עבור לתוכן

תגידו הוציאו את האפשרות "Stereo Mix" מכרטיסי קול של Realtek?

Featured Replies

פורסם

הכרטיס קול שלי הוא Realtek ALC 883 HD

עכשיו שניסיתי להפעיל את האפשרות "stereo mix" או בעברית - "מערבל סטריאו" הוא הופיע לי באפור, הנה קחו תמונה כדי שתבינו על מה מדובר

1259459887.jpg

למה זה ככה? האם אפשר להוסיף את האפשרות "מערבל סטריאו או שביטלו את האפשרות הזאת בכרטיס קול שלי?

פורסם

...משום מה בדרייברים החדשים של REALTEK המיועדים לWINDOWS7 העלימו את האפשרות של Stereo Mix לגמרי

פורסם
  • מחבר

יש לי בכלל WINDOWS XP , ושמע אני אמנם יכול להקליט דברים במחשב, אבל לא באיכות של סטריאו מיקס... :(

מישהו יכול להגיד לי אם ישנה אפשרות להוסיף את האפשרות סטריאו מיקס לכרטיס קול? אולי יש איזשהי הורדה שתעזור?

תודה מראש .

פורסם

אחי אני רואה שגם המיקרופון שלך באפור -> זה אומר שאתה ניראה לי לא בלשונית הנכונה ולא עניין של דרייברים

עד כמה שזכור לי מהמחשב הישן שלי שהיה בו REALTEK אז ב'אפשרויות' (בחלון שהצגת) יש שם 'אפשרויות מתקדמות'

היפתח לך חלון כזה שאפשר לבחור בו 'שמע\הקלטה\דיגיטל' בשיביל STEREO MIX צריך לשנות אצ המצב ללשונית הקלטה שזה מיק, קו ניכנס וסטריאומיקס.

שמע זה ראשי וWAV....

דיגיטל אףפעם לא יצא לי להשתמש :ס

פורסם
  • מחבר

איזה סרביס פאק יש לך? והאם המערכת היא בעברית? כי אם כן אז תנסה את זה:

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=he&FamilyID=74ad4188-3131-429c-8fcb-f7b3b0fd3d86

כן, המערכת שלי היא XP בעברית Service Pack 3

העדכון שהבאת לי לא טוב הוא רושם לי "תוכנית ההתקנה זיהתה שגירסת הסרביס פאק חדשה יותר מהעדכון, אין צורך להתקין עדכון זה"

אם תוכל להביא לי עדכון ל SP3 אני אשמח

תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 1.12.2009 בשעה 08:04:44

אחי אני רואה שגם המיקרופון שלך באפור -> זה אומר שאתה ניראה לי לא בלשונית הנכונה ולא עניין של דרייברים

עד כמה שזכור לי מהמחשב הישן שלי שהיה בו REALTEK אז ב'אפשרויות' (בחלון שהצגת) יש שם 'אפשרויות מתקדמות'

היפתח לך חלון כזה שאפשר לבחור בו 'שמע\הקלטה\דיגיטל' בשיביל STEREO MIX צריך לשנות אצ המצב ללשונית הקלטה שזה מיק, קו ניכנס וסטריאומיקס.

שמע זה ראשי וWAV....

דיגיטל אףפעם לא יצא לי להשתמש :ס

זה לא קשור אחי זה היה על לשונית הקלטה זה פשוט ככה האפשרויות אצלי, המיקרופון מופיע לי באפור, אבל אני יכול להשתמש בו, רק לא יכול לשלוט בVolume שלו

אותו דבר לגבי הסטריאו MIX .

פורסם

אז העדכון לא יכול לפתור

אפשר לדעת מה לוח האם שלך? או לפחות הדגם המדוייק של הREALTEK? והאם הדרייבר שלך הוא הכי מעודכן?

פורסם
  • מחבר

אז העדכון לא יכול לפתור

אפשר לדעת מה לוח האם שלך? או לפחות הדגם המדוייק של הREALTEK? והאם הדרייבר שלך הוא הכי מעודכן?

הדגם של הרילטק הוא ALC 883 כמו שציינתי

וכן הדרייבר הכי מעודכן, הורדתי ישר מהאתר של Realtek

הנה תצלום של הלוח-אם שלי מהתוכנה "Everest"

njdzhlhznnzz.jpg

מקווה שתוכל לעזור לי

פורסם
  • מחבר

*הקפצה*

חבר'ה אני צריך עזרה ממישהו (:

פורסם

אין לי רעיון כרגע איך לפתור את זה אבל תנסה להתקין את הדרייברים של הצ'יפסט של אינטל

http://downloadcenter.intel.com/T8Clearance.aspx?sType=&agr=Y&ProductID=&DwnldID=18052&url=/18052/a08/infinst911_autol.exe&PrdMap=&strOSs=&OSFullName=〈=eng

אני לא יודע אם זה מתאים מכיוון שלא הבאת בכלל את הדגם של הלוח אם, היית צריך להביא תמונה מsummary של computer שזה בפלוס הראשון

אבל אני מניח שכן כי זה מכסה הרבה צ'יפסטים ומערכות הפעלה

עריכה:

חוץ מהדרייבר שתתקין אותו בכל מקרה

אתה יכול להסביר לי משהו? האם זה מחשב נייד או נייח? זה מחשב חדש? כי זה נראה כאילו שאתה אומר שזאת פעם ראשונה שזה קורה לך ומעיד שזה לא המחשב שאתה משתמש בו בדרך כלל?

