פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים עוד קצת פחות מחודש דוד שלי מגיע מארה"ב ואני רוצה להזמין ממנו מערכת קירור מים למחשבאם מישהו יודע איזה מערכת טובה(תראו ביקורת) אז בבקשה לומרהתקציב שלי עד 250$ (עדיף כמה שפחות כדי שישאר כסף להזמין קצת OCZ PC3000 ;D)
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים לאיזה מעבד?יש את המערכת של Blizzard z4 בשביל פנטיום 4(478) ול-AMD socket A עולה בערך 179$, ואתה יכול להוסיף עוד 35$ ולקבל גם קירור ל-GeForce3 או שזה לכל כרטיס לא זוכר, יש עוד כמה שאני לא זוכר נראה לי חברה בשם swiftech משהו כזה יש להם מערכות קירור ממש טובות.
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים אתה עצלן או שאתה דפוק?גם ביקורות אתה לא יכול לחפש???!??! יש את google!!!!!.
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים מחבר תרגע מה כבר אמרתי אני גם מחפש לבד אבל אם אתה אומר שמשהו טובאז תוכיח
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים ל-swiftech יש כמה דגמים תגיד קודם איזה, וגם באתר שלהם הם נותנים קישורים לביקורות, אבל מן הסתם הם לא יתנו לך ביקורת שאומרת לך שזה חרא של מוצר.
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים אתה עצלן או שאתה דפוק?גם ביקורות אתה לא יכול לחפש???!??! יש את google!!!!!.בבקשה תשתמש בשפה יותר יפה.ואני ממליץ על NeoSeeker לחיפוש ביקורות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.