפוק את המערכת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.