פורסם
  • מחבר

אין לי רעיון כרגע איך לפתור את זה אבל תנסה להתקין את הדרייברים של הצ'יפסט של אינטל

http://downloadcenter.intel.com/T8Clearance.aspx?sType=&agr=Y&ProductID=&DwnldID=18052&url=/18052/a08/infinst911_autol.exe&PrdMap=&strOSs=&OSFullName=〈=eng

אני לא יודע אם זה מתאים מכיוון שלא הבאת בכלל את הדגם של הלוח אם, היית צריך להביא תמונה מsummary של computer שזה בפלוס הראשון

אבל אני מניח שכן כי זה מכסה הרבה צ'יפסטים ומערכות הפעלה

עריכה:

חוץ מהדרייבר שתתקין אותו בכל מקרה

אתה יכול להסביר לי משהו? האם זה מחשב נייד או נייח? זה מחשב חדש? כי זה נראה כאילו שאתה אומר שזאת פעם ראשונה שזה קורה לך ומעיד שזה לא המחשב שאתה משתמש בו בדרך כלל?

בדקתי אחי הלוח אם שלי הוא gigabyte g31m es2l , ויש איזשהי בעיה עם הקישור שהבאת לי הוא מפנה אותי לדף , אבל אין שם הורדה רק הורדה של איזשהוא Readme , ולשלאתך זה מחשב נייח קניתי אותו לפני חצי שנה בערך , ומאז שקניתי אותו לא היה לי תאפשרות הזאת... אין לי לי מושג למה :|

פורסם

http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=18052〈=eng

הנה שם תלחץ DOWNLOAD

ואז תעשה ACCEPT וכו' ואז שם על הלינק שאומר DOWNLOAD במשפט ארוך ואז מתחת ללינק של הרידמי שוב download וזה יוריד לך

אני מקווה שזה יכול לסדר לך איך שהוא אבל בלי קשר יש לי חדשות רעות

פשפשתי קצת ברשת והבנתי למה זה קורה

אתה מכיר את RIAA? החברה הזאת שרודפת אחרי אנשים שמורידים שירים בגלל זכויות יוצרים וכו'?

אז השרוטים האלה הגיעו למסקנה שבגלל הסטריאו מיקס אנשים מקליטים שירים שלמים באיכות טובה ואז מעלים למקומות כמו יוטיוב ופוגעים בזכויות יוצרים במקום שכולם יקנו את הסאונדטראק של אותו משחק וכו'

אז הם הלכו לבית משפט ומשם הם הגיעו למצב שהרילטק התחייבו להוריד את זה

ואתה יודע למה זה אפור בוינדוס XP ומערכות החדשות זה לא מופיע?

כי בוינדוס XP זה שאריות של מה שהם ביטלו ובויסטה ו7 הם כבר מהתחלה לא הכניסו את האפשרות

בקיצור אם ההורדה שנתתי (שטוב לעשות בכל מקרה כי זה עוזר למערכת הפעלה לזהות התקנים כמו USB) לא תעזור בקטע הזה אז אין מה לעשות חוץ מלהשתמש בכרטיס אחר כמו של קריאייטיב או ASUS או משהו, מצטער

פורסם
  • מחבר

http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=18052〈=eng

הנה שם תלחץ DOWNLOAD

ואז תעשה ACCEPT וכו' ואז שם על הלינק שאומר DOWNLOAD במשפט ארוך ואז מתחת ללינק של הרידמי שוב download וזה יוריד לך

אני מקווה שזה יכול לסדר לך איך שהוא אבל בלי קשר יש לי חדשות רעות

פשפשתי קצת ברשת והבנתי למה זה קורה

אתה מכיר את RIAA? החברה הזאת שרודפת אחרי אנשים שמורידים שירים בגלל זכויות יוצרים וכו'?

אז השרוטים האלה הגיעו למסקנה שבגלל הסטריאו מיקס אנשים מקליטים שירים שלמים באיכות טובה ואז מעלים למקומות כמו יוטיוב ופוגעים בזכויות יוצרים במקום שכולם יקנו את הסאונדטראק של אותו משחק וכו'

אז הם הלכו לבית משפט ומשם הם הגיעו למצב שהרילטק התחייבו להוריד את זה

ואתה יודע למה זה אפור בוינדוס XP ומערכות החדשות זה לא מופיע?

כי בוינדוס XP זה שאריות של מה שהם ביטלו ובויסטה ו7 הם כבר מהתחלה לא הכניסו את האפשרות

בקיצור אם ההורדה שנתתי (שטוב לעשות בכל מקרה כי זה עוזר למערכת הפעלה לזהות התקנים כמו USB) לא תעזור בקטע הזה אז אין מה לעשות חוץ מלהשתמש בכרטיס אחר כמו של קריאייטיב או ASUS או משהו, מצטער

לא יצא לי לשמוע על החברה הזאת :S בכל מקרה הורדתי את מה שהבאת לי ועשיתי את "הסריקה " הזאת שזה עושה לאחר מכן נתבקשתי לבצע ריסטרט התפללתי שזה יעבוד, אבל לרוע מזלי זה לא עזר אני משער שזה מהסיבה שציינת פשוט הוציאו את האפשרות הזאת מהדגם של הכרטיס קול שלי.

בכל מקרה ראיתי שציינת שיש אפשרות להשתמש בכרטיס קול אחר - קנוי, והשאלה שלי האם אפשר לחבר כרטיס קול למחשב שלי כרגע? או שצריך להזמין את המעבד עם הכרטיס קול מראש, אם אפשר לחבר כרגע כרטיס קול למחשב שלי.. אז רציתי לדעת על איזה כרטיס קול אתה ממליץ שמתאים ללוח אם שציינתי , בוא נגיד בטווח המחירים של 500 עד 1000 ש"ח.

תודה רבה לך מראש :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים